MUDr. Matoušová nebo MUDr. Racek?

362
1.7.13 13:15

MUDr. Matoušová nebo MUDr. Racek?

Ahoj, zdravím všechny vespolek :kytka: Jsem ve 29.týdnu a tak sháním pediatra. Rozhoduji se mezi paní MUDr. Matoušovou a panem MUDr. Rackem.. Pozitivní i negativní zkušenosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18285
1.7.13 13:20

@Evika87 Když jsme bydleli v Budějovicích, chodili jsme od narození dcery k dr. Rackovi - žádná negativní zkušenost s ním není, naopak - vždy vstřícný, hodný - on i sestra (ta je teda zlatá :-) ). Kdykoli jsem tam volala o radu, tak poradili, ani se nezlobili (teď volám k pediatrovi např. se domluvit na termínu kontrol a připadám si, že ruším a zdržuju :-) ). Kdybychom se nestěhovali, tak k němu chodíme dál a jak rádi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.7.13 13:22

@Evika87
asi by to chtelo pridat mistopisne urceni ;)
jinak nejvic recenzi najdes tady:
 http://www.znamylekar.cz/…e-budejovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.7.13 13:59

Určitě pan Dr. Racek :-D
On i sestra jsou úžasný - pomůžou, poradí a jsou vstřícní a nemáte pocit jako když otravujete.

Dostala jsem i číslo na mobil když by se něco stalo. Volala jsem o víkendu asi okolo 21.30 a pan Dr. strašně milej, hodnej a poradil mi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
1.7.13 14:44

@Ali-Ali Já paní MUDr. Matoušovou trochu znám protože jsem k ní chodila kdysi také. Nevím kde všude ordinuje, já chodila do suchého vrbného. Pan MUDr. Racek je asi vcelku nový nebo mladý, protože na známém lékaaři cz je jediná recenze.. :) Proto se ptám, ale slyšela jsem dobré ohlasy a na webu má také přehledné informace a moderní vybavení.. Ta váhám, jelikož jsem váha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
1.7.13 14:48

@JayLee Nevím kde všude má ordinaci, já k ní kdysi chodila do suchého vrbného, ale je to už kupa let a z pozice tehdy dítěte neumím moc posoudit jak je dobrá nebo ne. Líbilo se mi že necpala jen prášky ale doporučila třeba i nějakou bylinku.. Ale ze zkušenosti vím že spousta dobrých doktorů teď nestojí za nic, protože se dále nevzdělávají a těží z bývalé slávy.. Tak raději hledám aktuální informace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
1.7.13 14:50

@Evika87 vcelku mladý je :D on přebíral ordinaci po jiné doktorce (jméno nevím :-) ), proto možná tak málo recenzí. Ale co mám známé, chodí k němu a nemůžou říct půl křivého slova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.7.13 12:29
@JayLee píše:
Po zkusenosti z minulyho tydne, tak jsme dneska presli s Mudr Rackovi :kytka: a prvni dojem z nej mam jako velice dobrej :palec: hrozne moc fajn pristup, ona fesak, sestricka prijemna, nic neni problem, nic nenuti a ordinace a cekarna moc hezky zarizena a nova :kytka: i se tam da dobre zaparkovat :palec:Jak malá - 4 roky, tak i s jeste nenarozenym prckem v brisku jsme presli :kytka:

Matoušová se neosvědčila? Já zkusím asi také Racka. Jako doktoři bývají chlapi lepší (až na gyndu, tam mám raději ženskou :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.7.13 13:11

@JayLee Není nic horšího než doktoři, ke kterým člověk může bez obav jít jen když je zdráv. Taky už se musím konečně rozhoupat a přejít jinam od praktické lékařky Pavláskové, i když teď to bude asi těžší, protože ta krá.. mi někde zašantročila kartu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.7.13 13:41

@JayLee Obávám se že ji fakt ztratila, možná i úmyslně. Je to totiž pěkná svi… Vím jaké dělá problémy lidem co chtěji přejít. A já tři roky studovala v písku a tak jsem byla hlášená tam, ale už jsem dávno zpět u ní.. Vím že doktorovi snad tu kartu ani neposlala, protože říkal že s tím má nějaký problém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.7.13 14:00

@JayLee Díky moc, zeptám se nějakého doktora co si vyberu jestli je to velký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty