Nevěrný přítel, přesto spolu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
18.4.13 09:36

Já jsem jednorázovou nevěru odpustila. Ale po letech vztahu, pokud bysme spolu byli tak krátce jako vy, šla bych od něj. Prostě bych si myslela, že to dělá běžně, když mě podvede ještě ve fázi zamilovanosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 09:37

Ano máte pravdu, je mi z něj :poblion: přesto mám pocit, že my dva k sobě patříme. Podělal to pořádně a já fakt nevím jestli si tu šanci zaslouží. Lituje toho moc, ale přesně jak říkáte…jak dlouho asi…

• Citovat
  • Upravit
21848
@Anonymní píše:
Spolu dítě nemáme, máme každý jedno své z předchozích vztahů. Jsme spolu 4 měsíce :oops: a teď do mě…

No tak to bych se neptala ani na emiminu a rovnou balila kufry… Když ho „nebavíš“ po 4 měsících, tak co bude dělat za rok, dva, pět???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615

Teď koukám, že jste spolu teprve čtyři měsíce. To byste měli být ještě ve stavu zamilovanosti. Zamilovaný a jde jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BarunkaBee

4 měsíce a hned nevěra? 8o Nedala bych mu druhou šanci, už jen proto, že udělal jednou udělá znovu.. :|

• Citovat
  • Upravit
844

Tak jestli po čtyřech měsících měl potřebu zasouvat jinde tak bych ho já osobně zpátky nevzala. V tuto dobu by měl být ještě zamilovaný a s řůžovýma brýlema na hubě. Evidentně to zase z jeho strany není až taková láska. A po tak krátký době není odchod zase tak šílený. Nemáte pořádně vybudovaný vztahy v obou rodinách, moc společného majetku taky ne tak za mě bych ho poslala o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
18.4.13 09:38

Ano a ještě jste spolu 4 měsíce, to je doba kdy se chlapi ještě snaží zapůsobit a doba zamilovanosti…no takže fakt ne…

• Citovat
  • Upravit
59417
18.4.13 09:40

Ani náhodou, 4m je přece začátek vztahu. Co by dělal za pár let :jazyk: :jazyk: At si jde ;) nic Vás spolu nedrží a hledala bych někoho komu na mně bude záležet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.4.13 09:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu, potřebuju zjistit neutrální pohled na věc…Jde o to, že jsem v neděli zjistila, že mi byl přítel nevěrný(tu dotyčnou znám a mluvila jsem s ní)Ona vůbec netušila, že my dva jsme spolu. Okamžitě jsem mu sbalila a vyhodila ho. Jenže teď dolejzá a dušuje se a slibuje :zed: včera jsem s ním i mluvila…Otázka zní, dokáže se chlap opravdu změnit, když pochopí o co přišel a už nikdy nevěrný nebýt? Nebo se nic nezmění, bude chvíli „hodnej“ a udělá to zase..Odpustit x neodpustit? Předem všem moc děkuji za reakce k tématu. Kdo nechce poradit, ať se prosím nevyjadřuje 8)
Raději anonymně, nechci aby lidi co mě znají věděli, že tohle řeším :(
@Anonymní píše:
Spolu dítě nemáme, máme každý jedno své z předchozích vztahů. Jsme spolu 4 měsíce :oops: a teď do mě…

Nemáte spolu děti, jste spolu krátce, nebyla bych s ním. V době, kdy by měla být největší zamilovanost (prvního půl roku), zahne. :roll: Jo kdyby po patnácti letech manželství jednou ujel… ale toto?
V opačným případě očekávej, že se to bude opakovat nebo že vám vztah nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 09:43
@Acinore píše:
Jsem asi dost radikální, ale nevracela bych se…už proto, že ona sice nevěděla, že jste spolu, ale on JO a nic jí neřekl, to mi přijde trošku nenormální - očividně se bál, že by mu dotyčná utekla, což by normální ženská udělala když by věděla že má přítelkyni. Kdysi jsem byla v podobný situaci jako ty. Takže za mě určitě ne, jde vidět že umí i dobře lhát. A taky by mě zajímalo, jak jsi tu nevěru zjistila?? Protože pochybuju že se ti přiznal, to spíš plánoval kdy si užije znova..

On nevěděl, že ji znám…Jojo lhal bez mrknutí oka. Takže mi bude lhát kdykoliv se mu zachce :cert:

• Citovat
  • Upravit
1505
18.4.13 09:44
@Anonymní píše:
On nevěděl, že ji znám…Jojo lhal bez mrknutí oka. Takže mi bude lhát kdykoliv se mu zachce :cert:

Tak proč ještě vůbec váháš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
18.4.13 09:44
@Drovers píše:
Nemáte spolu děti, jste spolu krátce, nebyla bych s ním. V době, kdy by měla být největší zamilovanost (prvního půl roku), zahne. :roll: Jo kdyby po patnácti letech manželství jednou ujel… ale toto?
V opačným případě očekávej, že se to bude opakovat nebo že vám vztah nevydrží.

Přesně tak! Dala bych na tato slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
18.4.13 09:46
@Anonymní píše:

Nikdo do tebe nemá co „jít“ :) Záleží na tom, co k němu cítíš. Pokud máš dojem, že ho máš tak ráda, že si druhou šanci zaslouží, tak mu ji dej a uvidíš, jak s tím naloží. Opustit ho můžeš kdykoliv. Pokud máš ten dojem, že váš vztah je krátkej na to, aby už měl potřebu jít jinam a tam si skočit, tak ho nech plavat a radši si najdi někoho, kdo to nebude mít zapotřebí ani po 4 letech, natož po 4 měsících ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.13 09:50
@Anonymní píše:
Zakladatelko, jaký jinak máte vztah? Děti máte?
Já mám s nevěrou partnera zkušeností více než dost (a je to i mou vinou, protože jsem odmítala sex :? ). Máme dvě děti, jsme spolu už skoro 15 let, poslední jeho úlet byl cca před dvěma lety, první zhruba před deseti lety. Ze začátku jsem se s tím nemohla smířit, brečela jsem, prosila, vyhrožovala… Bylo to hrozný. Ale já ho milovala, malé dítě, věděla jsem, že náš vztah je kromě sexu „naprosto v pořádku“, tudíž jsem s ním zůstala. Přišlo další dítě, další řádka nevěr. Nejdříve jsem jen tušila a nepátrala. Po pár trapných lžích jsem zapátrala, bylo mi z něj zle, ale pár dní jsem vydržela mlčet a srovnat si to sama v sobě. Po čase jsem s ním o tom začala mluvit, byla jsem klidná, věcná, vyrovnaná - zničilo ho to víc, než moje hysterické výlevy :pankac: :oops: :lol:. Začala jsem řešit svou sexuální neaktivitu, vysadila HA, a od té doby máme sex prakticky denně a on nepotřebuje své touhy uspokojovat jinde. Odpustila jsem mu, ale zapomenout se nedá. Člověk se musí naučit se s tím smířit a nepřipomínat to. Pokud se k tomu budeš neustále vracet, nemá ten vztah smysl. Já mám teďka ten nejkrásnější vztah, jaký jsem si mohla kdy přát, ale stálo to hodně boje a hodně sil. Málokdo mé rozhodnutí pochopí, málokdo by opakované nevěry rozdýchal. Ale dokud je v tom jen ten samotný akt, bez citů a jakýchkoliv závazků, tak člověk, který ví, co od života chce, je schopný to rozdýchat…
A mimochodem - vážně nejsem vadná, nesnáším nevěru, vždycky jsem si říkala, že já bych se v žádném případě podvádět nenechala, že by chlap letěl zavřenými dveřmi… Člověk míní, život mění - přijdou děti, společná domácnost, povinnosti, a najednou začneš uvažovat úplně jinak než v době, kdy vykládá jak by nikdy neodpustil…

Moc děkuji za příspěvek :hug: On právě žádný důvod, to udělat, neměl…a přesto udělal :cert: Po č měsících z jeho strany láska jako trám to asi nebude nebo prostě jen úlet :?:

• Citovat
  • Upravit
24603
18.4.13 09:58

Tak četla jsme že jste spolu 4 měsíce a už ti byl nevěrný takže můj názor je, že když tohle udělá na začátku tak tě buď to nemiluje, proto zahnul tak brzo, nebo tě miluje ale je to nevěrník, je jen na Tobě jak se rozhodneš ale po tak krátkém vztahu bych tohle neřešila a ukázala mu záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí