Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy Transporter?
Přidejte zkušenost s Mutsy TransporterNevím jak u Vás, ale u nás na jihu jich jezdí mraky
každou chvíli mrkám na nějakou maminu s transportérem ![]()
@Blešík tak to bych asi volila sí - ještě bych chtěla jednoduchá kolečka, a pliko má dvojitá. Já už i obcházím obchody a zkouším malýho posazovat do všeho:)
U nás jsem viděla jen jeden transporter
a teď si ho koupila kamarádka..ale ta vyjede až v červnu ![]()
@Blešík Vidíš a u nás v okolí jsem snad jediná s Transporterem
, jestli jsem za celou dobu potkala dvě maminy, tak to je moc (a to ještě v Brně, v nákupním centru).
Jezdí jich hodně, taky jsem si toho začala všímat, když jsem si ho koupila:) Ještě mě napadla jedna věc, co mi trochu vadí - sjetá kola, po pár jízdách vypadala opotřebovaně…teď už vypadají pořád stejně.
Já si dokoupila zadní nafukovačky, ty jsou furt jak nový, ale přední vypadaj děsně, naštěstí to na jízdu nemá vlil ![]()
No taky ty nafukovací budu pro druhé mimčo chtít. Pravda je, že je to jen estetický problém…kola jezdí pořád stejně:)
Já transportera u nás v Praze 9 viděla jen jednoho loni. A někde v okolí bydlí paní s 4riderem. Často ji potkávám. Jinak samý xlandery, teutonie a polsko… Taky jsem nejprve koukala po 4riderovi, ale byl těžší a hůř se mi vešel do kufru. Transportera tam složim úplně v pohodě, a to mám takovou tu holčičí pojízdnou krabičku o který můj otec řekl, že má kufr na basu piv ![]()
To je sranda jak je to v každým kraji jiný
aktuálně potkávám spousty hartanů, mutsyn (hlavně 4rider) a camů (hlavně cortina). To je snad dycky nějaká epidemie
poláky teda taky, o to žádná.
Tak u nás vedou poláci..nejvíc typ „tank“ a pak hodně Firkonů, následuje asi x-lander… ![]()
@Blešík píše:
dělám to stejněpláštěnku vytahuju až fakt v nouzi, kluk to nesnáší
U nás je to taky tak. Takže slabší deště jedeme jen s nánožníkem, max. přídavnou stříškou. A při silném radši nevyrážíme, když to není nutné. A při sněhu je holt zapadaný. Ale on neměl rád stříšku ani na hluboké korbě, asi nemá rád stísněné prostory.
A já jsem teda odjezdila skoro všechno s transporterem. Golfky máme, ale ty používáme jen když někam jedeme autem, vybírali jsme kvůli tomu malé, lehké, skladné golfky a jsou bez košíku, nánožníku, stříšky atd. Takže fakt jen na nejnutnější cesty.
Tak u nás jezdili transportery 2, ale toho druhého se už zbavili, protože koupili golfky. Jinak teda taky x lander, danny atd.
Nánožník jsem taky dokupovala a ani jsem nečekala jak hodně využiju. Teď co sněží jezdim tedy už i s fusakem, ale většinu zimy do teď jsem zvládla jen s dolní částí fusaku, aby seděl na teple, a nánožníkem. Jak bylo furt teplíčko tak paráda. Mám ho na kočáru i teď, hezky drží fusak aby tolik nesjížděl. Dítě v něm nepoutám, tak mi to jinak jede dolů
Koupila jsem od pinkie a sedí jak ulitý
No mám pocit, že co jsem si k tomu dokoupila za pičurinky jsem mohla rovnou koupit dražší kočár ![]()
Jeste k dotazum. Taky pouzivame stupatko Lascal Maxi a v poho na nem jezdi dvouleta dcera. S korbou Mutsy jsme byli moc spokojeni. Co jsem videla kocarky tady v Belgii, tak se mi zdalo, ze u vetsiny byla korba mensi. Pouzivali jsme taky fusak Emitex. Ten originalni je opravdu velky a nepoddajny. S korbou jsme jezdili 8 mesicu, a to mala nebyla zadna drobinka. Taska na nakup je velika, coz je super. Nemam pocit, ze bych s ni nejak moc skrtala o obrubniky. Budu se muset podivat zespodu, jestli tam neni nejaka dira.
S kocarem se dobre manipuluje a hezky sedi i na nerovnem terenu. My jsme s nim byli spokojeni. Ted mame druhe mrne a museli jsme kvuli kazdodennimu cestovani koupit dvojkocar, tak se budeme s Mutsy muset rozloucit…
@Drouart Úplně souhlasím s tvými poznatky z praxe
Jakobych to psala já ![]()