Můj syn autista ..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
19.3.14 19:54

Taky budu posílat kartičky z Tesca…ještě že ho máme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.3.14 12:51

Děkujeme Veronice T. z Prahy za krásný dopis a za spoustu karet!!! Fotka napoví, jakou z toho měl Honzík radost :P :dance: :mavam: dík @werca.veron

Příspěvek upraven 02.04.14 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
20.3.14 13:06
@kochaa píše:
DĚKUJEME další skvělé mamince, která poslala Honzíkovi další SUPER kartičky. Honzíkovi to udělalo neskutečnou radost už jen když zahlédl naducanou obálku ve schránce :dance: DÍÍÍÍÍÍÍK :srdce:

supr, jsem rada, ze basketbalisti dorazili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
24.3.14 21:37

maminkám :
@Lenny0
@Lejaa
a R. Kašparové
MOCKRÁT DĚKUJEME ZA DALŠÍ KARTIČKY DO SBÍRKY ;-) :lol:
Opravdu jsem hrozně moc vděčná, že se tady nad námi všichni smilujete a děláte mému synkovi takovou obrovskou radost! A zároveň i mě, protože díky tomu, že má stále k dispozici nové a nové karty jsem já ušetřena o mnoho scén.. Prostě skoro pokaždé najde ve své krabici (plné kartiček od vás) právě tu, která ho uspokojí :P
I díky Vám můžu být vděčná za to, že Honzík dělá poslední dobou dost velké a zásadní pokroky. Kartičky mu v tom prostě pomáhají – on v nich má „svou jistotu“
VŠEM MAMINKÁM, KTERÉ NA NÁS MYSLÍ, POSÍLÁME VELKÝ DÍÍÍÍK :mavam: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
24.3.14 21:52

@kochaa
paráda:-) já mám obrovskou radost, že kartičky dělají Honzíkovi takovou radost. Doufám, že se mi někdy podaří nasbírat i nějaké „tvrdé“, aby měl radost ještě větší:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
25.3.14 13:20

@kochaa co byste řekli na lepenkové jízdenky na vlak? Je to velký poklad mého manžela, ale některé má dvakrát, tak by je věnoval.

• Citovat
  • Upravit
259
25.3.14 13:54

@colafit jízdenky na vlak miluje ;-) :palec: :palec: ale teď nevím, jaké jsou ty lepenkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
25.3.14 13:55
@kochaa píše:
@colafit jízdenky na vlak miluje ;-) :palec: :palec: ale teď nevím, jaké jsou ty lepenkové?

Ty tvrdé.

• Citovat
  • Upravit
259
25.3.14 13:59

@colafit takový ty, jak byli dřív, jo? ty jo, to by bylo něco pro něj!!! ;-)
Ale aby to manželovi nebylo líto.. :nevim:
a předem upozorňuji, že když je ta karta jenom trošilinku zmačkaná, špinavá nebo roztrhlá, tak to Honzíkovým měřítkem neprojde :? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
25.3.14 14:01

@kochaa jo jo, to jsou ony. Poškozené nemáme. Domluvím se s manželem a případně odešlu. Hlavně, když bude mít Honzík radost.

• Citovat
  • Upravit
259
25.3.14 14:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
25.3.14 14:11
@kochaa píše:
maminkám :
@Lenny0
@Lejaa
a R. Kašparové
MOCKRÁT DĚKUJEME ZA DALŠÍ KARTIČKY DO SBÍRKY ;-) :lol:
Opravdu jsem hrozně moc vděčná, že se tady nad námi všichni smilujete a děláte mému synkovi takovou obrovskou radost! A zároveň i mě, protože díky tomu, že má stále k dispozici nové a nové karty jsem já ušetřena o mnoho scén.. Prostě skoro pokaždé najde ve své krabici (plné kartiček od vás) právě tu, která ho uspokojí :P
I díky Vám můžu být vděčná za to, že Honzík dělá poslední dobou dost velké a zásadní pokroky. Kartičky mu v tom prostě pomáhají – on v nich má „svou jistotu“
VŠEM MAMINKÁM, KTERÉ NA NÁS MYSLÍ, POSÍLÁME VELKÝ DÍÍÍÍK :mavam: :mavam: :kytka:

Jsem ráda, že to přišlo. Zaúkolovala jsem ještě rodinu a tak snad budu moci poslat ještě víc. Hlavně že malý má radost. Co jeho sestřička. Není jí líto, že ona nedostává nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
25.3.14 14:16

Taky se pokusíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.3.14 19:43

@Lenny0 sestřičce je rok a čtvrt, tak toto ještě moc neřeší ;-) :P Ale myslím, že časem bude brát kartičky jako součást naší domácnosti :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
27.3.14 20:20

@kochaa mohu poprosit taky o adresu. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová