Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy Transporter?
Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter@sipkova.zanetka
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, máš k němu ten přídavnej nákupní koš, nebo ti stačí ten dole? Jsem teď v trolejbusu zpovídala paní, co měla transportera a ta říkala, že standard koš je strašně malej, že musela dokoupit ten přidavnej. Já měla celou dobu za to, jak je ten koš velkej…
@carry přídavnej koš na transportéra podle mě nejde a normální košík, co u něj je, je dost velkej ![]()
Nebo mi to alespoň řekli v kamenným obchodě, že na konstrukci transportera nejdou přidělat ty packy, do kterých se ten přídavný koš strká ![]()
No tak to mě ale pěkně štve, na ten koš jsem se speciálně těšila. Tak to teda dík moc za upozornění, me by to vůbec nenapadlo, že to tam může nejít a už jsem si ho chtěla taky objednat!!!
@carry radši se na to poptej. Přeci jen je to dva roky co jsem ho kupovala. Ale tehdá mi bylo řečeno, že jde jen na podvozky typu rider ![]()
@carry ten přídavný koš nemám, ani jsem se po něm nesháněla. Do toho standardního toho narvu dost. Je pravda, že pod sporťákem je hůř přístupný, ale dvě plný igelitky úplně v poho. Když jsem jezdila s korbou, tak jsem tam naskládala třeba i tři nebo čtyři
ale je fakt, že pak už košík dost drhnul. Bylo to jen na přejetí od kasy k autu a od auta domů…
Holky co máte ozkoušený stupátka ke kočáru, máte někdo jiné než ten lascal bugyyboard? Nakonec jsem se pro nějaký stupátko rozhodla, ale přijdou mi to všechno děsný krávy, nejradši bych něco co nejmenšího co by mi při běžným vození bez dítěte nepřekáželo a nazatěžovala kočár. Má někdo zkušenost nebo jste s nějakým spokojené?
@Blešík ahoj, mám buggyboard a když jedu bez staršího nebo chce chodit, tak ho zvednu a přichytím ke kočárku a nepřekáží.
@Blešík maxi
Když tam malý stojí, tak se s tím nejede úplně super, ale to by byl problém s každým skatem. Ale jak to vytáhnu nahoru, tak úplná pohoda.
@Aspera tak dík
koukala jsem na to stupátko přímo od mutsy a má kolo uprostřed, což mi přijde pitomý na zakopávání, tak stejně asi půjdu do toho lascala, jen přemýšlím o tom mini. No jdu ještě koumat ![]()
@Blešík taky jsem o něm přemýšlela, ale jsem ráda za to maxi. Malý má lepší stabilitu.
Tak holky pomalu, ale jistě přecházíme na sporták..jsem zvedavá jak bude plnit mou predstavu…na korbu jsem jsi zvykla a je mi líto jí dávat už napořád pryč :-/.. no snad to bude ok, jen jsem přemýšlela - je škoda, že se sportak dává na konstrukci napevo, hodně jsem jsi zvykla, že dávám autosedačku na adaptéry a ted když mi dcerka usne v autosedačce, tak nevím jak jí dám do sportáku bez probuzení, když pujdu nakupovat :-/…
…
@Verdys to už bohužel nejde. Kolik je mimču? Ono stejně za chvíli budeš muset změnit autosedačku a bude to bez předmětný. My budeme taky v nejbližší době měnit korbu za sporťák, ale já jsem v klidu, mě vyhovoval i sporťák, v něčem i víc než korba.
Jen teď nevím, jak se mi tam vejde starší dítko na skate. No když nevejde bude chodit pěšky.
@Aspera …dcerce bude 8mesicu, bohužel se mi do korby vejde s fusakem uz na tip ťop
…