Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zakladatelko :
pritel me podved hned ze zacatku vztahu, ta holka taky nevedela ze nekoho ma a stalo se, ja to poznala hned jak se to stalo ale on zapiral a zapiral. stalo se to v lednu a ja v unoru otehotnela,neplanovane.ale strasne moc to dite chtel a bal se ze kdyz to prizna, tak prijde i o me i o dite.
kdyz jsem byla v 5mesici tak to konecne prasklo.me se ulevilo, ze me intuice nezradila a nastalo reseni co bude dal…
ano selhal, udelal chybu, prosil me…a tenkrat i prosil jestli bych nemohla brecet, nez byt chladna a mluvit jako o nakupu (nac pred nim brecet, to jsem zvladla o samote)
ta nevera bolela a fest, ale zase na druhou stranu vse ostatni mezi nama fungovalo…takze jsme spolu zustali a je skvelym tatou a skvelym partnerem.ale nemluvime o tom, ja nevycitam, nepredhazuju, protoze pitvat se v tom, tak se pres to nepreneseme.
jestli ti pomuze co rika kamaradka : mam ho rada pro 10 veci a ze pohnojil jednu, tak porad zbyva 9 kde funguje.
Podivej se na to takhle. Podvedl me i bejvalej a sla jsem, tam nefungovalo uz nic, tak nac zustavat.
z rodinnych duvodu anonymne.
JA
Děkuju moc, že jsi mi sem napsala, právě, že to není tak černobílé jak to vypadá. Já bych bez mrknutí oka dřív poradila komukoliv jdi od něj, za to ti nestojí. Jenže najednou jsem v té situaci já a hlavně on toho lituje, kdyby mě nemiloval asi se nesnaží. Co kdybych počkala jak dlouho mu to snažení vydrží? ![]()
No, po 4 měsících mi příjde, že byste měli být ještě ve fázi zamilovanosti, nevěra tak brzy mi příjde divná
Asi bych pátrala proč to udělal. Udělal to jen tak ze zvědavosti nebo proto, že měl možnost? Udělal to už někdy v minulosti třeba bývalé partnerce? Pak je to jeho povahový rys, prostě je takový a bude to dělat dál, jen si dá větší pozor, abys na to nepřišla. Udělal to proto, že měl pocit, že s tou druhou má něco, co s tebou ne? I když po 4 měsícíh je to opravdu na pováženou, i tak
Pak by ti měl říct, jestli mu něco chybí a jestli jsi ochotná to pro něj udělat (třeba taky ne), jestli bys ho tedy přijala i po tomhle zpět a chtěli to napravit. Nebo z jiného důvodu. V okolí máme jeden slepovaný vztah, trápí se oba dva, ani jeden nesleví ze svých požadavku, nejsou schopni už roky žádného kompromisu. Ale z blízkého okolí znám jen jeden takový případ.
@Anonymní píše:
Děkuju moc, že jsi mi sem napsala, právě, že to není tak černobílé jak to vypadá. Já bych bez mrknutí oka dřív poradila komukoliv jdi od něj, za to ti nestojí. Jenže najednou jsem v té situaci já a hlavně on toho lituje, kdyby mě nemiloval asi se nesnaží. Co kdybych počkala jak dlouho mu to snažení vydrží?
lituje hezky, ale poslala bych ho do háje, na to jste spolu moc krátce, aby takhle ulítnul,,, snažit se třeba bude, ale jen chvíli…a pak to udělá zas.
Já byla podvedená po 7,5 letech, furt mi tvrdil že to je jen kamarádka a vydatně podváděl 4 měsíce v kuse, ubožák mi nedokázal říct ani pravdu do očí a místo toho si na mě vybíjel blbou náladu, pak mě dva měsíce přesvědčoval, že beze mě nemůže bejt, furt se mi omlouval a že to sní fakt skončí, že ona bude jen kamarádka, sliboval všechno možné… a udělala jsem životní chybu, že jsem ho vzala zpět na milost, další rok se pak táhl v tom, že mi neustále lhal a došlo k situaci, kdy já věděla o milence, ale ona o mně ne… takže skvělý trojúhelník, který mě nebavil, v únoru jsem tu nánu potkala, že už to trvá moc dlouho, že mě to nebaví, a mimo jiné z toho vylezlo, že on jí tvrdil, že spolu jen žijem ale vůbec nekomunikujem, s ní plánoval společnou budoucnost, ale se mnou taky, lhal jí i mně ve velkým,,, já to tušila, ona vůbec.
@Anonymní píše:
Děkuju moc, že jsi mi sem napsala, právě, že to není tak černobílé jak to vypadá. Já bych bez mrknutí oka dřív poradila komukoliv jdi od něj, za to ti nestojí. Jenže najednou jsem v té situaci já a hlavně on toho lituje, kdyby mě nemiloval asi se nesnaží. Co kdybych počkala jak dlouho mu to snažení vydrží?
nemas zac.ono chce vse svuj cas a proc proste hned zahazovat neco, co by mohlo fungovat kvuli jedne chybe.
nerikam, že to bylo a je jednoduchy, boli to.ted to treba bude rok co jsem to resila, ale…za ten rok mi 1000× dokazal, že jsem se rozhodla spravne.
jo a zacli jsme spolu v rijnu a tohle se stalo v lednu, to jsem zapomnela napsat v tom 1.prispevku.
pokud vse ostatni funguje tak jak to vyhovuje Tobe i jemu, tak to zkus dal.ale opravdu se dohodnout, ze ted zatim udelate tlustou caru a v zadny hadce nevytahovat.
driv se lidi snazili rozbitou vec opravit, ted se koupi nova…
a treba za nejakej cas sem napis jak to dopadlo, nekdy me mrzi ze se to clovek nedozvi
@Anonymní píše:
prispevek v 19.51 jsem zapomnela podepsat zase -JA
@Anonymní píše:
lituje hezky, ale poslala bych ho do háje, na to jste spolu moc krátce, aby takhle ulítnul,,, snažit se třeba bude, ale jen chvíli…a pak to udělá zas.Já byla podvedená po 7,5 letech, furt mi tvrdil že to je jen kamarádka a vydatně podváděl 4 měsíce v kuse, ubožák mi nedokázal říct ani pravdu do očí a místo toho si na mě vybíjel blbou náladu, pak mě dva měsíce přesvědčoval, že beze mě nemůže bejt, furt se mi omlouval a že to sní fakt skončí, že ona bude jen kamarádka, sliboval všechno možné… a udělala jsem životní chybu, že jsem ho vzala zpět na milost, další rok se pak táhl v tom, že mi neustále lhal a došlo k situaci, kdy já věděla o milence, ale ona o mně ne… takže skvělý trojúhelník, který mě nebavil, v únoru jsem tu nánu potkala, že už to trvá moc dlouho, že mě to nebaví, a mimo jiné z toho vylezlo, že on jí tvrdil, že spolu jen žijem ale vůbec nekomunikujem, s ní plánoval společnou budoucnost, ale se mnou taky, lhal jí i mně ve velkým,,, já to tušila, ona vůbec.
ono je ale taky rozdil, jestli ujel jednou a nebo jestli to delal dlouhodobe. neexistuje jedna rada jak resit neveru. zazila jsem dve a pokazdy se rozhodla jinak.
stejne jako jsem ja byla 2× v pozici milenky a u obou jsem vedela ze je zadany a oba „vztahy“ trvaly rok
Ve 4 měsících má být člověk zamilovaný, takže by neměl na nevěru ani pomyslet ne?
Prostě nejlepší kopnout do zadku dřív než později. ![]()
Ahoj. Já mám zkušenost. Chlap, kterej jednou zahne, tak bude už zahýbat pořád. Já bych se k němu určitě nevrátila. i když sem udělala chybu, a už nikdy více. bydlím s člověkem, co je nevěrama posedlý. a dříve mu nestačila jedna žena.