Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy Transporter?
Přidejte zkušenost s Mutsy TransporterHolky taky mám dotaz, máte někdo k Mutsy transportem stupátko? A jaké, sedí? Mám řekli v prodejně, kde jsme kupovali kočár, že k této konstrukci se orig. stupátko k Mutsy nedělá - že je to odlehčená konstrukce atd. a že nám ani jiné nedoporučují… ![]()
@Renitko na šířku se vejde určo, ale náš kluk má už teď (14m, něco málo přes 80cm) když si lehne hlavu těsně pod střechou
Jinak prostoru spousta, ale za mě krátká zádová opěrka
@sovička80 osobně vyzkoušeno zatím nemám, ale kámoška na něm má Lascal Buggy Board MAXI, takovou tu univerzální klasiku http://www.detskydum.cz/…l/108901.jpg
edit:ale už jsem viděla jet prcka i jen nožkama na nápravě jak je brzda a opřenýho o madlo, teda u hluboký korby
těžko říct ale jestli se tim neničí kočár
@sovička80 taky máme doma stupátko lascal, zatím nevyzkoušené, čekáme na druhé. Ale na prodejně sedělo dobře.
Tak za mě osobně patří k největším sporťákům, ani zádová opěrka mi nepřijde krátká, a i boudička je dost vysoko, takže se dítě vejde v pohodě. Vejde se krásně i s fusakem…TAdy je fotka kde bylo malýmu 17 měsíců…sice je to v létě, ale prostoru až až…
Momentálně sice už kočárkem nejezdíme, ale ne z důvodu, že by mu byl malý…prostě už nám stačí jen golfky ![]()
Tak to vypadá že se v pohodě vejde, máme ted perego gt3 a sháním něco skladnějšího a perego má délku zádové opěrky 49cm a transporetr taktéž 49cm a hloubka sedu i šířka sedáku jsou stejné, takže doufám žeto bude ok když je vyměním:)
@Renitko malý má teď 89 cm a 15 kg a v pohodě se do sporťáku vejde. Kdyby na sobě snesl fusak, tak by se vešel i fusakem.
Zdravím ještě bych se ráda zeptala, na radu ohledně košíku u transportera jak je nízko nejde náhodou nějak pošít aby byl jako daný výše a neškrtalo se s ním o zem? ![]()
@Renitko to půjde asi těžko. Jsou tam patentky a s těma nehneš. Ale o zem dřu málokdy, spíš jen v terénu pole, louky atd.
Já taky drhnu málo, spíš jen přes obrubník, hlavně když to mám narvaný nákupem a nebo pak přes trávu, ale nevidím v tom nic tak hrozného.
MOžná jedině to trochu popošít, ale přijde mi to zbytečný ![]()
Naštěstí je košík z dost silné látky, takže sice mám po roce ježdění zespod díru, ale skrz ne. Člověk si zvykne kočár víc nadzvedávat při nájezdu na chodník, spíš když veze někdo jinej, tak mi to trhá uši ![]()
Kočár zatím používám čtyři měsíce a s tím drhnutím to není tak zlý. Musí být fakt hodně naložený, abych brousila chodník. Když vezu jednu dvě tašky, tak drhnu spíš jen na obrubnících. Jedinkrát jsem tam narvala několik prášků na praní naráz, a to jsem brousila celou dobu jízdy. Ale to byla moje blbost, fakt jsem to dost přetížila.
Přidávám pozitivní zkušennost s kočárkem Transporter
bezvadná manipulace, je lehounký a skladný, přitom je stabilní, ani po dvou a půl letech není rozhrkaný. Je stále jako nový, skutečně kvalitka, nedám na něj dopustit! V hluboké korbě byla malá do 8 měsíců i s fusakem (a to nebyla drobek) a sporťák je super prostorný, ve 2 a půl letech se pořád krásně vejde i s fusakem (89cm a 12,5kg). Budu ho mít i na druhé mimčo, které čekám v dubnu. A máme také zakoupeno stupátko Lascal buggy board maxi a sedí tak, jak má
Takže za mě, rozhodně ANO!
Holky furt nechápu jak jste to dokázaly, když máte všechny velký děti a vydržely Vám tam tak dlouho
Korba má cca 75cm, kluk měl v půl roce 71cm a skoro 8kilo, s fusakem by se tam prostě nenacpal, seděl mi až kolem 8měsíců, takže v leže bez šance
jinak ač to možná nevypadá, tak já jsem taky spokojená ![]()
No já jsem ohledně tý korbičky taky skeptická. Holka má 4 a půl měsíce a 68 centimetrů a s origoš fusakem od mutsy je tam jen tak tak. Je ale pravda, že ten fusak je dělaný do sporťáku, je hranatý a proto tam zabírá spoustu místa za hlavičkou.