Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky prosím o adresu - zapojila jsem rodinu aby hledali, takže až budu mít par pohromadě, pošlu je ![]()
MAMINKY, MOCKRÁT VÁM VŠEM DĚKUJEME, PŘIŠLY NÁM UŽ 4 DOPISY PLNÉ RŮZNÝCH KARTIČEK!!
Honzík měl velikánskou radost!! Byl nadšenej, když si mohl rozbalit své dopisy, kde bylo jeho jméno a ještě tam našel tolik kartiček!! Byl užasnej
pořád se toho nemůže nabažit, všechny karty si nasypal do krabice a pořád tady s tou krabicí chodí po bytě, prohlíží si je a opatruje je
večer dokonce s nima i usínal, řekl: dobrou noc kartičky, dobrou noc krabice, objal krabici a do minuty byl tuhej ![]()
Jmenovitě MOCKRÁT děkuji:
Janě S. z Brna,
Kateřině Š. z Dašic
a Lence S. ( @Lejaa ) také děkujeme za krásný dopis, ten Honzíkovi také udělal velikou radost
PS: čtvrtý dopis nevíme od koho byl.. ![]()
ještě jednou velký DÍK, pravděpodobně nám přijdou i další dopisy, už teď se na ně těšíme!!!
@kochaa Ahoj, napiš mi prosím taky SZ, budu průběžně sbírat a pošlu.
@kochaa Ahojky, tak to jsem ráda, že se kartičky Honzíkovi líbily.
Budu průběžně sbírat a zase pošlu (Brno
).
@kochaa
tak paráda:-) jsem ráda, že měl Honzík radost. Taky budeme určitě sbírat dál a zas pošlem ![]()
Ahojky, jestli je to stále aktuální, poprosím také o adresu, něco zajímavého se u nás určo najde
Lucka
Mockrát děkujeme mamince, která nám poslala další várku skvělých kartiček
Honzík je nadšen!!
Už dlouho jsem ho neviděla tak moc spokojeného, jako poslední týden! ![]()
VŠEM VELKÝ DÍK ![]()
@kochaa - Jé to jsem ráda, že udělal sada radost. Už jsem začla sbírat další. Jinak ty knížečky mu můžeš na kartičky rozdělit. ![]()
@Lejaa Milá Lenko, jsme moc rádi, že na nás myslíte. Včera nám přišel další suprový dopis a Honzík skákal nejmíň metr do vzduchu
MOCKRÁT děkujeme!! jste úžasná
![]()
MOCKRÁT DĚKUJEME dalšíma dvěma maminkám!!!
Děkujeme Nelle M. z Ostravy
druhá maminka se nám nepodepsala ![]()
DÍÍÍÍKY
![]()
MOCKRÁT DĚKUJEME dalšíma dvěma maminkám!!!
Děkujeme Nelle M. z Ostravy
druhá maminka se nám nepodepsala ![]()
DÍÍÍÍKY
![]()