Muffiny z Ikea - jak je děláte?

2803
19.3.11 15:58

Muffiny z Ikea - jak je děláte ?

Zdravím milé dámy ! :kytka:
Máte některá formu na muffiny z Ikea ? Mě přijdou dost úzké a vysoké. Pekla jsem je v té Ikea formě v papírovém košíčku a moc se mi nelíbí. Ty, co jsem pekla bez formy, vyšly tvarem mnohem líp - viz foto první dva. Ten v tom červeném košíčku je z formy Ikea. Jak je děláte vy ? Děkuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2639
19.3.11 16:18

Ahoj. Tak to je fakt nějaká zpotvořená forma :lol: Ty v pap.košíčku máš krásný. Určitě i mnamkový.
Já mám formu z Kauflandu. Obyč.žádný silikon. Ale mám jen jednu na 12mufinů. Těsto z internet.receptů je tak na 24muf. Tak to stejně musím dát do papír. košíčků. Protože ikdyž tu formu po jednom pečení očistím a trochu vymastím, druhá várka nejde vyklopit…:( což mě mrzí, nevypadá to pak už tak pěkně. Ale sní se :).
Jaký máš recept? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
19.3.11 16:24
palošek píše:
Ahoj. Tak to je fakt nějaká zpotvořená forma :lol: Ty v pap.košíčku máš krásný. Určitě i mnamkový.
Já mám formu z Kauflandu. Obyč.žádný silikon. Ale mám jen jednu na 12mufinů. Těsto z internet.receptů je tak na 24muf. Tak to stejně musím dát do papír. košíčků. Protože ikdyž tu formu po jednom pečení očistím a trochu vymastím, druhá várka nejde vyklopit…:( což mě mrzí, nevypadá to pak už tak pěkně. Ale sní se :).
Jaký máš recept? Dík

Já je dělám mrkvové :) Možná, že to zní blbě, ale fakt jsou výborný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
19.3.11 16:28

Pošleš recept? Určitě budou dobré. Kamaradka měla v práci mrkvový koláč. a byla to mňamka. Těsto bylo takové vláčné, žádná suška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
19.3.11 16:29

A ty jsi s tou formou z Ikea spokojená? až na ten tvar? Ale zas máš něco orginálního :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
19.3.11 16:31

Já mám taky obyč formu na 12 ks, dávám do ní košíčky, takže pak není vůbec špinavá. Do té formy z Ikea bych asi dala víc těsta aby vylezlo ven a udělalo to takový hříbeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
19.3.11 16:31

Nojo,ale tohle není forma na muffiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
19.3.11 16:40

Hmmm, a co to je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
19.3.11 16:42

Tak ta fotka mě fakt pobavila. :potlesk:
Také mám formu na 12ks,obyč,dávám do ní raději i papírové košíčky a nemusím jí mýt a vždy jsou pěkné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
19.3.11 16:42
nataluska píše:

Tý jo, a na co to je ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
19.3.11 16:43
nataluska píše:

to mě také zajímá,na co to tedy je??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
19.3.11 16:51

Hledala jsem na stránkách Ikea a jmenuje se to forma na muffiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
19.3.11 16:53

Já to fakt koupila jako formu na muffiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
19.3.11 16:54

Jasně, jsou to muffins. Jenže ten tvar je divnej. Nebo to já dělám blbě :nevim: Tak bych chtěla poradit od někoho, kdo jí má taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
19.3.11 17:32

Lumat'o děkuji! Dobrá zpráva je že to jde bez formy! :palec: Mohla bych poprosit recept na tu mrkvovou dobrotu http://bestpage.cz/smiles/254.gif

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii