Mutsy Transporter – zkušenosti

Máte zkušenost s Mutsy Transporter?

Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30308
7.11.14 08:18

@Blešík nejsi. :) Jak koukám na porodní váhy, tak si taky neměla drobky. Moje děti měly obě ke 4 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.14 09:53

Mě se narodila dcera s průměrnými 3,20, ale v půl roce měla asi 8,5 kilo :) Taky jsem hodně používala autosedačku na podvozku, když jsme jezdily na nákupy. V autě vždycky usnula a pak jsem přendala celou sedačku a nemusela ji budit. I proto jsem se ji snažila v korbě držet co nejdýl. Ale zase takový problém to nebyl, ona si totiž oblíbila mít nohy nahoru, takže si je vždycky hodila na okraj korby a relaxovala :D A tudíž měla za hlavou ještě dost místa. Problém ale přišel, když jsem zjistila, že se mi v 7 měsících nevejde do tý autosedačky!! Nikoliv na dýlku, ale na šířku, takovej byla kus :) Takže jsme museli koupit větší sedačku, která už samozřejmě nešla přendavat a tím pádem nebylo už nutný držet ji v korbě a sestavila jsem sporťák. Ovšem přišla jsem na zásadní nevýhodu - od tý doby přestala spát v kočáru. Měla totiž super výhled a všechno okolo bylo zajímavější než spánek… Zkusila jsem ještě znovu sestavit kočár na hluboký, ale už to nepomohlo. Jen se vztekala, že neviděla.
Mimochodem minulý týden jsem zkusila dát na sporťák ten origoš fusak Mutsy. Má vzadu takovou kapsu - myslela jsem si že to je na to, aby neklouzal dolů, ale když jsem ji natáhla na záda sporťáku, blokovalo mi to polohování. Přišli jste někdo na to, jak to tam natáhnout, aby zůstalo polohování funkční a neklouzalo to? Já to natáhla jen na kousíček po tu polohovací skřipku, ale ta kapsa je delší a ihned mi to o ten kus sklouzlo dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
7.11.14 10:48

@sipkova.zanetka tu kapsu nepoužívám a fusak mám zajištěný kšírama. Mám teda v kočárku jen tu spodní část, kvůli zimě odspodu. Pak mám ještě jeden fusak a navrch jsem si pořídila nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
11.1.15 23:19

Ahoj holky…tak ja musela vyměnit fusak od Lodgeru za teplejší fusak :-((… Vadi mi, ze je nízko, tak ho dam zase na jaře. Jak jste spokojene vy s fusakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
12.1.15 05:40

@Verdys Já maximálně, ale malej je jeste v korbě (3měsíce) Davám ho do něj jen v tom v čem je do a přidávám mikču a capáčky. Ještě se mi nestalo, že by byl studenej. Naopak jsem si říkala, že jsem kombinézu kupovala zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
12.1.15 08:56

Tak v korbe musí byt luxusní :-)) to věřím, ale ten sportak uz trosku vázne :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
12.1.15 09:19

A tobě vadí jako, že je krátkej? Že ho nemá prcek až po hlavu, ale koukají mu ramena? Protože jinak mi málo teplý nepřijde :think: no to jsem na příští rok zvědavá jak s nim budu ve sporťáku bojovat. Ale říkala jsem si, že přes něj hodim nánožník a bude to v cajku :think: sakra třetí fusak už nekupuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
12.1.15 11:27

Ano, nejde poradne zachumlat :-)), kdyz ji dam do kocarku tak je krasne zachumlana, ale po chvilce jsi vytáhne ruce a ma zakryté snad jen nohy poradne :-(, kazdou chvíli musím zastavit a rovnat ji to, takze ja uz 3ti fusak mam :-(…:-)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
13.1.15 13:42

Dotaz: vy kteří uz používáte, či jste používali sportak- dneska jsem zjistila, ze mezi sedací části a mezi části na nohy je docela tvrdá spojovací „tyč“, mate nejaky fígl na to?… Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.1.15 12:45

Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost? Mám kočárek mutsy transporter a autosedačku vajíčko maxi cosi city SPS, ale nejde mě na podvozek nasadit i když mám adaptery na autosedačku. Na netu jsem nenašla jiné adaptery, jen ty, co už máme. Stalo se to tu někomu také? A máte někdo maxi cosi (city, pebble, cabrio, co lze nasadit na tento kočárek? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
15.1.15 12:50

@misavoda mám maxi cosi cabrio a na tyhle adaptery sla nasadit dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.1.15 13:01
@Aspera píše:
@misavoda mám maxi cosi cabrio a na tyhle adaptery sla nasadit dobre.

Ty jo, supr, rychlá odpověď. A mohu ještě vědět rok výroby vajíčka? A díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
15.1.15 13:15

Asi 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.15 15:57

Já mám taky vajíčko maxicosi už nevím přesně který typ a šlo to nasadit výborně. Mnohem líp, než korbička na ty půlkulaté adaptéry. Možná je to blbá poznámka, ale mě se to fakt stalo, tak třeba to v tomto případě pomůže :) Nedáváte tam ty adaptéry obráceně? Myslím pravý na levou tyč a levý na pravou? Protože pak by měly špatný sklon a opravdu to nešlo. Já to tam takhle poprvé narvala a vztekala jsem se u toho snad půl hodiny než mi to došlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
15.1.15 20:14

Taky mám cabriofix 2012 a bez problému :think: ale je fakt, že když jsem zjišťovala, zda bude sedět, tak všude psali jen o cabrio a pebble, o city jsem se nedočetla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí