Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi jsem jedina, ale mne by prislo divne nekomu poslat byt jen starou kreditku nebo ridicak se vsemi mymi udaji ![]()
@vevericka12 Řidičák ani náhodou, ale kreditku starou 10, 15 let klidně… je tam jen jméno… účty už jsou jinde, žádná jiná informace se z toho nevyčte. Je pravda, že kdybych teď kartu měnila, určo nepošlu tu např. měsíc neplatnou… ale ty fakt hodně staré klidně…
@vevericka12 ten ridicak snad ani nejde protoze se vraci kdyz dostanu novy teda myslim.
@Barakza píše:
@vevericka12 ten ridicak snad ani nejde protoze se vraci kdyz dostanu novy teda myslim.
To i pas a mám je všechny ![]()
@kochaa Necetla jsem diskuzi. Na Emimi je uzavřená diskuze pro maminky s „jinymi“ detmi: Poruchy autistickeho spektra. Pojď za nami.
Já četla ten úvod a tam se psalo kartičky - spíš jsem si představila ty se šmoulama nebo angry birds. Taky maminka psala o vizitkách. Starý řidičák jsem určitě odevzdávala a staré kreditky hned stříhám, takže asi tak…
@kochaa me jeste napadaji karty ktere se pouzivaji v hotelich jako vstup do pokoju, zkuste se vzdy poptat na nejake recepci - kdyz osvetlite urcite vam vsude radi jednu nenabitou vzdy daji ![]()
Pošlete mi taky prosím adresu. Napadlo mě, že by byly dobré permice na hokej, které máme v práci. Třeba by mi je moje následovníce mohla po skončení sezóny dát. Ty jsou tvrdší i než kreditka, i když všechny stejné.
Taky mám nějaké nepotřebné „tvrdé“ kartičky - ráda pošlu. Napiš mi do SZ adresu, prosím…