Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy Transporter?
Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter@Drouart já taky souhlasím, jen doufám, že zvládneme 2 děti bez dvojkočáru. Malému budou za chvíli dva a termín mám každou chvíli, ale starší už chůzi zvládá dobře.
Kolegyně ![]()
kde jste kupovali ten nánožník?…já mám sice fusak od Emitexu, ale vážně nechci, aby mi malá někde klouzala ze sportáku :-/…děkuji
My ne. Vystacili jsme s tim od Emitexu v zimni i letni verzi.
@Verdys Já mám tenhle z Pinkie a sedí perfektně:) http://www.pinkie.cz/…-monkey.html
Holky neměla jste nějaká v korbě lodger bunker? Vejde se tam v pohodě? Nebo je to zas jen pro malý děti ![]()
Ahoj holky, tak jsme přesedlali z korby do sporťáku a pořídila jsem ten nánožník od Pinkie, ale asi ho tam dávám nějak blbě, nebo co. Moc mi nesedí dole přes opěrku na nožičky a přijde mi, že i nahoře jí to dost odstává. Možná je to tím, že jsem zatím nenainstalovala madlo na ruce. To má být asi uvnitř pod tím nánožníkem, nebo ne? Nemůžete mi prosím poslat fotku, jak tam máte ten nánožník přidělaný? (Jak vysoko nebo nízko…) Díky moc!
@sipkova.zanetka Posílám fotku nánožníku Pinkie. To madlo si tam přidělej, bez něho nánožník asi sedět nebude… Nahoře je zapnutý nad madlem, uprostřed ty gumičky jsou zapnuté těsně pod tím kulatým spojem a dole pod stupátkem na nožičky. Snad je to jasné
![]()
@sipkova.zanetka zapínám stejně jako Avaa jen madlo mám z venku, přihodila bych foto, ale nemám žádný normální tak alespoň tady, snad je to trochu vidět
Ahoj, díky moc!
Zkusím tam dát to madlo a uvidím. Ale v zásadě bych to měla mít dobře, jen to mám možná zbytečně moc utažené pod nohama.
@sipkova.zanetka to si vyladíš, když jsem ho tam poprvé nandala, tak mi přišlo, že nesedí. Pak jsem si s tím chvíli hrála, posouvala výš, dole víc utahla a nakonec fakt sedí perfektně ![]()
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost, zda na Mutsy transporter pasuje skejtík lascal buggy board a pokud ano, zda je důležité - jak je starý tzn. zda i skejtík starší z druhé ruky bude pasovat?
@Kešu mám doma mutsy transporter a sedí na něj lascat buggy board. Máme mutsy rok 2011 a skate by měl být 2012 a sedí dobře. Na to že by jiné typy neseděly jsem nikde nenarazila. Ten skate se dá dobře nastavit, aby seděl.
@Kešu kámoška s ním jezdí a má ho už minimálně z jedné ruky, takže pasuje
Dost o něm uvažuji a furt přemýšlím jestli ten menší či větší ![]()