Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se v tom teda taky nějak extra nevyznám, ale myslím že alkoholu by se nemělo nic stát ![]()
Taky si myslím, že se mu nic nestane. Naši mají taky v baru hromadu alkoholu co tam leží léta. A když přijde návštěva, která to chce pít, klidně si dá.
@Lenka76 ja myslim ze otevreny uz nee, ale zavreny snad
mam stejny problem u vín. Prostě se u nás nepijem a jen to přibývá
![]()
Myslím ž ealkohol čím uleželejší, tím lepší
ale jsem abstinent ![]()
@Lenka76 alkohol se přeci nekazí, čím starší, tím lepší a taky dražší. Proč myslíš, že nejdraší jsou pálenky z minulého století?
@nikol.ondrášovka píše:
@Lenka76 ja myslim ze otevreny uz nee, ale zavreny snadmam stejny problem u vín. Prostě se u nás nepijem a jen to přibývá
![]()
otevřený max vyprchá právě ten alkohol. Ale ten zbytek se nezkazí ![]()
@martina.se píše:
otevřený max vyprchá právě ten alkohol. Ale ten zbytek se nezkazí
tkže je mužu bez obav prodat? ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
tkže je mužu bez obav prodat?
jako to už Ti nikdo nekoupí, jestli je to otevřený..ale vypít se to může ![]()
Vypijte to. Nenapadlo by mne koukat na datum. Chlast se nekazí, chlast zraje ![]()
Výrobky, ktere maji delší trvanlivost nez 18mesicu nemusí mit na obalu minimální trvanlivost a alkohol vseobecne vydrží dlouho. Vzdyt si vem treba whisky nebo vino, konak, cim starsi, tim kvalitnejsi. Podle me tomu urcite nic není.
@nikol.ondrášovka u otevřeného vína je problém, že začne znova pracovat, to ti tvrdý alkohol neudělá. Víno by se mělo při nedopití aspoň přelít do menší nádoby, kde k němu nebude moc vzduch.
Ahoj holky, dneska jsme u tchyne vyklizely jeji „bar“,a nasly jsme lahev Ferneta Citrus vyrobeny v roce 2007. A nemuzem se dohodnout, jestli se muze jeste pit nebo ne…jelikoz alkoholu neholduju, tak fakt nevim. U nas v lednici projde i pivo.:-)diky za odpovedi.