Můj přítel je prase

Anonymní
18.4.13 10:59

Můj přítel je prase

Ahoj holky, raději anonymně, snad to pochopíte. Je mi to celý trapný, ale potrebuju uz poradit. Můj pritel je čuně. Tak třeba mi tvrdí, že se koupe v práci, ale když prijde domu, furt z něho cejtim ty chemikálie a prostě smrdí. A o víkendu se doma vůbec nekoupe, to vím jistě. Tričko nosí 3 dny a i v něm spí, nemyje si ruce po záchodě. Pouzity trenky a ponozky válí věčně na zemi… Už nevím co mám dělat a hlavně jak ho tyhle věci odnaučit, je mi to celý trapný..
Díky za odpovědi :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36009
18.4.13 11:04

A spis s nim?
My si doma narovinu rikame kdyz si smrdime :-) sex vi, ze jen umyty, takze se myje co nejcasteji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 11:05

Nespim, právě že ani nechci :-/ Prijde mi to nechutný

• Citovat
  • Upravit
12505
18.4.13 11:05

Řekni mu, že ti nevoní, že ti to vadí..
Taky jsem měla takový čunátko, řekla sem mu, že mi to vadí, že se mi nelíbí když mi dá pusu a smrdí mu z pusy, a taky při milování.
Je to hnusné mu to říct takto na férovku, ale na chlapy docela zabírá když mají pust..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
18.4.13 11:06

Tak to bych nedala..bez sprchy by mi do postele nesměl… :poblion: a o sexu vůbec nemluvim..prostě bych do něj tak dlouho hučela něž by to radši sám od sebe udělal…a to je takový až teď? nebo takový byl vždycky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
18.4.13 11:06

Tak to bych nedala…u nás je to jako u @pikola :-)

Asi bych mu to rovnou řekla a nedělala s tím žádný obštrukce :-) :mrgreen: :mrgreen:
Ale já osobně bych s takovým být nemohla :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 11:07

@ivulk Až teď, driv takovej nebyl, ve vaně jsme se koupali každý den spolu..

• Citovat
  • Upravit
K.Black

Já bych mu to řekla, nesnesla bych vedle sebe prase. Nebo si najdi jiného, co s takovým :roll:

• Citovat
  • Upravit
1505

Prádlo pohozený po zemi neprat, jednou mu dojde a nebude mít v čem jít. To je řešitelný celkem snadno, pokud nevezme zavděk špinavýma fuskama. :lol:
To ostatní je obtížnější. Buď si v klidu promluvit, vysvětlit, asi na to bude zvyklý z domu nebo z mládeneckého života. :nevim: Nebo pak poznámkama v průběhu dne. Třeba když bude chtít sex, poslat ho do sprchy? Říkat mu nesahej na mě nemytýma rukama od záchodu? Nelez v tom triku do postele? Otazníky proto, že jen ty víš, jestli je to ten typ, co se chytne za nos nebo na to bude dlabat dál.

Jak dlouho spolu jste? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598

Chodila bych se koupat s ním :pankac: trenky a ponožky bych házela rovnou na hlavu at si to uklidí. Prodávají i krásné gely pro chlapy můj má třeba autíčko a když to zmáčkne tak to troubí-hrozně rád se umývá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 11:08

Já mu to prostě nechci říct takhle hnsuně na férofku, je mi to uplně trapný :D

• Citovat
  • Upravit
779
18.4.13 11:09
@Anonymní píše:
@ivulk Až teď, driv takovej nebyl, ve vaně jsme se koupali každý den spolu..

prostě na něj uhoď, že s prasetem bydlet nebudeš a je to..nedej mu pusu, že ti smrdí…sex 0 smrdí…a ono ho to časem přejde..akorát musíš být důsledná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sofiel

:think: co třeba společná koupel? a kdyby nepomohlo tak mu prostě říci :„miláčku, víš, ale otřesně páchneš“ :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Drovers píše:
Prádlo pohozený po zemi neprat, jednou mu dojde a nebude mít v čem jít. To je řešitelný celkem snadno, pokud nevezme zavděk špinavýma fuskama. :lol:
To ostatní je obtížnější. Buď si v klidu promluvit, vysvětlit, asi na to bude zvyklý z domu nebo z mládeneckého života. :nevim: Nebo pak poznámkama v průběhu dne. Třeba když bude chtít sex, poslat ho do sprchy? Říkat mu nesahej na mě nemytýma rukama od záchodu? Nelez v tom triku do postele? Otazníky proto, že jen ty víš, jestli je to ten typ, co se chytne za nos nebo na to bude dlabat dál.Jak dlouho spolu jste? :think:

:D :D Mě je to prostě trapný :D Ale rikam si že on už taky musí vedět že to prostě vim ne? :D a jinak jsme spolu 2,5 roku..

• Citovat
  • Upravit
1505
18.4.13 11:10
@Anonymní píše:
Já mu to prostě nechci říct takhle hnsuně na férofku, je mi to uplně trapný :D

Problém je, že jemu není trapně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...