Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, zdravím všechny vespolek
Jsem ve 29.týdnu a tak sháním pediatra. Rozhoduji se mezi paní MUDr. Matoušovou a panem MUDr. Rackem.. Pozitivní i negativní zkušenosti ![]()
@Evika87 Když jsme bydleli v Budějovicích, chodili jsme od narození dcery k dr. Rackovi - žádná negativní zkušenost s ním není, naopak - vždy vstřícný, hodný - on i sestra (ta je teda zlatá
). Kdykoli jsem tam volala o radu, tak poradili, ani se nezlobili (teď volám k pediatrovi např. se domluvit na termínu kontrol a připadám si, že ruším a zdržuju
). Kdybychom se nestěhovali, tak k němu chodíme dál a jak rádi!
@Evika87
asi by to chtelo pridat mistopisne urceni ![]()
jinak nejvic recenzi najdes tady:
http://www.znamylekar.cz/…e-budejovice
Určitě pan Dr. Racek ![]()
On i sestra jsou úžasný - pomůžou, poradí a jsou vstřícní a nemáte pocit jako když otravujete.
Dostala jsem i číslo na mobil když by se něco stalo. Volala jsem o víkendu asi okolo 21.30 a pan Dr. strašně milej, hodnej a poradil mi ![]()
@Ali-Ali Já paní MUDr. Matoušovou trochu znám protože jsem k ní chodila kdysi také. Nevím kde všude ordinuje, já chodila do suchého vrbného. Pan MUDr. Racek je asi vcelku nový nebo mladý, protože na známém lékaaři cz je jediná recenze..
Proto se ptám, ale slyšela jsem dobré ohlasy a na webu má také přehledné informace a moderní vybavení.. Ta váhám, jelikož jsem váha ![]()
@JayLee Nevím kde všude má ordinaci, já k ní kdysi chodila do suchého vrbného, ale je to už kupa let a z pozice tehdy dítěte neumím moc posoudit jak je dobrá nebo ne. Líbilo se mi že necpala jen prášky ale doporučila třeba i nějakou bylinku.. Ale ze zkušenosti vím že spousta dobrých doktorů teď nestojí za nic, protože se dále nevzdělávají a těží z bývalé slávy.. Tak raději hledám aktuální informace ![]()
@Evika87 vcelku mladý je
on přebíral ordinaci po jiné doktorce (jméno nevím
), proto možná tak málo recenzí. Ale co mám známé, chodí k němu a nemůžou říct půl křivého slova ![]()
@JayLee píše:
Po zkusenosti z minulyho tydne, tak jsme dneska presli s Mudr Rackovia prvni dojem z nej mam jako velice dobrej
hrozne moc fajn pristup, ona fesak, sestricka prijemna, nic neni problem, nic nenuti a ordinace a cekarna moc hezky zarizena a nova
i se tam da dobre zaparkovat
Jak malá - 4 roky, tak i s jeste nenarozenym prckem v brisku jsme presli
Matoušová se neosvědčila? Já zkusím asi také Racka. Jako doktoři bývají chlapi lepší (až na gyndu, tam mám raději ženskou
)
@JayLee Není nic horšího než doktoři, ke kterým člověk může bez obav jít jen když je zdráv. Taky už se musím konečně rozhoupat a přejít jinam od praktické lékařky Pavláskové, i když teď to bude asi těžší, protože ta krá.. mi někde zašantročila kartu ![]()
@JayLee Obávám se že ji fakt ztratila, možná i úmyslně. Je to totiž pěkná svi… Vím jaké dělá problémy lidem co chtěji přejít. A já tři roky studovala v písku a tak jsem byla hlášená tam, ale už jsem dávno zpět u ní.. Vím že doktorovi snad tu kartu ani neposlala, protože říkal že s tím má nějaký problém ![]()
@JayLee Díky moc, zeptám se nějakého doktora co si vyberu jestli je to velký problém.