Oční lékař Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
327
29.6.13 20:21

Oční lékař praha

Ahojky,
poradíte mi prosím dobrého očního nejlépe na Praze 4? Nejlépe Krč a Michle či Nusle. :hug: Děkuji Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.8.22 22:54

Ozivuji diskusi, nekdo nejake nove reference prosim? Asi 20 let jsem nikde nebyla, moje puvodni MUDr uz je samozrejme v duchodu. Pak jsem byla v prijemnem centru, kde se ale plati za prevenci minimalne 1.000,– a nove i v neprijemne ambulanci na pojistovnu, tak vaham jestli nekdo nemate v rukavu prijemneho doktora, kde by se necekalo bezne 90 minut, nerusili terminy na posledni chvili a nemuselo se vse hradit?

• Citovat
  • Upravit
2512
15.8.22 23:23
@Anonymní píše:
Ozivuji diskusi, nekdo nejake nove reference prosim? Asi 20 let jsem nikde nebyla, moje puvodni MUDr uz je samozrejme v duchodu. Pak jsem byla v prijemnem centru, kde se ale plati za prevenci minimalne 1.000,– a nove i v neprijemne ambulanci na pojistovnu, tak vaham jestli nekdo nemate v rukavu prijemneho doktora, kde by se necekalo bezne 90 minut, nerusili terminy na posledni chvili a nemuselo se vse hradit?

Já chodím na polikliniku IP Pavlova k MUDr Pugnerovi, zachránil mi oči správnou diagnozou a je velm mily a terminy dodrzuje… Dokonce kdyz ma clovek zpozdeni, tak ho uz nevezme, aby nemuseli dalsi objednani pacienti cekat a musi se preobjednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty