Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy Transporter?
Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter@Blešík jééjda, oni jsou i nějaký různý rozměry, ju?? A jaký má kámoška prosím? A je nutné, aby to byla verze LASCAL Buggy board MAXI nebo to nemusí být maxi???
@Blešík doporučuju větší. Taky jsem přemýšlela o menší a teď jsem ráda, že jsem do něj nešla. Tahle si dá syn nohy trošku od sebe a má lepší stabilitu. Použili jsme ho teda jen párkrát, malý na něm nadšeně jezdil, ale pak přišel na to, že může tlačit kočár a bylo hotovo, už jezdit nechtěl. Tak teď chodíme nejčastěji s mimčem v šátku a malý pěšky. Ujde už v pohodě trasu kolem 2 km.
Já jsem se právě dívala na stránky www.lascal.cz a tam kočárek mutsy transporter jako kompatibilní právě uveden není ![]()
@Kešu maxi je ten větší. Ten máme my. Ten menší ti bude taky sedět, ale dle mě bude mít dítě horší stabilitu.
@Aspera aha ahááá, děkuju moc - myslela jsem, že rozměrově jsou stejně velký. Tak se podívám, jak veliký je v nich rozdíl!
@Kešu teď už dva roky a 3 měsíce, ale na skatu jezdil tak do 2 let a měsíce, pak ho to přestalo bavit. ![]()
Jsem pomalá
prý je maxi a mini. Kámoška má maxi. Ale osobní zkušenost nemám, tak si ráda nechám poradit. Mám objednaný šátek na prtě, ale přeci jen když bude nejhůř. Fakt nevím co nás napadlo takhle spěchat ![]()
@Kešu sakra koukám na metřík a Vy jste si teda fest pospíšili
a já si stěžuju ![]()
@Aspera no páni a od kolika měsíců jezdil??? Mýmu staršímu budou teprve 2 roky a teprve teď o stupátku přemýšlím - tak jsi mě trochu vystrašila, aby ho to vůbec ještě „bavilo“. On je teda chodece bezproblémový, 2 km si dáváme denně už dávno, páč máme psa, tak je zvyklý, ale zároveň se i rád sveze v kočárku… tak teda nevím ![]()
@Blešík chi chi a na copak si stěžuješ? Nojůů, já otěhotněla, když bylo malýmu 7 měsíců, teď je 7 měsíců Kačence, tak sem si tak říkala, že by mohlo zase „něco“ přijít ![]()
@Kešu od dvou let, děti jsou bez dne o dva roky. A to mu skončil kočár prakticky ze dne na den. Chtěli jsme ho trénovat na chůzi v prosinci a lednu, jenže se nám rozhárala fena a já nezvládla ani fenu, ani zvedat dítě v kombinéze ze země, tak jezdil až do doby než byla ségra doma a pak přestal a začal chodit. ![]()
@Kešu u nás má skate ještě jedna paní, ta má starší dítko o dost starší než je syn a používají skate pořád, je to o dítěti.
@Kešu píše:
@Blešík chi chi a na copak si stěžuješ? Nojůů, já otěhotněla, když bylo malýmu 7 měsíců, teď je 7 měsíců Kačence, tak sem si tak říkala, že by mohlo zase „něco“ přijít
tři děti takhle brzy po sobě tak zobu místo vitamínů neurol
ne, klobouk dolu, snad to zvládnu i já
@Aspera jéé, no tak to si teda opravdu moc nepojezdil, vid
Tak to já vozím oba dva naráz
ale máme super tandemovej kočár, takže žádný problém, ale zároveň máme ještě Mutsáč a tak přemýšlím, že bych občas vytáhla ten a Davídek by se vezl na stupátku. On si hrozně rád hraje na popeláře, tak jsem si říkala, že by ho to molo jakože bavit ![]()