Nevěrný přítel, přesto spolu?

Anonymní
18.4.13 09:22

Nevěrný přítel-přesto spolu?

Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu, potřebuju zjistit neutrální pohled na věc…Jde o to, že jsem v neděli zjistila, že mi byl přítel nevěrný(tu dotyčnou znám a mluvila jsem s ní)Ona vůbec netušila, že my dva jsme spolu. Okamžitě jsem mu sbalila a vyhodila ho. Jenže teď dolejzá a dušuje se a slibuje :zed: včera jsem s ním i mluvila…Otázka zní, dokáže se chlap opravdu změnit, když pochopí o co přišel a už nikdy nevěrný nebýt? Nebo se nic nezmění, bude chvíli „hodnej“ a udělá to zase..Odpustit x neodpustit? Předem všem moc děkuji za reakce k tématu. Kdo nechce poradit, ať se prosím nevyjadřuje 8)
Raději anonymně, nechci aby lidi co mě znají věděli, že tohle řeším :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
18.4.13 09:24

Děcka máte? Jak jste spolu dlouho..? Docela důležitý otázky. Pokud bych dítě neměla, šel by. Já bych nevěru neodpustila, dřív či později by se snažit přestal a já bych akorát stresovala, že se to stane znova. Za sebe říkám ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.13 09:26

Ahoj ja byt Tebou tak s nim delsi dobu nekomunikuju a dam mu to poradne spapat))Vydusit ho…At premysli nad tim co udelal a zjisti o co prisel…Nechala bych ho se snazit to napravit-odcinit…No pokud se bude snazit, lituje a kdyz ne..je mu vas vztah ukradeny…Cas ukaze…Jen bych se k nemu nevracela hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 09:27
@Seizdra píše:
Děcka máte? Jak jste spolu dlouho..? Docela důležitý otázky. Pokud bych dítě neměla, šel by. Já bych nevěru neodpustila, dřív či později by se snažit přestal a já bych akorát stresovala, že se to stane znova. Za sebe říkám ne.

Spolu dítě nemáme, máme každý jedno své z předchozích vztahů. Jsme spolu 4 měsíce :oops: a teď do mě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.13 09:29
@andrejkamik píše:
Ahoj ja byt Tebou tak s nim delsi dobu nekomunikuju a dam mu to poradne spapat))Vydusit ho…At premysli nad tim co udelal a zjisti o co prisel…Nechala bych ho se snazit to napravit-odcinit…No pokud se bude snazit, lituje a kdyz ne..je mu vas vztah ukradeny…Cas ukaze…Jen bych se k nemu nevracela hned…

To mám v plánu…přesně takhle jsem nad tím přemýšlela :hug: ale nevím zda mu budu moct schopná ještě kdy uvěřit…A hlavně nevím, jestli mluví pravdu a vážně o mě tak stojí…nebo jsou to zase kecy..

• Citovat
  • Upravit
7376
18.4.13 09:30

Záleží, jestli vztah fungoval a jestli jsi byla šťastná. Pokud to byl úlet, asi bych odpustila. Nenapsala si o jeho motivech. Jestli ho vemes zpět, tak pamatuj, že sevsim všudy a už mu to dál nedavej sežrat nebo se ten vztah stejně rozpadne. Pokud mas možnost, jed třebas na víkend pryč s kamoskou a pak si bez emocí promluvte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
18.4.13 09:30

4 mesice- kratka doba na to, aby smocil hned jinde :roll: Z jeho strany to asi nebude o buhvi jake lasce… za me NE. Urcite potkas lepsiho a vernejsiho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
18.4.13 09:31

Já bych možná nevěru dokázala odpustit. Máme dvě děti, takže bych kvůli jednomu záletu asi dala ještě šanci. ALE pokud by se to jen jednou opakovalo, nezůstala bych v tom vztahu jen kvůli dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
18.4.13 09:31
@Anonymní píše:
Spolu dítě nemáme, máme každý jedno své z předchozích vztahů. Jsme spolu 4 měsíce :oops: a teď do mě…

Pokud jste spolu 4 měsíce a už měl potřebu si někde smocit úd, když budu zla, tak pryč od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
18.4.13 09:32

No jestli Vás už po tak krátké době podvedl, tak bych mu asi moc nevěřila…ale to je muj názor.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.4.13 09:32

Víš tohle je těžké. Jsou chlapi, kteří ulítnou jednou a vyčítají si to málem do smrti a nikdy to už neudělají a pak jsou ti, co slibují, chvilku „sekají latinu“ a pak se to stejně stane znovu. Těžko říct, jak je to u tvého chlapa. Každopádně nevěra už po 4 měsíčním vztahu se mi moc nelíbí, tomu bych moc nevěřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.13 09:33

4 mesice spolem? tak to konec…skoncit…to meni situaci…to je jeste laska…a on ji porusil:-( to by na zacatku chlap nemel udelat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.13 09:34

To si myslim taky..4 mesice to jsou ty krasne zamilovane a ne ulitnout… To pak neni laska:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 09:35

Zakladatelko, jaký jinak máte vztah? Děti máte?
Já mám s nevěrou partnera zkušeností více než dost (a je to i mou vinou, protože jsem odmítala sex :? ). Máme dvě děti, jsme spolu už skoro 15 let, poslední jeho úlet byl cca před dvěma lety, první zhruba před deseti lety. Ze začátku jsem se s tím nemohla smířit, brečela jsem, prosila, vyhrožovala… Bylo to hrozný. Ale já ho milovala, malé dítě, věděla jsem, že náš vztah je kromě sexu „naprosto v pořádku“, tudíž jsem s ním zůstala. Přišlo další dítě, další řádka nevěr. Nejdříve jsem jen tušila a nepátrala. Po pár trapných lžích jsem zapátrala, bylo mi z něj zle, ale pár dní jsem vydržela mlčet a srovnat si to sama v sobě. Po čase jsem s ním o tom začala mluvit, byla jsem klidná, věcná, vyrovnaná - zničilo ho to víc, než moje hysterické výlevy :pankac: :oops: :lol:. Začala jsem řešit svou sexuální neaktivitu, vysadila HA, a od té doby máme sex prakticky denně a on nepotřebuje své touhy uspokojovat jinde. Odpustila jsem mu, ale zapomenout se nedá. Člověk se musí naučit se s tím smířit a nepřipomínat to. Pokud se k tomu budeš neustále vracet, nemá ten vztah smysl. Já mám teďka ten nejkrásnější vztah, jaký jsem si mohla kdy přát, ale stálo to hodně boje a hodně sil. Málokdo mé rozhodnutí pochopí, málokdo by opakované nevěry rozdýchal. Ale dokud je v tom jen ten samotný akt, bez citů a jakýchkoliv závazků, tak člověk, který ví, co od života chce, je schopný to rozdýchat…
A mimochodem - vážně nejsem vadná, nesnáším nevěru, vždycky jsem si říkala, že já bych se v žádném případě podvádět nenechala, že by chlap letěl zavřenými dveřmi… Člověk míní, život mění - přijdou děti, společná domácnost, povinnosti, a najednou začneš uvažovat úplně jinak než v době, kdy vykládá jak by nikdy neodpustil…

• Citovat
  • Upravit
Elessar
18.4.13 09:36

Jsem asi dost radikální, ale nevracela bych se…už proto, že ona sice nevěděla, že jste spolu, ale on JO a nic jí neřekl, to mi přijde trošku nenormální - očividně se bál, že by mu dotyčná utekla, což by normální ženská udělala když by věděla že má přítelkyni. Kdysi jsem byla v podobný situaci jako ty. Takže za mě určitě ne, jde vidět že umí i dobře lhát. A taky by mě zajímalo, jak jsi tu nevěru zjistila?? Protože pochybuju že se ti přiznal, to spíš plánoval kdy si užije znova..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky