Mutsy Transporter – zkušenosti

Máte zkušenost s Mutsy Transporter?

Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
24.1.14 21:34

Nevím jak u Vás, ale u nás na jihu jich jezdí mraky :pankac: každou chvíli mrkám na nějakou maminu s transportérem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.14 21:35

@Blešík tak to bych asi volila sí - ještě bych chtěla jednoduchá kolečka, a pliko má dvojitá. Já už i obcházím obchody a zkouším malýho posazovat do všeho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.1.14 21:40

U nás jsem viděla jen jeden transporter :-) a teď si ho koupila kamarádka..ale ta vyjede až v červnu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.1.14 21:41

@Blešík Vidíš a u nás v okolí jsem snad jediná s Transporterem :), jestli jsem za celou dobu potkala dvě maminy, tak to je moc (a to ještě v Brně, v nákupním centru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.14 21:41

Jezdí jich hodně, taky jsem si toho začala všímat, když jsem si ho koupila:) Ještě mě napadla jedna věc, co mi trochu vadí - sjetá kola, po pár jízdách vypadala opotřebovaně…teď už vypadají pořád stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
24.1.14 21:46

Já si dokoupila zadní nafukovačky, ty jsou furt jak nový, ale přední vypadaj děsně, naštěstí to na jízdu nemá vlil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.14 21:49

No taky ty nafukovací budu pro druhé mimčo chtít. Pravda je, že je to jen estetický problém…kola jezdí pořád stejně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 21:54

Já transportera u nás v Praze 9 viděla jen jednoho loni. A někde v okolí bydlí paní s 4riderem. Často ji potkávám. Jinak samý xlandery, teutonie a polsko… Taky jsem nejprve koukala po 4riderovi, ale byl těžší a hůř se mi vešel do kufru. Transportera tam složim úplně v pohodě, a to mám takovou tu holčičí pojízdnou krabičku o který můj otec řekl, že má kufr na basu piv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
24.1.14 21:57

To je sranda jak je to v každým kraji jiný :lol: aktuálně potkávám spousty hartanů, mutsyn (hlavně 4rider) a camů (hlavně cortina). To je snad dycky nějaká epidemie :lol: poláky teda taky, o to žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.1.14 22:06

Tak u nás vedou poláci..nejvíc typ „tank“ a pak hodně Firkonů, následuje asi x-lander… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
25.1.14 09:35
@Blešík píše:
dělám to stejně :pankac: pláštěnku vytahuju až fakt v nouzi, kluk to nesnáší :?

U nás je to taky tak. Takže slabší deště jedeme jen s nánožníkem, max. přídavnou stříškou. A při silném radši nevyrážíme, když to není nutné. A při sněhu je holt zapadaný. Ale on neměl rád stříšku ani na hluboké korbě, asi nemá rád stísněné prostory.
A já jsem teda odjezdila skoro všechno s transporterem. Golfky máme, ale ty používáme jen když někam jedeme autem, vybírali jsme kvůli tomu malé, lehké, skladné golfky a jsou bez košíku, nánožníku, stříšky atd. Takže fakt jen na nejnutnější cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
25.1.14 09:56

Tak u nás jezdili transportery 2, ale toho druhého se už zbavili, protože koupili golfky. Jinak teda taky x lander, danny atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.1.14 09:58

Nánožník jsem taky dokupovala a ani jsem nečekala jak hodně využiju. Teď co sněží jezdim tedy už i s fusakem, ale většinu zimy do teď jsem zvládla jen s dolní částí fusaku, aby seděl na teple, a nánožníkem. Jak bylo furt teplíčko tak paráda. Mám ho na kočáru i teď, hezky drží fusak aby tolik nesjížděl. Dítě v něm nepoutám, tak mi to jinak jede dolů :roll: Koupila jsem od pinkie a sedí jak ulitý :pankac: No mám pocit, že co jsem si k tomu dokoupila za pičurinky jsem mohla rovnou koupit dražší kočár :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
28.1.14 22:08

Jeste k dotazum. Taky pouzivame stupatko Lascal Maxi a v poho na nem jezdi dvouleta dcera. S korbou Mutsy jsme byli moc spokojeni. Co jsem videla kocarky tady v Belgii, tak se mi zdalo, ze u vetsiny byla korba mensi. Pouzivali jsme taky fusak Emitex. Ten originalni je opravdu velky a nepoddajny. S korbou jsme jezdili 8 mesicu, a to mala nebyla zadna drobinka. Taska na nakup je velika, coz je super. Nemam pocit, ze bych s ni nejak moc skrtala o obrubniky. Budu se muset podivat zespodu, jestli tam neni nejaka dira. :-)S kocarem se dobre manipuluje a hezky sedi i na nerovnem terenu. My jsme s nim byli spokojeni. Ted mame druhe mrne a museli jsme kvuli kazdodennimu cestovani koupit dvojkocar, tak se budeme s Mutsy muset rozloucit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.1.14 22:46

@Drouart Úplně souhlasím s tvými poznatky z praxe ;-) Jakobych to psala já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí