Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jednou jsme požádala mého milence, aby přivedl dalšího, ale nechtěl
![]()
Rikam kdyby se to dozvedeli co ja vim… jedine komu se sveruji je moje sestra, vzdycky mi pomuze poradi nevim jestli ji mam o tom rict, potrebuju si o tom promluvit
@Anonymní píše:
Nejhorsi je ze si o tom nemuzu s nikym popovidat protoze bych navzdy zkazila vztahy.. a kdyby se to dozvedela moje rodina jakou ma minulost no nebyly by moc nadseni.. a kdyby ro vedela jeho maminkaa jeeej ta ho ma za hodneho vzorneho synacka… by ji trefil slak..
Popovídej si o tom se svým přítelem. Stejně si myslím, že s největší pravděpodobností to dělal jen kvůli penězům.
Není to žádná zrůda, ani prase. Je to jeho minulost, na kterou zřejmě pyšný není, jinak by ti o tom řekl, je to pořád TEN STEJNÝ SKVĚLÝ člověk, kterého znáš.
@Anonymní píše:
Rikam kdyby se to dozvedeli co ja vim… jedine komu se sveruji je moje sestra, vzdycky mi pomuze poradi nevim jestli ji mam o tom rict, potrebuju si o tom promluvit
spíše nějaké kamarádce. Do rodiny bych to netahala.
@Anonymní píše:
Neříkej to nikomu! Mluv o tom s ním a nešiř to dál. ![]()
@sad 1 píše:
i kdybys měla sama ty koitus a třema chlapama? Rozmysli si odpověďJá být sama…
![]()
![]()
![]()
To nevim, nikdy jsem sama nebyla takovou dobu abyh si jen uzivala ale asi ne, nelaka me to
a se 3ma zenskyma a jednim chlapem vubec ne…
@lovesmile píše:
Neříkej to nikomu! Mluv o tom s ním a nešiř to dál.
s ním určitě, a le popovídat si o tom s nejlepší kamarádkou by taky pomohlo. Vyslechnout si třeba názor někoho, koho má ráda ![]()
@sad 1 píše:
spíše nějaké kamarádce. Do rodiny bych to netahala.
Nemam zadnou takovou kamaradku ktere bych se mohla sverovat.. od te doby co jsem se m nemu nastehovala jse se poradne neseznamila
@Anonymní píše:
To nevim, nikdy jsem sama nebyla takovou dobu abyh si jen uzivala ale asi ne, nelaka me toa se 3ma zenskyma a jednim chlapem vubec ne…
no tu druhou situaci se ti nedivím, taky bych nechtěla se třema ženskýma olizovat jednoho chlapa, ale naopak
Ale co ty víš, třeba kdybys byla sama, zklamaná vztahem, třeba bys řádila. Já jsme taky věrná, hodná, ale jak mě někdo zklamal, jejda
![]()
@Anonymní píše:
určitě to nikomu neříkej…nikdy nevíš, kdo to pošle dál a pak akorát budeš mít problémy, mluv o tom s nim…
@Anonymní píše:
Nemam zadnou takovou kamaradku ktere bych se mohla sverovat.. od te doby co jsem se m nemu nastehovala jse se poradne neseznamila
škoda
@lovesmile píše:
Popovídej si o tom se svým přítelem. Stejně si myslím, že s největší pravděpodobností to dělal jen kvůli penězům.Není to žádná zrůda, ani prase. Je to jeho minulost, na kterou zřejmě pyšný není, jinak by ti o tom řekl, je to pořád TEN STEJNÝ SKVĚLÝ člověk, kterého znáš.
jo já si myslím to samé a i proto psal do těch agentur že má sex rád či jak to tam psal
Ja si s nim o tom nemuzu povidat, to by nedopadlo dobre, jak se nastvu tak to je vitr… a stejne ani nevim, co bych mela nebo chtela od nej slyset?? Na to preci zadne vysvetleni neni nez to co tu uz padlo
Já si myslím, že minulost je minulost. A taky si myslím, že ne vždy je dobré si milostnou minulost s partnerem říkat. Když měl rád sex slečnami, jak píšeš, tak už nejspíš našel tu pravou, když s tím přestal. On člověk zkusí všelicos než se vybouří nebo najde toho správného člověka se kterým už ho předchozí bouřlivé věci nelákají. Je s tebou nejspíš moc štastný, tak proč to kazit a jitřit staré rány?
i kdybys měla sama ty koitus a třema chlapama? Rozmysli si odpověď
Já být sama…