Můj syn autista ..

• Fotoalbum (20)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
259
28.1.14 17:28

můj syn autista ..

Ahoj, obracím se na Vás s prosbičkou. Možná Vám to přijde zvláštní a divné, ale kdo nezažil, asi nepochopí :-/
Mám synka 4,5 let a máme diagnostikovaný atypický autismus. Je to velice na dlouhé vyprávění a jaký je a co máme za problémy tady vypisovat ani není nutné.
Ale s čím se potýkáme denně, je jeho velikánská obliba v kartičkách. Musí mít nějakou jakouko-li kartu neustále u sebe - nejlépe stále držet v ruce. Máme byt plný různých kartiček, ale stále je mu to málo :-/ On totiž tu svojí „NEJ“ kartičku stále mění, každý den třeba vystřídá 5 karet a ty ostatní ho už bohužel nezajímají.. Stačí, když se nějak zlomí, nebo zničí, tak je hrozný zle.. Je to nekonečný boj, musím pořád schánět nové a nové karty..
Prosíím, nechci slyšet žádné rady - už jsem zkoušela opravdu cokoli a jelikož je můj syn autista, tak mu to jaksi polopatě nedokážu vysvětlit. Jediné, co ho zklidní, je NOVÁ kartička…
Náš kartičkový Honzík má teda neustále v ruce kartu, když se podívám na všechny fotky s nim, tak tam samozřejmě nechybí karta a i teď mi tady běhá o pokojíčku a v ruce kartu.. A večer bez karty neusne..
Teď o co žádám Vás - maminky, které mě aspoň trochu chápou..
Kdyby jste našla někde nějakou nepotřebnou doma zbytečně povalující se kartičku (nejlépe něco jako kreditka, ale i vizitka mu udělá radost), tak bych byla neskutečně ráda, kdyby jste nám jí poslala pro mého synka poštou. Adresu bych Vám poslala do soukromé zprávy.
Monika a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
28.1.14 17:31

A o jakou presne kartu jde? To je siroky pojem. Kdybychom tu vytouzenou doma meli, urcite ji poslu s radosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
28.1.14 17:32

Ty kartičky mají být jako s nějakým obrázkem?? ;) Vím, že někteří autisti tohle dělají. Viz např. film Mercury, tam to je taky vlastně, i když ne v takovém množství. Jen by mě zajímalo, co je to vlastně za kartičky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480

Ahoj, mohla bych jich poslat možná něco kolem 50ks možná více, máme různé, kdyžtak pisněte do sz adresu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca

@kochaa zkus si zajít do nějaké firmy, nejlépe kde je více firem a měly by být u recepce vizitky všech, volně k rozebrání… vždy je toho mraky… mrknu jestli něco nemám :mavam:

• Citovat
  • Upravit
30627
28.1.14 17:33

Můžou být kartičky, co se sbírají v marketech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
28.1.14 17:33

Třeba šmoulí kartičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
28.1.14 17:34

Je jedno jake? Mam tu takove ty se simpsny myslim ze byli z penny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
28.1.14 17:34

Mám kartiček mraky, pálím to průběžně v kotli. Napiš nám sem jaké…pokémoni, šmoulí kart. nebo co třeba a něco pohledám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
28.1.14 17:35

@kochaa napiš podrobněji, o co jde…ráda něco pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.1.14 17:36

Jakékoli kartičky!!! :-D :-D čím tvrdší, tím lépe, déle mu vydrží ;-)
a vizitky bereme všude, kam jdeme, ale jaksi to našemu synáčkovi stále nestačí.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
28.1.14 17:36

Jestli mu stačí i vizitky, tak bych být tebou v případě nedostatku vytiskla na čtvrtku „vizitky“ vlastní ;) Postahovat např. reklamy na netu a pod.

Škoda, já jsem zrovna nedávno vyhodila celou hrst nepotřebných vizitek :|

Ale pokouknu doma, jestli toho najdu aspoň pár kousků, aby to mělo smysl, tak si napíšu o adresu.

Příspěvek upraven 28.01.14 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.1.14 17:37

Jakékoli kartičky, nejlépe něco jako kreditka, řidičák a podobně. Můžou tam být obrázky i nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
28.1.14 17:37
@kochaa píše:
Jakékoli kartičky!!! :-D :-D čím tvrdší, tím lépe, déle mu vydrží ;-)
a vizitky bereme všude, kam jdeme, ale jaksi to našemu synáčkovi stále nestačí.. ;-)

Aháááá, takže klidně i vizitky. Já sice ještě děti nemám, ale můžeme se s manželem podívat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
28.1.14 17:38

Taky se přidávám s dotazem jaké karty - máme šmoulí, máme angry birds, máme nějaké kartičky z Billy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová