Mutsy Transporter – zkušenosti

Máte zkušenost s Mutsy Transporter?

Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5415
21.4.14 21:49

@Blešík to vííš, že to zvládneš, až se ti druhátko narodí, bude to s prvňátkem už sranda! :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
21.4.14 21:50

@Aspera můůůůůůůůžu tě požádat o rozměry toho stupátka na šířku a délku prosím prosím??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
21.4.14 21:54
@Kešu píše:
to vííš, že to zvládneš, až se ti druhátko narodí, bude to s prvňátkem už sranda! :palec: ;)

to se krásně poslouchá, děkuji :kytka: za naději :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
21.4.14 21:55

@Blešík je to tak, neboj se nic a držím moc palečky! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
21.4.14 22:01

@Kešu moc si fakt nepojezdil. Ještě mu ho chci nechat přes léto, kdyby náhodou a pak půjde o dům dál. My jsme tandem neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
21.4.14 22:05

@Kešu Je to 21×44 velikost té desky co se na ní stojí. Ostatní se dá nastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.6.14 17:11

Ahoj, tam Vám řeknu :|…používáme Mutsy Transportera 3 měsíce a jsem zklamaná… krátká stříška na korbě :-/… s košem drhnu snad všude… horší terén / myslím tím, špatný chodník / a už mám problém.. :-// achjoo a tak jsem se na něj těšíla, jsem zvědavá co řeknu na ten sporták :think:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.6.14 20:54

@Verdys jestli ti přijde krátká stříška u korby tak se na sporťák netěš :? Jak máš košík zavěšený? já ho měla z krámu jen na tý přední tyčce a byl volnější, tak jsem ho zkusila zapnout nějak šikovnějš a o chlup se zvednul, že jsem všude tak nedrhla. Časem jsem se naučila prostě při nájezdu na chodník víc nadzvedávat a přestalo mi to vadit, stříška mě štvala fest asi nejvíc na celým kočáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
25.6.14 21:10

@Verdys mám taky tento kočárek a stříšku jsem vyřešila tímto http://www.emitex.cz/…iska-bezova/ .
Košíkem většinou neštrejchám a zvládám v pohodě i horší terén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.6.14 21:15

S terénem jsem teda taky problém neměla, furt si myslím, že je to dobrý kočár :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.6.14 11:32

Tak tu stříšku jsem objednala..:-)) díky moc :kytka: a na košík se mrknu, jestli ho nepostrčím výše :-)).. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.14 16:15

Ahoj holky, nerada plevelím diskuzi, ale nechystáte se některá prodávat zadní nafukovací kolečka k Transporteru? Díky moc za případné nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
11.8.14 16:21

Taky se s dovolením navezu do diskuze. Nevíte, prosím, někdo, jestli váha 11,3 kg udávaná prodejcem je váha sporťáku včetně koleček? Při minulém nákupu kočáru jsem skočila na špek, psali taky 11 kg, ale ve finále jsem zjistila, že je to bez koleček a s nima pak kočár vážil přes 16!!! Děs :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.14 19:35

Carry Nevím přesně, ale řekla bych, že i s kolečky. Je opravdu lehoučký, nedám na něj dopustit. Možná budou těžší ta nafukovací, to nevím. Mám doma jen ta pěnová. Ale ty se stejně musí dokupovat zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.8.14 20:47

Každopádně už jsem ho objednala, tak jsem zvědavá. :lol: Vzala jsem taky ty pěnovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí