Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kochaa píše:
Jakékoli kartičky!!!![]()
čím tvrdší, tím lépe, déle mu vydrží
a vizitky bereme všude, kam jdeme, ale jaksi to našemu synáčkovi stále nestačí..
Máme kartičky se šmouly. Pokud máte zájem, písněte SZ s adresou
Jo, tak koukám že už zodpovězeno - probereme to s dcerou čeho je ochotná se vzdát ![]()
Napište mi adresu do SZ, proberu synovi pokojíček a pošlu, má jich dost a měli jsme v plánu je vyhodit.
Ještě mě napadlo - pokud máte profil na FB, dejte žádost tam a prosbu o sdílení, určitě se najde spousta lidí, kteří pošlou…
@kochaa
jak já tě rozumim, taky máme autistu ale ten zase miluje cokoliv kruhového, všechny skládací kroužky i blbý víčka ho zaujmou na jak dlouho
a vše kouše takže často měníme za nové
hlavně se mu vše musí točit, on teda roztočí i kostky
![]()
Napiste mi prosim sz pritel pracuje v tiskarne a prebytecnych vizitek a podobne vyhazuji denne nekolik ![]()
@kochaa napiš mi do SZ tvoji adresu, zkusím něco pohledat
sice to asi pošlu až časem, ale budu sbírat
a co kalendáře(ty malinkaté), ty taky???
Ahoj, napiš mi sz, nosím v peněžence skoro novou kreditku s orlem, o které jsem se domnívala, že je ztracená a vyřídila si novou. ta by vám mohla dlouho vydržet… ![]()
Zrovna jsem vyklízela a třídila věci z práce, mám docela dost vizitek a něco dalšího také pohledám. Prosím adresu do SZ. ![]()
@kochaa
Ahojky, taky mi pošli do SZ adresu, určitě doma najdu..:-)
@kochaa Pošli mi prosím adresu, určo doma najdu nějaké vizitky (manžel si teď natiskl nové a cca 100ks se nám tu válí starých, nepoužitelných), nějaké plastové věrnostní karty k ničemu ti pošlu atd., postupně se podívám i u našich… tam by měly být i hooodně staré platební karty, cca 10 a více let, co jsme měli na hraní my s bráchou atd.
@kochaa POsli mi adresu do SZ, zrovna jsem tridila starou penezenku.
Neposlu to hned, ale jak to tady najdu. (davam to dceri na hrani)