Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
On má ale triček plnou skříň…
To je přece fuk, to by bylo místo upřímné domluvy, právě by ho to mělo trknout.
@Anonymní píše:
Ale né..on chodí do práce..on je strašně ztahanej ne holky? Co to obnáší jako? Já nikdy nemakala takže nevim, ale dělala jsem školní praxi v kuchyni a makala jsem třeba 5 12tek za sebou a nikdy mi to tak hrozny neprislo…Chlap chodí do prace, zenská dělá doma služku, ano..ale co když zenská taky chodi do prace? To se jeste musi starat o deti a o domacnost a chlap bude jenom chodit do prace? To mi neprijde normální..
Ono jde taky o to, že já třeba vím, že fyzicky se nenadřu - jsem na MD s jedním dítetem, takže vcelku klid. Ale někdy jsem totálně K. O. psychicky - když má malá blbej den, každý den je stejný. Snídaně, nádobí, úklid kuchyně, úklid baráku, prádlo do pračky… někdy bych šla radši k pásu ![]()
Ale tohle můj chlap chápe. KDyž malou hlídá a je uřvaná nebo se něco deje, tak mi skloní poklonu ![]()
A mmchm o dítě se nepostará, nějaká pomoc v domácnosti také nehrozí, u všeho milion keců..ale chodí do práce a zastává názor, že vše ostatní má zastat ženská( v mém případě těhotná, která chodí do práce a k tomu se stará o 3leté dítě)..fakt strašný!!
@ivulk píše:
no jestli se meje jednou za 3dny tak bych do te vany snad sním snad ani nelezla:
@Anonymní píše:
A mmchm o dítě se nepostará, nějaká pomoc v domácnosti také nehrozí, u všeho milion keců..ale chodí do práce a zastává názor, že vše ostatní má zastat ženská( v mém případě těhotná, která chodí do práce a k tomu se stará o 3leté dítě)..fakt strašný!!
Se přihlašte do výměny manželek ![]()
@Anonymní píše:
Nepomáhá, nevaří, o malou se nestara, bere jako samozrejmost ze se o malou vzdycky postaram já, já bych si treba nikdy nedovolila někam jít bez oznámení a nechat mu malou doma…Nikdy..tohle me taky docela stve, ze se sebere a nekam jde a nic nerekne…a když mám hlídání na pár dní tak furt držkuje at uz se malá vrátí domu, sobec.. Pak když prijede tak se s ní pomazlí na 10 minut a zase mámo starej se..
Takový trochu nevyzrálý jedinec, řekla bych.
Příspěvek upraven 18.04.13 v 11:55
@-Sára píše:
Chodila bych se koupat s nímtrenky a ponožky bych házela rovnou na hlavu at si to uklidí. Prodávají i krásné gely pro chlapy můj má třeba autíčko a když to zmáčkne tak to troubí-hrozně rád se umývá
A kde se to kupuje? Chtěla bych autíčko pro syna.. ![]()
Né mě už to prostě s.re a otevřely jste mi oči holky, dneska mu to všechno vpálim do ksichtu a dám vám vědět jak to dopadlo
![]()
@Anonymní píše:
Né mě už to prostě s.re a otevřely jste mi oči holky, dneska mu to všechno vpálim do ksichtu a dám vám vědět jak to dopadlo![]()
![]()
Tak na to se moooc těším! Hlavně vydržet a neustoupit
![]()
Vis, pokud jsi delala vse sama doted, tak se nediv, ze on sam nic nedela. Dej mu dite, at se stara, popros ho at ti s necim pomuze, rekni mu, at se umeje. Nejaky naznacovani a vyhrozovani fungovat nebude, proste to rekni na plnou hubu. Chlapec chodi domu spruzenej, jste asi oba mlady a nezazili moc jinych vztahu, tak si to budete muset nejak nastavit.
@Anonymní píše:
Takže problém není jen s hygienou, lenóra obecná. ![]()
Tak třeba má strach, že když se bude mejt moc často, smyje si ochrannou vrstvu a sežerou ho berberky ![]()
@pikola píše:
Vis, pokud jsi delala vse sama doted, tak se nediv, ze on sam nic nedela. Dej mu dite, at se stara, popros ho at ti s necim pomuze, rekni mu, at se umeje. Nejaky naznacovani a vyhrozovani fungovat nebude, proste to rekni na plnou hubu. Chlapec chodi domu spruzenej, jste asi oba mlady a nezazili moc jinych vztahu, tak si to budete muset nejak nastavit.
Víš…já jsem si ho takhle naučila..už od začátku jsem brala jako samozřejmost že se o maou budu starat já, nikdy jsem mu maou nedala na hlidani, takze si za to muzu popravdě sama.. Nikdy jsme u nerekla, at ji vykoupe nebo nakrmi..a to byla chyba… musí se všechno změnit..
@Anonymní píše:
Né mě už to prostě s.re a otevřely jste mi oči holky, dneska mu to všechno vpálim do ksichtu a dám vám vědět jak to dopadlo![]()
![]()
Držim palce aby to dopadlo dobře. ![]()