Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
G12
18.4.13 12:02

Tady to otevření očí a prozření na emiminu mě nepřestane fascinovat :think:

Příspěvek upraven 18.04.13 v 12:02

• Citovat
  • Upravit
1505
18.4.13 12:02
@fenny píše:
Tak třeba má strach, že když se bude mejt moc často, smyje si ochrannou vrstvu a sežerou ho berberky :think:
:lol: :lol: :lol: Nebo už nějaký breberky má, s tou frekvencí mytí. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 12:03

Protoze az mi skončí materská a pujdu makat tak jako co? Budu vodit malou do skolky, pujdu do prace, pak ji vyzvednu, prijdu domu kde budou poházený fusky a bordel, prijde pritel smradlavej z prace, sedne si k Wowku a jako nic??? Tak to ne, to se musí sakra rychle změnit tohle!!!

• Citovat
  • Upravit
779
@Anonymní píše:
A mmchm o dítě se nepostará, nějaká pomoc v domácnosti také nehrozí, u všeho milion keců..ale chodí do práce a zastává názor, že vše ostatní má zastat ženská( v mém případě těhotná, která chodí do práce a k tomu se stará o 3leté dítě)..fakt strašný!!

jako nezlobte se na mě..ale jestli si takovýho chlapa dobrovolně vezmete, nebo snim máte dokonce dítě..tak je to váš problém..pokud si tohle necháte líbit..dítě je společné a tak se oba prostě o práce kolem budou dělit..když si to necháte několik let líbit a chlapovi posluhujete tak se pak nedivtě, že nic nedělá a jde to těžko změnit..je to hodně o sebeúctě.. :roll: :roll: tak buďto jsem tak zamindrákovaná, že chci chlapa za každou cenu i za tu že ze mě bude onuce a služka a budu se mu bát říct např, že smrdí..a nebo si určim jasný pravidla asi jako rovným dílem povinnosti a zábava..a pak je vztah schopnej něco vydržet..podle mě to co popisujete nemá moc šanci na dlouhodobé trvání, pokud ze sebe nebudete dál dělat blbky :roll: :roll: je jasný, že třeba, když je ženská na mateřský tak se přes den o dítě stará uklízí vaří atd..ale to neznamená, že když chlap přijde z práce domu hodí nohy na stůl a rejpe se v nose :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
@G12 píše:
Tady to otevření očí a prozření na emiminu mě nepřestane fascinovat :think:Příspěvek upraven 18.04.13 v 12:02

Nebo je to způsob, jak smírně a pozvolna ukončit diskuzi a názory ostatních si pak v klidu přebrat a zhodnotit svou situaci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
18.4.13 12:05
@Drovers píše:
Nebo je to způsob, jak smírně a pozvolna ukončit diskuzi a názory ostatních si pak v klidu přebrat a zhodnotit svou situaci. ;)

Jen mi připadá zajímavé, jak se během pár stran zakladatelka rozjela a je bojovná :-) Přitom to přece věděla celou dobu, jaká je situace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.13 12:05
@ivulk píše:
jako nezlobte se na mě..ale jestli si takovýho chlapa dobrovolně vezmete, nebo snim máte dokonce dítě..tak je to váš problém..pokud si tohle necháte líbit..dítě je společné a tak se oba prostě o práce kolem budou dělit..když si to necháte několik let líbit a chlapovi posluhujete tak se pak nedivtě, že nic nedělá a jde to těžko změnit..je to hodně o sebeúctě.. :roll: :roll: tak buďto jsem tak zamindrákovaná, že chci chlapa za každou cenu i za tu že ze mě bude onuce a služka a budu se mu bát říct např, že smrdí..a nebo si určim jasný pravidla asi jako rovným dílem povinnosti a zábava..a pak je vztah schopnej něco vydržet..podle mě to co popisujete nemá moc šanci na dlouhodobé trvání, pokud ze sebe nebudete dál dělat blbky :roll: :roll: je jasný, že třeba, když je ženská na mateřský tak se přes den o dítě stará uklízí vaří atd..ale to neznamená, že když chlap přijde z práce domu hodí nohy na stůl a rejpe se v nose :zed: :zed: :zed: :zed:

To jsme nepsala já, to psal jinej anonym :D

• Citovat
  • Upravit
779
18.4.13 12:07
@Anonymní píše:
To jsme nepsala já, to psal jinej anonym :D

já vim, právě proto to píšu…takovejch žen je hodně a jsou všechny děsně udivený…to prostě není v chlapovi spíš jako v tom co všchno si od něj necháte líbit… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

A má třeba nějaké dobré stránky??
Nejsi jen prostě právě v tuto chvíly na něj prostě naštvaná??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@G12 píše:
Jen mi připadá zajímavé, jak se během pár stran zakladatelka rozjela a je bojovná :-) Přitom to přece věděla celou dobu, jaká je situace.

Protože u mě to prostě štve tohle…Když tady vidím jak ženský píšou že se jejich chlapi koupou a pečujou o sebe, já chci taky voňavýho chlapa sakra :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.13 12:09
@Prcek88 píše:
A má třeba nějaké dobré stránky??
Nejsi jen prostě právě v tuto chvíly na něj prostě naštvaná??

Tak každý v sobě má něco špatného, ale i dobrého, ale tohle už je vážně přehnaný..

• Citovat
  • Upravit
Starej Pardal
18.4.13 12:13
@G12 píše:

Je tady nekolik temat, u kterych mam dojem, ze si zakladatel/ka spis dela pr.el…

P.

• Citovat
  • Upravit
6942
@Anonymní píše:
Protože u mě to prostě štve tohle…Když tady vidím jak ženský píšou že se jejich chlapi koupou a pečujou o sebe, já chci taky voňavýho chlapa sakra :roll:

Tak můj chlap o sebe zrovna nepečuje a koupe se až když vyloženě smrdí a málokdy je to každej den. Je mi mnohem sympatičtější, když voní jako chlap a ne jako mejdlo… ale to záleží na každým, co kdo snese :-) (mimochodem voňavku třeba používá např. na plesy nebo podobné akce, jindy ho to naštěstí ani nenapadne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619

A jaké dobré stránky kvůli kterým ho máš ráda a chceš s ním zůstat má on? Z toho co jsi tu o něm zatím napsala jsem žádný nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
18.4.13 12:14
@Anonymní píše:
Tak každý v sobě má něco špatného, ale i dobrého, ale tohle už je vážně přehnaný..

Tak mu to řekni, nespi sním..
Nebo vem hadici a pořádně ho spláchni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí