Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy Transporter?
Přidejte zkušenost s Mutsy TransporterJe fakt, že jsem měla taky ten originál
když jsem pak už dávala jen v emitexový zavince do autosedačky, tak se taky vlezl spíš, ale furt to nebylo nic extra. Zato sporťák je prostornej krásně. Kluk mi v korbě stejně nechtěl být, takže i kdyby se vešel, tak bych přehodila na sporťák. Poslední snad měsíc už jezdil jen na břiše ![]()
@sipkova.zanetka tak ten originální fusak jsem měla problém narvat do kočáru samotný, natož s dítětem. Ten jsem používala jen ten spodek na zateplení spodku sporťáku. Do toho jsem dávala svůj šitý fusak a malému bylo teplíčko.
Očekávám podobný vývoj
Jestli tam vydrží do března, bude to zázrak a půjde do sporťáku. Jen je škoda, že nejde otočit tak, abych na ni viděla.
I já jsem s Trasporterem moc spokojená. Jediné co mi vadí, je krátká boudička u sporťáku. Jde to vyřešit přidanou sluneční clonou, ale prodloužitelná originální boudička by byla lepší:) Jinak je kočárek lehoučký, skvěle ovladatelný, prostorný, košík krásně veliký - a opravdu dře jen na obrubnících. Mě se syn do hluboké korby vešel do půl roku - a to bylo léto. S fusakem by to určitě nešlo (v půl roce 73 cm a 7,5 kg). Ale už ho to tam ani nebavilo. Neseděl, takže jezdil v leže ve sporťáku a byl naprosto spokojený a já taky:)
Určitě si to nechávám na druhé mimčo. Ukládám si i tip na stupátko:)
Taky budu schovávat, zas tolik vad jsem nenašla, že by se mi chtělo vybírat nový kočár, navíc je to trochu srdcovka. Ale na jaro už se chystám na golfky ![]()
Já mám většinou shrnutou boudičku, takže na syna vidím. Boudu zatahuju, jen když prší a potřebuju dát přes kočár pláštěnku. Takže mi vůbec nevadí, že nejde otočit sedačka, nebo že není okýnko v boudě…
Já si ho taky nechám na druhé…na první jsem měla jen jako sporťák a na druhé si dokoupím korbu
A pak si asi koupím nový sporťák ale to je spíš rozmar ![]()
Na léto taky vybírám golfky. Ale doufám, že na další zimu se zase vrátím k Trasporterovi, synovi budou necelé dva roky. Uvidíme jak se mu bude chtít vozit:)
@avaa píše:
Já mám většinou shrnutou boudičku, takže na syna vidím. Boudu zatahuju, jen když prší a potřebuju dát přes kočár pláštěnku. Takže mi vůbec nevadí, že nejde otočit sedačka, nebo že není okýnko v boudě…
dělám to stejně
pláštěnku vytahuju až fakt v nouzi, kluk to nesnáší ![]()
Jo, mám - zatím nejvíc asi cybex callisto, pak se mi líbí icoo pluto a peg perego pliko nebo sí. Ale chtěla bych spojenou rukojeť, takže asi zvítězí to callisto. A ty?
Tak malá se mi do hluboké korby vešla v Emitexovém zimním fusaku asi do 7. měsíce, pak už bylo teplo, takže v 8. měsících tam byla v té teplé zavinovačce od Emitexu
A pak ji už nebavilo ležet. Jsou samozřejmě i větší korby, ale my problém neměli. Ale hlavně ten sporťák, a to vidím, že se tady shodneme, ten je fakt prostorný
Já chtěla teď na druhé taky změnu, dokonce jsem ho nabízela na prodej, ale prostě jsme se s ním já ani manžel nedokázali rozloučit, žádný jiný nás nenadchl, tak jsem inzerát stáhla, pro nás prostě taky srdcovka
Je to prostě šikovnej kočárek!
tak ses mi dost trefila, všechny zmíněné byly v užším výběru. Pluto se mi líbí moc, ale je v celku mohutný, callisto se mi líbí ještě víc, ale já zas nechci spojenou rukojeť, takže váhám mezi peg perego pliko mini a sí. No čtu recenze jako blázen a těším se na jaro až budu zkoušet na živo s klukem ![]()