Mutsy Transporter – zkušenosti

Máte zkušenost s Mutsy Transporter?

Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2600
6.2.12 20:50

Jsem z jižních Čech, bruslit jsme byli na ledu, ale na dost hrbolatým rybníku a jelo to fakt skvěle :palec: jo a sporťák obíhá pořád :lol: , to je jasný, hlavně jak Matýsek zmlkne, tak koukám co tam vymýšlí, že ani nedutá :lol: , ale za ty měsíce už jsem si trochu zvykla, tak tam nečučím každý 2 minuty :mrgreen:
K těm kolům, my jsme zatím ve fázi ojetého vzorku a sem tam máme od kamenů jakoby vtlačený dírky, ale zatím to ničemu nevadí, jen že to už nevypadá jako nový :mrgreen: Ale bydlíme na vsi a jsou tu šílený cesty a ještě jezdíme dost na výlety, kde jsou cesty taky všelijaký, takže pokud třeba bydlíš ve městě, tak budou ty kola vypadat hezky dýl ;)
Hůř mi to jelo zatím asi 2×, ale to stačilo vždy promazat, což zvládl manžel :D
A jak už jsem tu psala někdy úplně na začátku diskuze, tak nám při skládání praskla taková ta páčka, za kterou taháš když skládáš, ale nebyl žádnej problém s reklamací, vyměnili nám celej podvozek ( teda kromě těch ojetých kol), ale prý se s tím ještě nesetkali, tak to asi fakt bylo ojedinělý :nevim: Já taky tomu skládání dávám zabrat, každý den někam jezdím autem, takže se kočár skládá minimálně 2× denně a v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kešuuu
7.2.12 09:25

Mutsy

Ahojíík :-) Jéé, ty seš z Jižních Čech? A odkud přesně? Znám to celkem v okolí Písku ;) No teda, tak to tě obdivuju, že sis na ves pořídila kočárek s plastovýma kolečkama, nafukovací by asi byly vhodnější :-) Ostatní Mutsáče je mají třeba 4Rider nebo Urbanrider. O těch jsi neuvažovala?
My bydlíme v Praze, takže kočár bude čistě do města, ale do přírody se sem tam taky dostaneme. Na výlety a dovolený a víkendy jezdíme mimo Prahu, takže kočárek taky dostane asi zabrat ze všech stran :-) Ale převážně bude jezdit ve městě, tak si říkám, že to snad ty plastový kola přežijou… Ale to poznáme :-)

Takže sporťáček obíháš ;-) Chi chi, už se taky vidííím, jak budu obíhat.. ach ju, škoda že aspoń ve stříšce není okýnko. Já přemýšlím, že bych si ho tam nechala všít. Jedna paní na MMB to dělá.

• Citovat
  • Upravit
2600
7.2.12 12:09

To víš že jsme okukovali i ostatní Mutsáče, s Urbanem jsem dokonce jezdila, když jsme měli ten náš na reklamaci, ale to nebylo pro mě, furt jsem zatáčela obráceně než jsem chtěla a brala všechny rohy, protože jsem se nikam nevešla :lol: , ten jsme chtěli původně, ale když jsme vzali Matýskovo babičku do krámu, že jí ho ukážeme, tak jsme zjistili, že pro babči by fakt nebyl :mrgreen: ještě jsem chtěla Maxi-cosi, to byl můj druhý favorit, ale ten sporťák se mi vůbec nelíbil. Ten se mi právě nejvíc líbil u transportera, tak proto ten :)
fakt to někdo takhle všije jo 8o , tak to možná není úplně marný :nevim: i když nevím jestli tím okýnkem úplně jako něco vidíš, kámoška se kterou jezdím venku s kočárem ho má a stejně obíhá :lol: , to už je tak nastavený, že maminky obíhají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuuu
7.2.12 14:49

No, mě se ten podvozek u Urbanridera zdá taky takovej robustní a nemotornej. Asi bych s tim ani neuměla jezdit tím, jak se nenatáčí kola, ale celá ta náprava :-) Maxi Cosi fakt nemá hezkej sporťák, má takovou hrozně obyč sedačku a tu stříšku divnou, krátkou, malou. To Mutsy Transporter je proti tomu fešák!
Jo jo.. všijou a přidělají ti uplně všechno - otázkou skutečně je, jestli tím okýnkem opravdu něco uvidíš, asi by bylo lepší spíš než slídu tak rovnou síťku na větrání. Prostě všít tam třeba zíp a nějak tu stříšku rozšírit.. NO uvidíme. Každopádně obíhá asi každej, kdo nemá mít možnost sporťák čelem k sobě :-)

• Citovat
  • Upravit
sonakona
22.3.12 17:37

Já ho používám půl roku a jsem moc spokojená, zatím jsme měli korbičku a teď začínám jezdit se sporťákem a fakt je to krása. Nemám zkušenosti s jiným kočárkem, ale kamarádka, co vozí děti všem známým, říkala, že ten můj kočárek se bezkonkurenčně nejlíp ovládá. Já zase jezdím hodně autem, takže ho pořád nakládám a vykládám a na to je skvělej. Mám jedinou výtku, a to je dost nízký košík pod kočárkem. Musela jsem ho trochu přešít a zvednout, protože jsem ho pořád courala vysokou trávou a sněhem.

• Citovat
  • Upravit
cikita
24.3.12 21:23

Všem kdo má MUTSY

Nedávno jsem dala sporták,ale malej furt sjíždí dolů,jakoby klouže,jak jste to řešíly vy?Děkuji za každičkou radu

• Citovat
  • Upravit
Kešuuuu
25.3.12 11:01

:-)

Ahoj holky, my máme Mutsy doma, čekáme narození mimča v květnu, takže vám budu moct poreferovat až později. Každopádně díky za info Sonakona, moc mě tvůj příspěvek potěšil a už se těším, až vyrazíme ven! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2085
2.5.12 09:42

Sayuri: moc hezky a trefne jsi to shrnul! Skoda, ze jsem si to neprecetla driv.

Cikita: resime uplne stejny problem. Kdyz jsme kocarek kupovali, tak jsme se hlavne soustredili na korbu a na verzi sportaku az tak ne. Nase chyba. S korbou maximalni spokojenost. Ale ted. :-( Presne. Mala uz by chtela „sedet“, ale zaroven je jeste opravdu mala, takze nam vcera celou dobu taky „sjizdela“ a pripadalo mi, ze se ji opravdu nesedi pohodlne. Doufam, ze se to spravi, az trochu povyroste. Ted jsem objednala letni fusak, tak uvidime, treba to trochu zabrani popojizdeni. V tom zimnim fusaku jsem ten pocit mela, ze to pomohlo. Ale pokud ma nekdo nejaky jiny tip, budu taky rada.

Zrcatko taky zvazujeme. Vadi mi dost, ze nevidim, co mala dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nadyka11
2.9.12 14:07

Dobrý den maminky.Chci troška oživit tuhle diskusi a zeptat se Vás, jestli jste některá neměla ten samý problém. Mutsy transportéra máme od záři loňského roku.Jsme naprosto spokojení, super kočárek, nevadí nám, že není otočná sedačka, nebo okénko ve stříšce a polohování nožiček už máme, ale dnes jsem zůstala moc překvapená, když jsem zjistila, že mezi šroubama máme prasklou konstrukci. Docela nás to překvapilo, na kočárek dávame pozor, je jako nový, možná že jsme to i tak koupili, je to totiž úplně zespod, pokud se pořádně neohnete, tak to není vidět. Nemá z Vás některá ten samý problém??? Každopádně ho jdeme reklamovat :,(.

• Citovat
  • Upravit
5415
2.9.12 16:22

Holky, tak jen chci napsat, jak jsem slíbila… už přes 3 měsíce jezdíme s Mutsy transporterem a nemůžu si ho vynachválit, můžu jedině doporučit! Lehkej, skladnej, snadno ovladatelnej, super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
2.9.12 16:24

Sporťák ještě nepoužíváme, takže nevím…
Cikita, Drouart a v kolika měsících jste daly mimčo do sporťáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
3.9.12 21:08

Kesu: mala zacala jeszdit ve sportaku v osmi mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
3.9.12 21:15
@nadyka11 píše:
Dobrý den maminky.Chci troška oživit tuhle diskusi a zeptat se Vás, jestli jste některá neměla ten samý problém. Mutsy transportéra máme od záři loňského roku.Jsme naprosto spokojení, super kočárek, nevadí nám, že není otočná sedačka, nebo okénko ve stříšce a polohování nožiček už máme, ale dnes jsem zůstala moc překvapená, když jsem zjistila, že mezi šroubama máme prasklou konstrukci. Docela nás to překvapilo, na kočárek dávame pozor, je jako nový, možná že jsme to i tak koupili, je to totiž úplně zespod, pokud se pořádně neohnete, tak to není vidět. Nemá z Vás některá ten samý problém??? Každopádně ho jdeme reklamovat :,(.

Koukala jsem na kočár, ale nic jsem nevykoukala. Mohla bys sem dát fotku co ti praská na kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sonakona
3.9.12 21:25

Ještě chci doplnit k tomu „popojíždění“ ve sporťáku: nám se to stávalo bez fusaku taky, tak jsem kousek v ruce sešila tu část mezi nožkama pod přezkou, prostě jsem ji zkrátila. Myslím, že to je problém u většiny kočárků, aspoň co jsme zkoušeli. Dokud je dítko malé, je to na něj dlouhé a nedrží ho to pěkně u opěradla. Cipísek už nám kus povyrostl, tak to za chvíli rozpářu a bude mu to zas akorát.

• Citovat
  • Upravit
nadyka11
3.9.12 21:48

Určitě, zítra to vyfotím a dám to sem, mě to ani nenapadlo :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení