Můj chlap mě nebere vážně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32158
4.4.20 17:20

@smajlik345 no to není o hysterii, ale o nařízení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
4.4.20 17:21
@Janli píše:
@smajlik345 jsi na omylu. Setkávat se může jen blízká rodina a z nutných důvodů. Kdo toto nesplňuje, může se vyskytovat maximálně po dvou. Tohle je porušení karantény jako prase.

já to chápu vím co je zakazané a co ne. Ale když zalezou do baráku a bude tam jen s manželkou kdo jim dokáže že tam bylo x lidí…jen že sousedé říkali nikoho nezajímá a do baráku mu vstoupit nesmí

• Citovat
  • Upravit
32158
4.4.20 17:21
@Anonymní píše:
Abych uvedla na pravou míru jsou tam jen rodinný příslušníci. “ rodina oslava “. Krom mého muže. Ovšem tetkon mi muž volal ze zřejmě konci :lol: :D :lol: neříkal mi proč ale zněl nasrane :lol: takže holky zřejmě muselo buď dojít k něčemu mezi nima což je zcela možné a nebo někdo zasáhl. Bozi mlýny melou!!! :lol:

tak až to budeš vědět, tak nás, prosím, pobav :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
4.4.20 17:22
@Anonymní píše:
Abych uvedla na pravou míru jsou tam jen rodinný příslušníci. “ rodina oslava “. Krom mého muže. Ovšem tetkon mi muž volal ze zřejmě konci :lol: :D :lol: neříkal mi proč ale zněl nasrane :lol: takže holky zřejmě muselo buď dojít k něčemu mezi nima což je zcela možné a nebo někdo zasáhl. Bozi mlýny melou!!! :lol:

To je sice hezké, ale mě by hýbalo žlučí to jeho ignorantsví celé této situace..a ještě bude nas..ný že si nestihl vypít :roll: Každopádně dej vědět z jakého důvodu to rozpustili, jestli je někdo udal ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.4.20 17:26

@smajlik345 a to si myslíš, že někdo sedí na střeše a hlídá, aby nejela policie? Asi ne… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
4.4.20 17:27

Jen ať si tam partner zůstane na 14dni v karanténě, jestli něco dotáhl, tak si to všichni predate. Bože, normálně jsou fakt na přes držku.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
4.4.20 17:28

@Janli proč by měl někdo sedět na střeše. My třeba máme psa a terasu za barákem, takže čas na zpakování spousta. A policie ty nevstoupí jen tak na pozemek zazvoní a když nemáš terasu u cesty, ale za barákem tak času je dost

• Citovat
  • Upravit
32158
4.4.20 17:31

@smajlik345 a proč bys jako nemohla dodržet teď nějakou chvíli omezení a prostě nedělat něco, co se nemá?…v zájmu zdraví svého i svých blízkých? fakt nechápu a to nejsem nijak hysterická a roušky mě dovádí k šílenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
4.4.20 17:41
@smajlik345 píše:
já to chápu vím co je zakazané a co ne. Ale když zalezou do baráku a bude tam jen s manželkou kdo jim dokáže že tam bylo x lidí…jen že sousedé říkali nikoho nezajímá a do baráku mu vstoupit nesmí

No evidentně nevíš. Buď jsi hloupá, že nechápeš nařízení, nebo se tvoje informace zasekly někdy kolem 20.března. V té době totiž lidi museli začít nosit roušky na VEŘEJNOSTI. Teď už je to ale dost dlouhá doba, co se musí nosit (až na naprosté výjimky jako sólo řidič v autě) VŠUDE KROMĚ BYDLIŠTĚ-DOMÁCNOSTI. A ten zakladatelky chytrák (a asi i další) tam co? No přece nebydlí. Tak tam nemá bez roušky co pohledávat. Ale nic, i těmhle blbcům od zakladatelky už to evidentně bylo vysvětleno…To je dobře. Ale nemění to nic na skutečnosti, že bych teda byla vyloženě nas. aná a toho blba vyrazila na týden z ložnice (běžná inkubační doba), protože od otce malýho dítěte bych čekala, že ho nebude nákaze ZBYTEČNĚ vystavovat díky vlastní zodpovědnosti a ne proto, že ho z oslavy někdo vyrazí/někdo ji rozpustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
4.4.20 17:50
@e-Surfařka píše:
No evidentně nevíš. Buď jsi hloupá, že nechápeš nařízení, nebo se tvoje informace zasekly někdy kolem 20.března. V té době totiž lidi museli začít nosit roušky na VEŘEJNOSTI. Teď už je to ale dost dlouhá doba, co se musí nosit (až na naprosté výjimky jako sólo řidič v autě) VŠUDE KROMĚ BYDLIŠTĚ-DOMÁCNOSTI. Ale nic, i těmhle blbcům od zakladatelky už to evidentně bylo vysvětleno…To je dobře. Ale nemění to nic na skutečnosti, že bych teda byla vyloženě nas. aná a toho blba vyrazila na týden z ložnice (běžná inkubační doba), protože od otce malýho dítěte bych čekala, že ho nebude nákaze ZBYTEČNĚ vystavovat díky vlastní zodpovědnosti a ne proto, že ho z oslavy někdo vyrazí/někdo ji rozpustí.

Vím a tedy vím že krom domácnosti, nemusí být rouška ani v přírodě. A veřejnost je např. zaměstnaní, nákup apod.tedy cizí lidé a. ne na soukromém pozemku s rodinou. Ale jinak roušku nosím pokutu riskovat nebudu. Ale jinak žiju plus, mínus stejně jak předtím s malými omezeními. Taky jsem se měla letos zúčastnit oslavy ale je zrušená, ale to je spíš z toho důvodu že jsou zavřené restaurace

• Citovat
  • Upravit
2923
4.4.20 18:03
@smajlik345 píše:
Vím a tedy vím že krom domácnosti, nemusí být rouška ani v přírodě. A veřejnost je např. zaměstnaní, nákup apod.tedy cizí lidé a. ne na soukromém pozemku s rodinou. Ale jinak roušku nosím pokutu riskovat nebudu. Ale jinak žiju plus, mínus stejně jak předtím s malými omezeními. Taky jsem se měla letos zúčastnit oslavy ale je zrušená, ale to je spíš z toho důvodu že jsou zavřené restaurace

:mrgreen: Vždyť říkám, zamrzla jsi někde kolem 20.března. Tenkrát to platilo na veřejnosti! Vůbec současná nařízení nechápeš. Teď, v tuhle chvíli, JE POVINNOST mít roušku na soukromém pozemku v přítomnosti rodiny, pokud ten soukromý pozemek neni tvoje vlastní bydliště! A to ani nemluvim o tom, že na tom soukromém pozemku jiného člena rodiny, kde ty nebydlíš, nemáš co dělat, pokud mu tam nejdeš pomoct s něčim potřebnym. Rozhodně tam nemáš co dělat na oslavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
4.4.20 18:07
@smajlik345 píše:
Vím a tedy vím že krom domácnosti, nemusí být rouška ani v přírodě. A veřejnost je např. zaměstnaní, nákup apod.tedy cizí lidé a. ne na soukromém pozemku s rodinou. Ale jinak roušku nosím pokutu riskovat nebudu. Ale jinak žiju plus, mínus stejně jak předtím s malými omezeními. Taky jsem se měla letos zúčastnit oslavy ale je zrušená,ale to je spíš z toho důvodu že jsou zavřené restaurace

Propána, restaurace nebo doma, to je jedno, hlavně NE lidi, co tam nebydlí! Chlapovi od zakladatelky šlo beztak o chlast, tak bych ho taky asi nechala bydlet 14 dní jinde, když to nedokáže respektovat a vystavuje ji i dítě nebezpečí nákazy. :zed:

Zakladatelko, dej vědět, co se stalo, ale stejně se domnívám, že je někdo naprášil (právem) nebo něco podobného, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
4.4.20 18:08

Vždycky budou dva tábory, já se hlásím ke středu :lol: na velkou zahradní párty bych nešla, ale na komorní rodinou oslavu v baráku/v bytě, cca 10 lidí(né seniorů) nevidím problém. Více méně všichni sedíme doma na pideli, venku roušky. 1/2 nechodí do práce, či home office.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
4.4.20 18:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.4.20 18:55

Take bych nešla a ještě bych mu vynadala. Bála bych se, co přitáhne domu, když jsou všichni tak nezodpovědni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný