Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BarunkaBee píše:
4 měsíce a hned nevěra?Nedala bych mu druhou šanci, už jen proto, že udělal jednou udělá znovu..
Tak není pravidlo že kdo zahne jednou, zahne pořád, to bacha ![]()
ale tady je to na nevěru moc brzo takže to bude asi bohužel prase ![]()
Jestli mu chces odpustit tak to udelej. Ja bych odpustila, ale zalezi na okolnostech. Hysterku a trucovani bych nedelala, k tomu bych se nesnizila a nemam to zapotrebi. Chtela bych znat duvod a normalne si o tom promluvit. Pokud se rozhodnes mu odpustit, je treba udelat tlustou caru, nebude to hned. Ale neustale se v tom piplat k nicemu nepovede.
Taky az ted ctu, ze jste spolu kratce. Tim spis by mi nestal za zadny sceny. Proste si to rozmysli. Na druhou stranu znam pary co ze zacatku jeden z nich tomu nedaval takovou vahu, mel ci mela milenku ci milence a dnes jsou spoustu let stastni a maji deti.
Po 4m chození bych střílela bez výstrahy. Jako kdyby to byl dlouholetý vztah ale takto? Teď má být úplně maximálně zamilovaný a ty máš být to nejlepší, co ho potkalo a ne aby si tu vedl prakticky paralelní vztah s nějakou jinou.
Vykašli se na něj, takhle začátek dlouhodobého vztahu fakt nevypadá, pouze začátek dlouhodobého trápení
Mám názor jak všechny holky tady pošli ho o dům dál…po tak krátký době? Mě sice taky podvedl exmanžel ale bylo to devíti letech a chyba byla na obou stranách -Manžela a milenky:-))) bane samo že i já jsem na tom měla svojí vinnu ted po těch letech to vím ale našla jsem si lepšího:-) ty taky najdeš držím palce ![]()
Také stejný názor jako většina. Po 4 měsících vztahu mít potřebu hledat jinde?
Co pak bude dělat za rok, za dva? Takového chlapa nebrat ![]()
@Michaela1983 píše:
Taky az ted ctu, ze jste spolu kratce. Tim spis by mi nestal za zadny sceny. Proste si to rozmysli. Na druhou stranu znam pary co ze zacatku jeden z nich tomu nedaval takovou vahu, mel ci mela milenku ci milence a dnes jsou spoustu let stastni a maji deti.
Právě jestli to není i náš případ???Jenže to nezjistím, když to nezkusím, ale nevím jestli chci…píšu jak trdlo, omlouvám se
Já prostě nevím co teď. Určitě ho mám pořád ráda, jinak bych to neřešila.
Po tak kratke dobe bych mu rekla adie, ma ti vrkat pod okny a ne uz sustit jinde..
@pikola píše:Šustit…to je přesně výraz, který používá
Po tak kratke dobe bych mu rekla adie, ma ti vrkat pod okny a ne uz sustit jinde..
Zakladatelko, když se to stalo mě, taky jsem si sem šla pro radu. Bohužel, je to jen a jen na tobě, nikdo ti nepomůže. Každý má svůj názor, já ho měla taky, dokud se mi to nestalo a teď už mám jiný. Je to tak. Musíš si sama zhodnotit jakej váš vztah je, jestli ten chlap i po tak krátký známosti stojí za to anebo jestli na tohle nemáš žaludek. Je to případ od případu. Záleží, jak jste spolu dlouho, jak fungují jiné stránky vztahu, jestli toho lituje, jestli to bylo jen jednou nebo vícekrát… Je toho hodně.
@Anonymní píše:
Právě jestli to není i náš případ???Jenže to nezjistím, když to nezkusím, ale nevím jestli chci…píšu jak trdlo, omlouvám seJá prostě nevím co teď. Určitě ho mám pořád ráda, jinak bych to neřešila.
Ráda, ráda, každá ženská je po rozchodu ještě zblblá do bejvalýho, to nezmizí hned ani když ti dá takovouhle léčbu šokem = nevěrou…jak jsem psala, byla jsem ve stejný situaci, byli jsme spolu půl roku, bez váhání jsem to ukončila a to s nim čekám dítě…takovej vztah prostě nemá budoucnost, když zahýbá už na začátku a lže!!!
Zakladatelko :
pritel me podved hned ze zacatku vztahu, ta holka taky nevedela ze nekoho ma a stalo se, ja to poznala hned jak se to stalo ale on zapiral a zapiral. stalo se to v lednu a ja v unoru otehotnela,neplanovane.ale strasne moc to dite chtel a bal se ze kdyz to prizna, tak prijde i o me i o dite.
kdyz jsem byla v 5mesici tak to konecne prasklo.me se ulevilo, ze me intuice nezradila a nastalo reseni co bude dal…
ano selhal, udelal chybu, prosil me…a tenkrat i prosil jestli bych nemohla brecet, nez byt chladna a mluvit jako o nakupu (nac pred nim brecet, to jsem zvladla o samote)
ta nevera bolela a fest, ale zase na druhou stranu vse ostatni mezi nama fungovalo…takze jsme spolu zustali a je skvelym tatou a skvelym partnerem.ale nemluvime o tom, ja nevycitam, nepredhazuju, protoze pitvat se v tom, tak se pres to nepreneseme.
jestli ti pomuze co rika kamaradka : mam ho rada pro 10 veci a ze pohnojil jednu, tak porad zbyva 9 kde funguje.
Podivej se na to takhle. Podvedl me i bejvalej a sla jsem, tam nefungovalo uz nic, tak nac zustavat.
z rodinnych duvodu anonymne.
JA
V první řadě než bych balila věci bych zjistila důvod proč byl nevěrný a také bych se informovala o tom jak to celé bylo jestli to byl milenecký vztah nebo jen úlet. U každé situace bych se také jinak zachovala. Pokud mu chceš odpustit je jen na tobě a nikdo ti to nemůže radit je to hodně o povaze a o nátuře. Nech ho se chvíli snažit ať si sype popel na hlavu a uvidíš jak mu to dlouho vydrží. Pak je na tobě jestli budeš schopná mu věřit, že nic takového neudělá znovu.