Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy Transporter?
Přidejte zkušenost s Mutsy TransporterNaší je zítra 9 a už jezdí od středy ve sporťáku. Je jí tam líp.
To Vám tam děti vydrželi ještě dlouho
jsem zvědavá jestli s korbou vydržíme alespoň přes zimu ![]()
A mate nekdo zkušenost s fusakem od Lodger Bunker? Mame ho uz co ae nam narodila mala a tes se uz chystáme sestavit sportak a dam do nej zmiňovaný fusak. Jen jsem zvedava jak tam bude držet
…jake mate fusaky vy??
@Verdys taky jsem koupila lodger, ale zatím vyzkoušeno jen v korbě, tak neporadím. Ale hádám, že když se dítě připoutá tak držel bude
no dej pak vědět
@Verdys nemám přímo Longer, ale podobný a drží dobře. Mám ho teda protažený pásy, i když teď dcerku ještě nepoutám.
@Blešík ono to přes léto vypadá líp. Dokud jsem nedala do kočárku fusak, tak tam byla dobře, s fusakem pak napreslá.
No ja všude četla, ze ve sportaku je mista hodne, tak doufám, ze to tak bude
. Jinak snad koupim jiny sportak
.
@Verdys ve sporťáku je místa habaděj. Syn mi tam jezdil do dvou let a určitě by se ještě vešel, kdybych nemusela přestavět kočár na korbu.
Tak hlásím, ze dcerce se ve sportaku líbí a fusak od Lodger Bunker je super!, jsem fakt nadšena
.
@Verdys píše:
Tak hlásím, ze dcerce se ve sportaku líbí a fusak od Lodger Bunker je super!, jsem fakt nadšena.
to ráda slyším
Jsem z něj taky hodně nadšená, mrzí mě, že jsem ho nekoupila už na první
@Blešík to se nedivím, že tě to mrzí. Já ho měla už na syna a je furt krásný a jak nový.
Takze holky : jelikoz jsme přesedlali na sportak, který je na pevno dávný na konstrukci a tudiz nejde rychle sundat ( jako korbicka ) a nandat adaptéry na autosedačku a jelikoz ja jsem hodne využívala zmiňované adaptéry a autosedačku, jsem se dneska naštvala
, sundala strisku na sportaku, odepla cvocky a pripevnila adaptéry a krasne to všechno klaplo
sice to neni na oko moc hezke, ale ja jsem nad míru spokojena. Mam sportak a kdyz potrebuju do kramu dam i vajíčko a frčíme
![]()
@Verdys tak hlavně, žes to vyřešila ke své spokojenosti
Já teda autosedačku na kočár dávala fakt chvilku, když jsem přesedlala na sporťák, tak už určitě ne. DO sporťáku šel kolem půl roka, to už měl 8kilo a nasadit sedajdu na kočár bylo o kýlu ![]()
@Verdys tos vymyslela dobře, ale já to osobně taky nevyužívám. Malá byla v sedačce na kočárku párkrát a teď v zimě už to nevyužívám, protože by mi tam zmrzla. Ale já ji většinou nosím po městech s šátku a kočár máme na ježdění u nás a to jede hezky z domu ve sporťáku. ![]()
@Blešík mám podobně lehká dítka. Syn měl v 6 měsících taky k 8 kg. Dcera o kousek míň, ale v sedačce už se taky pronese.
@Aspera koukám, že nejsem jediná, co umí jen silný jedince
druhý mládě mi za první měsíc od porodu vyrosto o 8cm a za posledních 14dní nabralo 660g
začínám mít obavu, že půjde do sporťáku ještě dřív než první hádě