Musí kravata ladit s mými šaty?

246
29.8.17 20:34

Musí kravata ladit s mými šaty?

Ahoj holky,

jdeme na svatbu a jediné co prave oblecu jsou černé nebo červené šaty. Měl by mít manžel a syn stejnou barvu kravaty jako moje šaty? A hodí se na svatbu černá kravata?

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
29.8.17 20:37

Pokud nechceš. aby ladili, tak ladit nemusí. A pokud chceš můj názor, tak rozhodně ne, černá kravata se nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
29.8.17 20:40
@terinka4444 píše:
Pokud nechceš. aby ladili, tak ladit nemusí. A pokud chceš můj názor, tak rozhodně ne, černá kravata se nehodí.

Když bych měla ty červené šaty, tak asi není vhodne, aby měl manžel modrou kravatu? Jde mi to, ze pro syna už mám modrého motylka, tak jestli ho mám ladit s manželem nebo nechat sólo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
29.8.17 20:42

Nemusí ladit, ale vypadá to líp, když k sobě ladit budete. Černou kravatu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
29.8.17 20:42

@kaja555 Vhodnější je modrá kravata než červená. Ta se obvykle k mužům nehodí, pokud to není vyloženě tmavý typ. Leda že myslíš hodně tlumenou červenou, to pak by třeba šlo. Jinak to moc řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
29.8.17 20:43

Mě přijde otřesné, když kravata přesně ladí se šaty partnerky, působí to na mě jako velmi podivné značkování… Ale je to jen můj názor. :) Černou kravatu na svatbu rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
29.8.17 20:44

Ne, ladit fakt nemusíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
29.8.17 20:45

Manžel ladit nemusí a syn už vůbec ne. Černá kravata ani černé šaty se na svatbu nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
29.8.17 20:53

Kravata se u muže teď nosí ve stejné barvě (odstínu) jako jeho košile. Dříve byla móda, aby ladila s oblekem.
Ladit můžete kapesníčkem na klopě jeho saka ve stejné barvě jako Tvé šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
29.8.17 20:55

@kaja555 Celočerná kravata k černému obleku fakt ne. A nemyslím že musí kravata ladit s šaty |:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.8.17 20:56

Ladit určitě nemusíte. Černá se na svatbu obecně moc nehodí, takže bych nevolila ani černí šaty, černou kravatu jedině na pohřeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.8.17 20:56
@Lendeš píše:
Manžel ladit nemusí a syn už vůbec ne. Černá kravata ani černé šaty se na svatbu nehodí.

klidně neladte, černá kravata = by se měla snad používat jen na pohřeb, černé šaty na svatbu jsou nevhodné, pokud k tomu nedáš nějaké barevné sako a barevné botky :)
Ps: já jsem měla před pár měsíci taky nevhodné šaty takové smetanové :roll:, ale dala jsem k tomu fialkový svetřík a botky, takže snad jsem se také tolik neprovinila :think: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.8.17 20:58

Me se vic libi sladeni v drobnostech. Kdy ladi kravata nebo kapesnicek muze treba s kabelkou nebo sperky zeny. Kdyz ma muz kravatu v barve zeninych satu, pusobi to na me spis nasilne sladene a jako by on byl jen jeji doplnek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
29.8.17 20:58

Urcite nemusi. Ja to mam ráda, ladim do barvy celou rodinu aspon doplňkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
29.8.17 21:03

Myslím, že i etiketa praví, že černé (a bílé) šaty jsou na svatbu nevhodné. Stejně tak kravata. Mně se líbí, když jsou partneři sladěni. Nemusí to být kravata a šaty, ale aspoň doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková