Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1598
18.4.13 19:12

@Medvídě30 To nevím, ale tak asi určitě něco bude.Zkus zadat ptákoviny a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.4.13 19:22
@-Sára píše:
@Medvídě30 V obchodě v ptákovinách jsou tam supr věci. Máme gely shell, Na písty at lepší maže. gel co se jmenuje natural 95,nebo voda do osřikovačů a to autíčko. Jo a na záchod jsem mu kupovala minigolf, to kvůli tomu, že mi tam vadila hromada časpopisů.

Panebože, jsou snad malí haranti, abychom je musely motivovat k mytí hračkou. Hygiena je výrazem sociální inteligence. Nechápu, jak někdo může s čunětem sdílet několik let společnou domácnost a lože. Utekla bych po první schůzce a kontrole toho, co se skrývá za poklopcem. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.4.13 19:26

@Burj Chalifa tak mně se to zdá, jako dobrý nápad na dárek. A ani já ani Sára jsme nenapsali, že máme doma prasata. Ale proč to nedat jako dárek, nebo takovou recesi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.4.13 19:39

Já bych se spíš zakladatelky chtěla přeptat, jak to má ten její s tím hraním na PC??Protože jestli je schopný hrát několik hodin denně tak už tam jde celkem do tuhého. Jestli spěchá z práce ani se neumyje a hned sedá k počítači, tak pak mu můžeš vykládat jak smrdí či nesmrdí jak dlouho chceš, ale bez účinku. On prostě bude mít svoje a když do něj budeš tímhle rypat, tím více to bude dělat schválně. Já bych nejdříve „vyprovodila“ tuhletu hru někam. Pokud to hraje online, je tu jednoduché řešení, během hry restartuj modem. Tím spoluhráče může nakrknout a dají mu zákaz hraní třeba na týden. Poprvé se to nemusí povést, tak doporučuju několikrát :) a až bude takhle bez hry delší dobu posedávat znuděn doma, třeba se ucítí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.4.13 19:57
@Medvídě30 píše:
@Burj Chalifa tak mně se to zdá, jako dobrý nápad na dárek. A ani já ani Sára jsme nenapsali, že máme doma prasata. Ale proč to nedat jako dárek, nebo takovou recesi. :nevim:

recesi jo, to beru.Ale jen chlápkovi, který už ví, k čemu to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.4.13 20:32

@Burj Chalifa když neví na co to je,, tak jedině s návodem k použití :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.4.13 20:38
@Medvídě30 píše:
@Burj Chalifa když neví na co to je,, tak jedině s návodem k použití :lol:

To mi připomíná jeden kreslený vtip od Renčína, kde Dlabáček říká v drogerii prodavači: " Nebuďte neochotný, člověče! Taková věc jako mýdlo se nekupuje každý rok!"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.4.13 20:43

@Burj Chalifa :lol: :lol: to je dobrý no. Si vzpomínám, že nedávno tu byla diskuze, jak si kdo často mění kalhotky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.4.13 20:44
@Medvídě30 píše:
@Burj Chalifa :lol: :lol: to je dobrý no. Si vzpomínám, že nedávno tu byla diskuze, jak si kdo často mění kalhotky :mrgreen:

Předpokládám, že jednou denně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.4.13 20:45

@Burj Chalifa počkej zkusím ji najít, se pobavíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.4.13 20:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.4.13 20:46
@Medvídě30 píše:
@Burj Chalifa počkej zkusím ji najít, se pobavíš :lol:

Abych spíše nezvracela :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.4.13 20:47

@Burj Chalifa no snad ne, abych tě pak neměla na svědomí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.4.13 20:53
@Medvídě30 píše:
@Burj Chalifa no snad ne, abych tě pak neměla na svědomí. :lol:

tady se člověk dočká různých překvapení. Studnice diskusí, nad kterými rozum zůstává stát, je zde hluboká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
18.4.13 20:59

Ahoj zakladatelko necetla jsem celou diskuzi ale pokud by mi chlap nevonel tak bych s nim byt nemohla. To fakt ne :poblion: Vis ono casem v partnerstvi cloveka obcas na tom druhem zacnou stvat i jine veci a kdyz uz te stve takovy tchor ted…fakt promin…predstava sexu s tchorem…Nekde na tebe urco ceka nejaky vonavy chlap :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí