Můj syn autista ..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
11.2.17 22:58
@martina82 píše:
klidu sme si bohuzel moc neuzily, odp se synovi pritizilo, zacal chodit na krivo, mel hlavu na sikmo a ktomu tres hlavy, hodne slintal, zacal mit divne pohyby, byl unaven a dokonce nam aji usnul.bylo to hrozny.ted uz je v poradku je vyspany najezeny prohlidnuty byl predavkovany. lekarnice zrejme spletla davkovani takze tak.ted uz brat nebudem a musim e pockat do pondelka co nam reknou na psychiatrii.tak aspon ze u vas je to fajn a v klidu ;)

Většina psychiatru začíná úplně minimem. V lékařské zprávě nepsal dávkování? Nám to píše i tam. No ono bylo divné 3×denne plné dávky. Držím palce ať se to v klidu vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.17 08:45

Náš syn bral Risperidon od 2,5 let. Ze začátku to byla úžasná změna, jak popisujete, dítě se zklidnilo a konečně začal v noci spát. Bohužel po nějaké době lék ztratil účinnost, zvýšili jsme dávku a ani to nepomohlo. Psychiatr mu přidal ještě Zeldox, ten zabral a po nějaké době opět přestal účinkovat, následovalo další zvyšování dávek, psychiatr do něj napral dávky jako pro dospělého v jeho necelých 4 letech a výsledek stějně nic moc. Sama jsem se rozhodla dávky snížit a vyhledala jsem jiného psychitra. Tahle lékařka mi vysvětlila, že léky u takhle malého dítěte nemají moc smysl, spíš mu škodí, dohodli jsme se postupném snížení dávek a nahrazení léku melatoninem, který je přírodní. Teď už jsem vůči lékům skeptická, prostě neexistuje nic zázračného co by nám pomohlo, daleko víc mu pomáhá chodit do školky a pravidelný režim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová