Mutsy Transporter – zkušenosti

Máte zkušenost s Mutsy Transporter?

Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30308
31.10.14 20:02

Naší je zítra 9 a už jezdí od středy ve sporťáku. Je jí tam líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
31.10.14 21:34

To Vám tam děti vydrželi ještě dlouho :lol: jsem zvědavá jestli s korbou vydržíme alespoň přes zimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
31.10.14 21:34

A mate nekdo zkušenost s fusakem od Lodger Bunker? Mame ho uz co ae nam narodila mala a tes se uz chystáme sestavit sportak a dam do nej zmiňovaný fusak. Jen jsem zvedava jak tam bude držet :-)…jake mate fusaky vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
31.10.14 21:37

@Verdys taky jsem koupila lodger, ale zatím vyzkoušeno jen v korbě, tak neporadím. Ale hádám, že když se dítě připoutá tak držel bude :think: no dej pak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
31.10.14 22:32

@Verdys nemám přímo Longer, ale podobný a drží dobře. Mám ho teda protažený pásy, i když teď dcerku ještě nepoutám.

@Blešík ono to přes léto vypadá líp. Dokud jsem nedala do kočárku fusak, tak tam byla dobře, s fusakem pak napreslá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.11.14 08:10

No ja všude četla, ze ve sportaku je mista hodne, tak doufám, ze to tak bude :-(. Jinak snad koupim jiny sportak :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
1.11.14 09:53

@Verdys ve sporťáku je místa habaděj. Syn mi tam jezdil do dvou let a určitě by se ještě vešel, kdybych nemusela přestavět kočár na korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.11.14 20:40

Tak hlásím, ze dcerce se ve sportaku líbí a fusak od Lodger Bunker je super!, jsem fakt nadšena :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
1.11.14 20:53
@Verdys píše:
Tak hlásím, ze dcerce se ve sportaku líbí a fusak od Lodger Bunker je super!, jsem fakt nadšena :-).

to ráda slyším :pankac: Jsem z něj taky hodně nadšená, mrzí mě, že jsem ho nekoupila už na první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
1.11.14 21:41

@Blešík to se nedivím, že tě to mrzí. Já ho měla už na syna a je furt krásný a jak nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
6.11.14 19:49

Takze holky : jelikoz jsme přesedlali na sportak, který je na pevno dávný na konstrukci a tudiz nejde rychle sundat ( jako korbicka ) a nandat adaptéry na autosedačku a jelikoz ja jsem hodne využívala zmiňované adaptéry a autosedačku, jsem se dneska naštvala :-)))), sundala strisku na sportaku, odepla cvocky a pripevnila adaptéry a krasne to všechno klaplo :-))) sice to neni na oko moc hezke, ale ja jsem nad míru spokojena. Mam sportak a kdyz potrebuju do kramu dam i vajíčko a frčíme :-)) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
6.11.14 20:06

@Verdys tak hlavně, žes to vyřešila ke své spokojenosti :potlesk: Já teda autosedačku na kočár dávala fakt chvilku, když jsem přesedlala na sporťák, tak už určitě ne. DO sporťáku šel kolem půl roka, to už měl 8kilo a nasadit sedajdu na kočár bylo o kýlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
6.11.14 22:45

@Verdys tos vymyslela dobře, ale já to osobně taky nevyužívám. Malá byla v sedačce na kočárku párkrát a teď v zimě už to nevyužívám, protože by mi tam zmrzla. Ale já ji většinou nosím po městech s šátku a kočár máme na ježdění u nás a to jede hezky z domu ve sporťáku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
6.11.14 22:46

@Blešík mám podobně lehká dítka. Syn měl v 6 měsících taky k 8 kg. Dcera o kousek míň, ale v sedačce už se taky pronese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
6.11.14 23:35

@Aspera koukám, že nejsem jediná, co umí jen silný jedince :lol: druhý mládě mi za první měsíc od porodu vyrosto o 8cm a za posledních 14dní nabralo 660g :lol: začínám mít obavu, že půjde do sporťáku ještě dřív než první hádě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí