Maminky, jaké nosíte rukavice?

9469
27.1.14 16:24

Maminky, jaké nosíte rukavice?

Maminky zdravím Vás a mám velkou prosbu a potřebuji radu a tip na teplé rukavice, abych s malým mohla blbnout venku (ať už jde o stavění sněhuláka nebo bobování, koulování atd.) Mám problém, že mám brzo ruce úplně promrzlé a malý by ještě řádil, ale musíme domu kvůli mým promrzlým prstům.
Mám to od malička, neustále studené ruce a nohy, ale tohle počasí mne „ničí“ neb mi po chvilce venku začnou mrznout ruce.
Je mi jedno zda půjde o palčáky či prstové, ale aby byly ručky v teploučku. Malému jsem koupila rukavice Reima, jsou s kožíškem a vždy když mu je sundavám, tak má ruce horké, ale v dámské verzi je asi nedělají, nenašla jsem.
Kožené, ani vlněné mi nepomáhají :roll:
Děkuji moc za Vaše zkušenosti a tipy :hug: :* :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1172
27.1.14 16:26

Já taky trpím na studený ruce a hrozně mi pomohli „funkční“ vložky do rukavic od Moiry. Jsou to vlastně takové slabé černé rukavice s tím jejich Moirovým vláknem a v těch pak vlezu do jakýchkoliv nepromokavých rukavic a vydrží mi tam teploučko. Mám dvoje už asi pět let a spokojenost, vyzkoušeno i v různých rukavicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
27.1.14 16:26

Normální lyžařské rukavice? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
27.1.14 16:27

Nosím takovéty klasické obyčejné prsťáky a přes to kožený a je to super! Ale já zas nikdy zmrzlé ruce nemám, jsem jak topení :roll:, ale třeba by to pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
27.1.14 16:28

Zkus nějaké Thinsulate, mají dvě vrstvy a vydrží nebo pak jedině nějaké lyžařské :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
27.1.14 16:29

Na blbiny ve sněhu nosím lyžařský, taky trpim na studený ruce a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
27.1.14 16:35

Koukala jsem holky i na lyžařské, ale je takových značek, že člověk neví jakou značku vybrat, nebo je to jedno? Jsou všechny značky kvalitní a dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
27.1.14 16:36

Děkuji za tip, manžel také nosí výrobky od Moiry,(natělníky a ponožky) tak třeba by to mohlo fungovat ;)

@peta h píše:
Já taky trpím na studený ruce a hrozně mi pomohli „funkční“ vložky do rukavic od Moiry. Jsou to vlastně takové slabé černé rukavice s tím jejich Moirovým vláknem a v těch pak vlezu do jakýchkoliv nepromokavých rukavic a vydrží mi tam teploučko. Mám dvoje už asi pět let a spokojenost, vyzkoušeno i v různých rukavicích.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
27.1.14 16:38

Kouknu na ně, děkuji ;)

@kopejka píše:
Zkus nějaké Thinsulate, mají dvě vrstvy a vydrží nebo pak jedině nějaké lyžařské :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.1.14 17:12

Normálně nosím kožené, ale pokud jdu blbnout do sněhu, stejnak nejdu v kabátu, ale sportovně oblečená a beru lyžařské rukavice. Mám kvalitní Leki - sice dražší, ale kvalitní. Nepotřebuji pod ně nic, a to jsem na ruce a nohy opravdu velký zmrzlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
27.1.14 17:17

Děkuji moc, juknu na ně ;) :pankac:

@Bubelin píše:
Normálně nosím kožené, ale pokud jdu blbnout do sněhu, stejnak nejdu v kabátu, ale sportovně oblečená a beru lyžařské rukavice. Mám kvalitní Leki - sice dražší, ale kvalitní. Nepotřebuji pod ně nic, a to jsem na ruce a nohy opravdu velký zmrzlík.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
27.1.14 17:38

Já mám id vietnamců za 100 a teplo v nich je, naimoregnovala jsem si je takze nepromoknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
27.1.14 19:06

Já teď mám ty obyč. od vietnamců a jsem spokojená 8) ale jinak klasický lyžařský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
27.1.14 19:10

Na blbinky lyzarske…palcaky Scott, prstaky Surfanic - ale nejsou nejlevnejsi :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.1.14 22:38

Na blbiny lyžařský… mám je už asi 10 let, takže ani nevím odkud, ale myslám že vietnamci :) A na procházky teď beru silný fleesový.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová