Mutsy Transporter – zkušenosti

Máte zkušenost s Mutsy Transporter?

Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter
Napsat příspěvek
Velikost písma:
nadyka11
4.9.12 13:51

Se omlouvám, je to focené narychlo jen s mobilem, ale snád se to dá rozeznat, že kde to je:)

• Citovat
  • Upravit
30310
4.9.12 16:14

Tak jsem okoukla kočár a my to máme v pohodě. Takže trvat na reklamaci. A dík za upozornění, občas na to kouknu, aby to s váhou malého časem nezačalo povolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nadyka11
3.10.12 19:37

Tak píšu ohledně naší reklamace a byla uznána. Máme nový podvozek, tak snád se to nebude opakovat.Ale asi jsme neměli jen štěstí, jinak se to nějak nestáva. Tak uvidíme :) :D

• Citovat
  • Upravit
eva.87678899
27.4.13 16:29

barva kočárku

Ahoj, řeším jakou vybrat barvu kočárku. Vybrala jsem si mutsy transporter a rozhoduji mezi fialovou a světle šedou. Bojím se, že když vyberu fialovou (aby na něm nebyla vidět každá kapka), tak do něj bude v létě prát sluníčko a v kočárku bude hrozné horko. Máte s tím někdo zkušenost? Je ve tmavých vedro, nebo je to stejné? Díky, e.

• Citovat
  • Upravit
27.4.13 21:30

My máme mutsy transp. v černé barvě a vůbec bych neřekla, že by se v něm malý v horku pekl. Volili jsme tmavou barvu účelně, je praktičtější na údržbu. Nebo je taky možnost koupit světlou korbu a sporťák tmavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30310
27.4.13 21:54

Máme tmavě hnědou a taky jsem nepozorovala, že by v něm bylo malému v létě nějak horko. Mít světlou, tak bych rostla z košíku na kočáru, ten by byl furt jak prasátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
29.4.13 07:03

Pridávám se k černé, vedro tam není ani o chlup víc než v kámošky světlém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
26.6.13 11:23

Maminky prosím o radu, jak dlouhá je sedací plocha u sportovní verze?? jde mi o to, aby mi potom dítě neklouzalo dolů až bude mít nožky povolené. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evule 222
14.7.13 22:18

Holky prosím vás, jde polohovat opěrka na nohy? děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
12127
14.7.13 22:41

U těch novějších ano, jen jedna poloha :palec: buďto vodorovně nebo kolmo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evule 222
15.7.13 09:57

Díky moc :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
63
8.8.13 13:54

Ráda bych obnovila diskuzi. Chtěla bych se zeptat na hlubokou korbu. Většinou uvádí, že její vnitřní šířka je 32cm, ale někde jsem našla i 36cm. Jaká je tedy realita? Malá se má narodit začátkem listopadu, tak se bojím, aby se mi tam v půl roce ještě vešla.. Moc děkuju za jakékoliv info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.8.13 17:39

@peedja mám listopádě a kluk se mi tam vešel přesně do půl roku (7,9kg a 71cm). Asi by vydržel i o chlup dýl, ale už jsem ho tam nemohla udržet. Korba je jak elipsa, uprostřed širší a ke koncům se zužuje, rozměry nevím, musela bych do sklepa. Když ti to nikdo nezměří tak zítra ráno na to kouknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
7.1.14 12:08

Ahoj holky prosím můžu se zeptat přemýšlela jsem nad nový kočárkem máme teda GT3 ale k vůli skladnosti a nakládání do auta se mi moc líbí kočárek mutsy transporter a chci se zeptat na jednu celkem důležitou otázku vleze se tam i dvouletý dítě? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 12:36

Vejde se i dvouleté. Náš malý má 20 měs. a 12kg a vejde se i s fusakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí