Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím milé dámy ! ![]()
Máte některá formu na muffiny z Ikea ? Mě přijdou dost úzké a vysoké. Pekla jsem je v té Ikea formě v papírovém košíčku a moc se mi nelíbí. Ty, co jsem pekla bez formy, vyšly tvarem mnohem líp - viz foto první dva. Ten v tom červeném košíčku je z formy Ikea. Jak je děláte vy ? Děkuju ![]()
Ahoj. Tak to je fakt nějaká zpotvořená forma
Ty v pap.košíčku máš krásný. Určitě i mnamkový.
Já mám formu z Kauflandu. Obyč.žádný silikon. Ale mám jen jednu na 12mufinů. Těsto z internet.receptů je tak na 24muf. Tak to stejně musím dát do papír. košíčků. Protože ikdyž tu formu po jednom pečení očistím a trochu vymastím, druhá várka nejde vyklopit…:( což mě mrzí, nevypadá to pak už tak pěkně. Ale sní se
.
Jaký máš recept? Dík
palošek píše:
Ahoj. Tak to je fakt nějaká zpotvořená formaTy v pap.košíčku máš krásný. Určitě i mnamkový.
Já mám formu z Kauflandu. Obyč.žádný silikon. Ale mám jen jednu na 12mufinů. Těsto z internet.receptů je tak na 24muf. Tak to stejně musím dát do papír. košíčků. Protože ikdyž tu formu po jednom pečení očistím a trochu vymastím, druhá várka nejde vyklopit…:( což mě mrzí, nevypadá to pak už tak pěkně. Ale sní se.
Jaký máš recept? Dík
Já je dělám mrkvové
Možná, že to zní blbě, ale fakt jsou výborný ![]()
Pošleš recept? Určitě budou dobré. Kamaradka měla v práci mrkvový koláč. a byla to mňamka. Těsto bylo takové vláčné, žádná suška ![]()
A ty jsi s tou formou z Ikea spokojená? až na ten tvar? Ale zas máš něco orginálního ![]()
Já mám taky obyč formu na 12 ks, dávám do ní košíčky, takže pak není vůbec špinavá. Do té formy z Ikea bych asi dala víc těsta aby vylezlo ven a udělalo to takový hříbeček.
Tak ta fotka mě fakt pobavila. ![]()
Také mám formu na 12ks,obyč,dávám do ní raději i papírové košíčky a nemusím jí mýt a vždy jsou pěkné…
nataluska píše:
Nojo,ale tohle není forma na muffiny.
Tý jo, a na co to je ? ![]()
nataluska píše:
Nojo,ale tohle není forma na muffiny.
to mě také zajímá,na co to tedy je??? ![]()
Hledala jsem na stránkách Ikea a jmenuje se to forma na muffiny ![]()
Jasně, jsou to muffins. Jenže ten tvar je divnej. Nebo to já dělám blbě
Tak bych chtěla poradit od někoho, kdo jí má taky.
Lumat'o děkuji! Dobrá zpráva je že to jde bez formy!
Mohla bych poprosit recept na tu mrkvovou dobrotu http://bestpage.cz/smiles/254.gif