Mutsy Transporter – zkušenosti

Máte zkušenost s Mutsy Transporter?

Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5415
21.4.14 21:22

@Blešík jééjda, oni jsou i nějaký různý rozměry, ju?? A jaký má kámoška prosím? A je nutné, aby to byla verze LASCAL Buggy board MAXI nebo to nemusí být maxi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
21.4.14 21:22

@Blešík doporučuju větší. Taky jsem přemýšlela o menší a teď jsem ráda, že jsem do něj nešla. Tahle si dá syn nohy trošku od sebe a má lepší stabilitu. Použili jsme ho teda jen párkrát, malý na něm nadšeně jezdil, ale pak přišel na to, že může tlačit kočár a bylo hotovo, už jezdit nechtěl. Tak teď chodíme nejčastěji s mimčem v šátku a malý pěšky. Ujde už v pohodě trasu kolem 2 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
21.4.14 21:23

Já jsem se právě dívala na stránky www.lascal.cz a tam kočárek mutsy transporter jako kompatibilní právě uveden není :nevim:

http://www.buggyboard.info/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
21.4.14 21:23

@Kešu maxi je ten větší. Ten máme my. Ten menší ti bude taky sedět, ale dle mě bude mít dítě horší stabilitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
21.4.14 21:24

@Aspera kolik je tvýmu staršímu dítku prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
21.4.14 21:24

@Aspera aha ahááá, děkuju moc - myslela jsem, že rozměrově jsou stejně velký. Tak se podívám, jak veliký je v nich rozdíl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
21.4.14 21:27

@Kešu teď už dva roky a 3 měsíce, ale na skatu jezdil tak do 2 let a měsíce, pak ho to přestalo bavit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
21.4.14 21:29

Jsem pomalá :lol: prý je maxi a mini. Kámoška má maxi. Ale osobní zkušenost nemám, tak si ráda nechám poradit. Mám objednaný šátek na prtě, ale přeci jen když bude nejhůř. Fakt nevím co nás napadlo takhle spěchat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
21.4.14 21:32

@Kešu sakra koukám na metřík a Vy jste si teda fest pospíšili :lol: a já si stěžuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
21.4.14 21:34

@Aspera no páni a od kolika měsíců jezdil??? Mýmu staršímu budou teprve 2 roky a teprve teď o stupátku přemýšlím - tak jsi mě trochu vystrašila, aby ho to vůbec ještě „bavilo“. On je teda chodece bezproblémový, 2 km si dáváme denně už dávno, páč máme psa, tak je zvyklý, ale zároveň se i rád sveze v kočárku… tak teda nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
21.4.14 21:36

@Blešík chi chi a na copak si stěžuješ? Nojůů, já otěhotněla, když bylo malýmu 7 měsíců, teď je 7 měsíců Kačence, tak sem si tak říkala, že by mohlo zase „něco“ přijít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
21.4.14 21:38

@Kešu od dvou let, děti jsou bez dne o dva roky. A to mu skončil kočár prakticky ze dne na den. Chtěli jsme ho trénovat na chůzi v prosinci a lednu, jenže se nám rozhárala fena a já nezvládla ani fenu, ani zvedat dítě v kombinéze ze země, tak jezdil až do doby než byla ségra doma a pak přestal a začal chodit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
21.4.14 21:39

@Kešu u nás má skate ještě jedna paní, ta má starší dítko o dost starší než je syn a používají skate pořád, je to o dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
21.4.14 21:41
@Kešu píše:
@Blešík chi chi a na copak si stěžuješ? Nojůů, já otěhotněla, když bylo malýmu 7 měsíců, teď je 7 měsíců Kačence, tak sem si tak říkala, že by mohlo zase „něco“ přijít :mrgreen:

tři děti takhle brzy po sobě tak zobu místo vitamínů neurol :lol: ne, klobouk dolu, snad to zvládnu i já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
21.4.14 21:47

@Aspera jéé, no tak to si teda opravdu moc nepojezdil, vid :-) Tak to já vozím oba dva naráz :mrgreen: ale máme super tandemovej kočár, takže žádný problém, ale zároveň máme ještě Mutsáč a tak přemýšlím, že bych občas vytáhla ten a Davídek by se vezl na stupátku. On si hrozně rád hraje na popeláře, tak jsem si říkala, že by ho to molo jakože bavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí