Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy Transporter?
Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter@Blešík to vííš, že to zvládneš, až se ti druhátko narodí, bude to s prvňátkem už sranda!
![]()
@Aspera můůůůůůůůžu tě požádat o rozměry toho stupátka na šířku a délku prosím prosím??? ![]()
@Kešu píše:
to vííš, že to zvládneš, až se ti druhátko narodí, bude to s prvňátkem už sranda!![]()
to se krásně poslouchá, děkuji
za naději ![]()
@Kešu moc si fakt nepojezdil. Ještě mu ho chci nechat přes léto, kdyby náhodou a pak půjde o dům dál. My jsme tandem neměli.
@Kešu Je to 21×44 velikost té desky co se na ní stojí. Ostatní se dá nastavit.
Ahoj, tam Vám řeknu
…používáme Mutsy Transportera 3 měsíce a jsem zklamaná… krátká stříška na korbě :-/… s košem drhnu snad všude… horší terén / myslím tím, špatný chodník / a už mám problém.. :-// achjoo a tak jsem se na něj těšíla, jsem zvědavá co řeknu na ten sporták
..
@Verdys jestli ti přijde krátká stříška u korby tak se na sporťák netěš
Jak máš košík zavěšený? já ho měla z krámu jen na tý přední tyčce a byl volnější, tak jsem ho zkusila zapnout nějak šikovnějš a o chlup se zvednul, že jsem všude tak nedrhla. Časem jsem se naučila prostě při nájezdu na chodník víc nadzvedávat a přestalo mi to vadit, stříška mě štvala fest asi nejvíc na celým kočáru
@Verdys mám taky tento kočárek a stříšku jsem vyřešila tímto http://www.emitex.cz/…iska-bezova/ .
Košíkem většinou neštrejchám a zvládám v pohodě i horší terén.
S terénem jsem teda taky problém neměla, furt si myslím, že je to dobrý kočár ![]()
Tak tu stříšku jsem objednala..:-)) díky moc
a na košík se mrknu, jestli ho nepostrčím výše
.. ![]()
Ahoj holky, nerada plevelím diskuzi, ale nechystáte se některá prodávat zadní nafukovací kolečka k Transporteru? Díky moc za případné nabídky.
Taky se s dovolením navezu do diskuze. Nevíte, prosím, někdo, jestli váha 11,3 kg udávaná prodejcem je váha sporťáku včetně koleček? Při minulém nákupu kočáru jsem skočila na špek, psali taky 11 kg, ale ve finále jsem zjistila, že je to bez koleček a s nima pak kočár vážil přes 16!!! Děs ![]()
Carry Nevím přesně, ale řekla bych, že i s kolečky. Je opravdu lehoučký, nedám na něj dopustit. Možná budou těžší ta nafukovací, to nevím. Mám doma jen ta pěnová. Ale ty se stejně musí dokupovat zvlášť.
Každopádně už jsem ho objednala, tak jsem zvědavá.
Vzala jsem taky ty pěnovky.