Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkujeme Veronice T. z Prahy za krásný dopis a za spoustu karet!!! Fotka napoví, jakou z toho měl Honzík radost
dík @werca.veron
Příspěvek upraven 02.04.14 v 13:43
@kochaa píše:
DĚKUJEME další skvělé mamince, která poslala Honzíkovi další SUPER kartičky. Honzíkovi to udělalo neskutečnou radost už jen když zahlédl naducanou obálku ve schránceDÍÍÍÍÍÍÍK
supr, jsem rada, ze basketbalisti dorazili ![]()
maminkám :
@Lenny0
@Lejaa
a R. Kašparové
MOCKRÁT DĚKUJEME ZA DALŠÍ KARTIČKY DO SBÍRKY
![]()
Opravdu jsem hrozně moc vděčná, že se tady nad námi všichni smilujete a děláte mému synkovi takovou obrovskou radost! A zároveň i mě, protože díky tomu, že má stále k dispozici nové a nové karty jsem já ušetřena o mnoho scén.. Prostě skoro pokaždé najde ve své krabici (plné kartiček od vás) právě tu, která ho uspokojí ![]()
I díky Vám můžu být vděčná za to, že Honzík dělá poslední dobou dost velké a zásadní pokroky. Kartičky mu v tom prostě pomáhají – on v nich má „svou jistotu“
VŠEM MAMINKÁM, KTERÉ NA NÁS MYSLÍ, POSÍLÁME VELKÝ DÍÍÍÍK
![]()
@kochaa
paráda:-) já mám obrovskou radost, že kartičky dělají Honzíkovi takovou radost. Doufám, že se mi někdy podaří nasbírat i nějaké „tvrdé“, aby měl radost ještě větší:-)
@kochaa co byste řekli na lepenkové jízdenky na vlak? Je to velký poklad mého manžela, ale některé má dvakrát, tak by je věnoval.
@colafit jízdenky na vlak miluje
ale teď nevím, jaké jsou ty lepenkové?
@colafit takový ty, jak byli dřív, jo? ty jo, to by bylo něco pro něj!!! ![]()
Ale aby to manželovi nebylo líto.. ![]()
a předem upozorňuji, že když je ta karta jenom trošilinku zmačkaná, špinavá nebo roztrhlá, tak to Honzíkovým měřítkem neprojde
![]()
@kochaa jo jo, to jsou ony. Poškozené nemáme. Domluvím se s manželem a případně odešlu. Hlavně, když bude mít Honzík radost.
@kochaa píše:
maminkám :
@Lenny0
@Lejaa
a R. Kašparové
MOCKRÁT DĚKUJEME ZA DALŠÍ KARTIČKY DO SBÍRKY![]()
Opravdu jsem hrozně moc vděčná, že se tady nad námi všichni smilujete a děláte mému synkovi takovou obrovskou radost! A zároveň i mě, protože díky tomu, že má stále k dispozici nové a nové karty jsem já ušetřena o mnoho scén.. Prostě skoro pokaždé najde ve své krabici (plné kartiček od vás) právě tu, která ho uspokojí
I díky Vám můžu být vděčná za to, že Honzík dělá poslední dobou dost velké a zásadní pokroky. Kartičky mu v tom prostě pomáhají – on v nich má „svou jistotu“
VŠEM MAMINKÁM, KTERÉ NA NÁS MYSLÍ, POSÍLÁME VELKÝ DÍÍÍÍK![]()
![]()
Jsem ráda, že to přišlo. Zaúkolovala jsem ještě rodinu a tak snad budu moci poslat ještě víc. Hlavně že malý má radost. Co jeho sestřička. Není jí líto, že ona nedostává nic?
@Lenny0 sestřičce je rok a čtvrt, tak toto ještě moc neřeší
Ale myslím, že časem bude brát kartičky jako součást naší domácnosti
![]()