Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli píše:
@smajlik345 jsi na omylu. Setkávat se může jen blízká rodina a z nutných důvodů. Kdo toto nesplňuje, může se vyskytovat maximálně po dvou. Tohle je porušení karantény jako prase.
já to chápu vím co je zakazané a co ne. Ale když zalezou do baráku a bude tam jen s manželkou kdo jim dokáže že tam bylo x lidí…jen že sousedé říkali nikoho nezajímá a do baráku mu vstoupit nesmí
@Anonymní píše:
Abych uvedla na pravou míru jsou tam jen rodinný příslušníci. “ rodina oslava “. Krom mého muže. Ovšem tetkon mi muž volal ze zřejmě konci![]()
![]()
neříkal mi proč ale zněl nasrane
takže holky zřejmě muselo buď dojít k něčemu mezi nima což je zcela možné a nebo někdo zasáhl. Bozi mlýny melou!!!
tak až to budeš vědět, tak nás, prosím, pobav ![]()
@Anonymní píše:
Abych uvedla na pravou míru jsou tam jen rodinný příslušníci. “ rodina oslava “. Krom mého muže. Ovšem tetkon mi muž volal ze zřejmě konci![]()
![]()
neříkal mi proč ale zněl nasrane
takže holky zřejmě muselo buď dojít k něčemu mezi nima což je zcela možné a nebo někdo zasáhl. Bozi mlýny melou!!!
To je sice hezké, ale mě by hýbalo žlučí to jeho ignorantsví celé této situace..a ještě bude nas..ný že si nestihl vypít
Každopádně dej vědět z jakého důvodu to rozpustili, jestli je někdo udal
![]()
@smajlik345 a to si myslíš, že někdo sedí na střeše a hlídá, aby nejela policie? Asi ne… ![]()
Jen ať si tam partner zůstane na 14dni v karanténě, jestli něco dotáhl, tak si to všichni predate. Bože, normálně jsou fakt na přes držku.
@Janli proč by měl někdo sedět na střeše. My třeba máme psa a terasu za barákem, takže čas na zpakování spousta. A policie ty nevstoupí jen tak na pozemek zazvoní a když nemáš terasu u cesty, ale za barákem tak času je dost
@smajlik345 a proč bys jako nemohla dodržet teď nějakou chvíli omezení a prostě nedělat něco, co se nemá?…v zájmu zdraví svého i svých blízkých? fakt nechápu a to nejsem nijak hysterická a roušky mě dovádí k šílenství…
@smajlik345 píše:
já to chápu vím co je zakazané a co ne. Ale když zalezou do baráku a bude tam jen s manželkou kdo jim dokáže že tam bylo x lidí…jen že sousedé říkali nikoho nezajímá a do baráku mu vstoupit nesmí
No evidentně nevíš. Buď jsi hloupá, že nechápeš nařízení, nebo se tvoje informace zasekly někdy kolem 20.března. V té době totiž lidi museli začít nosit roušky na VEŘEJNOSTI. Teď už je to ale dost dlouhá doba, co se musí nosit (až na naprosté výjimky jako sólo řidič v autě) VŠUDE KROMĚ BYDLIŠTĚ-DOMÁCNOSTI. A ten zakladatelky chytrák (a asi i další) tam co? No přece nebydlí. Tak tam nemá bez roušky co pohledávat. Ale nic, i těmhle blbcům od zakladatelky už to evidentně bylo vysvětleno…To je dobře. Ale nemění to nic na skutečnosti, že bych teda byla vyloženě nas. aná a toho blba vyrazila na týden z ložnice (běžná inkubační doba), protože od otce malýho dítěte bych čekala, že ho nebude nákaze ZBYTEČNĚ vystavovat díky vlastní zodpovědnosti a ne proto, že ho z oslavy někdo vyrazí/někdo ji rozpustí.
@e-Surfařka píše:
No evidentně nevíš. Buď jsi hloupá, že nechápeš nařízení, nebo se tvoje informace zasekly někdy kolem 20.března. V té době totiž lidi museli začít nosit roušky na VEŘEJNOSTI. Teď už je to ale dost dlouhá doba, co se musí nosit (až na naprosté výjimky jako sólo řidič v autě) VŠUDE KROMĚ BYDLIŠTĚ-DOMÁCNOSTI. Ale nic, i těmhle blbcům od zakladatelky už to evidentně bylo vysvětleno…To je dobře. Ale nemění to nic na skutečnosti, že bych teda byla vyloženě nas. aná a toho blba vyrazila na týden z ložnice (běžná inkubační doba), protože od otce malýho dítěte bych čekala, že ho nebude nákaze ZBYTEČNĚ vystavovat díky vlastní zodpovědnosti a ne proto, že ho z oslavy někdo vyrazí/někdo ji rozpustí.
Vím a tedy vím že krom domácnosti, nemusí být rouška ani v přírodě. A veřejnost je např. zaměstnaní, nákup apod.tedy cizí lidé a. ne na soukromém pozemku s rodinou. Ale jinak roušku nosím pokutu riskovat nebudu. Ale jinak žiju plus, mínus stejně jak předtím s malými omezeními. Taky jsem se měla letos zúčastnit oslavy ale je zrušená, ale to je spíš z toho důvodu že jsou zavřené restaurace
@smajlik345 píše:
Vím a tedy vím že krom domácnosti, nemusí být rouška ani v přírodě. A veřejnost je např. zaměstnaní, nákup apod.tedy cizí lidé a. ne na soukromém pozemku s rodinou. Ale jinak roušku nosím pokutu riskovat nebudu. Ale jinak žiju plus, mínus stejně jak předtím s malými omezeními. Taky jsem se měla letos zúčastnit oslavy ale je zrušená, ale to je spíš z toho důvodu že jsou zavřené restaurace
Vždyť říkám, zamrzla jsi někde kolem 20.března. Tenkrát to platilo na veřejnosti! Vůbec současná nařízení nechápeš. Teď, v tuhle chvíli, JE POVINNOST mít roušku na soukromém pozemku v přítomnosti rodiny, pokud ten soukromý pozemek neni tvoje vlastní bydliště! A to ani nemluvim o tom, že na tom soukromém pozemku jiného člena rodiny, kde ty nebydlíš, nemáš co dělat, pokud mu tam nejdeš pomoct s něčim potřebnym. Rozhodně tam nemáš co dělat na oslavě.
@smajlik345 píše:
Vím a tedy vím že krom domácnosti, nemusí být rouška ani v přírodě. A veřejnost je např. zaměstnaní, nákup apod.tedy cizí lidé a. ne na soukromém pozemku s rodinou. Ale jinak roušku nosím pokutu riskovat nebudu. Ale jinak žiju plus, mínus stejně jak předtím s malými omezeními. Taky jsem se měla letos zúčastnit oslavy ale je zrušená,ale to je spíš z toho důvodu že jsou zavřené restaurace
Propána, restaurace nebo doma, to je jedno, hlavně NE lidi, co tam nebydlí! Chlapovi od zakladatelky šlo beztak o chlast, tak bych ho taky asi nechala bydlet 14 dní jinde, když to nedokáže respektovat a vystavuje ji i dítě nebezpečí nákazy. ![]()
Zakladatelko, dej vědět, co se stalo, ale stejně se domnívám, že je někdo naprášil (právem) nebo něco podobného, viď?
Vždycky budou dva tábory, já se hlásím ke středu
na velkou zahradní párty bych nešla, ale na komorní rodinou oslavu v baráku/v bytě, cca 10 lidí(né seniorů) nevidím problém. Více méně všichni sedíme doma na pideli, venku roušky. 1/2 nechodí do práce, či home office.
Take bych nešla a ještě bych mu vynadala. Bála bych se, co přitáhne domu, když jsou všichni tak nezodpovědni