Mutsy Transporter – zkušenosti

Máte zkušenost s Mutsy Transporter?

Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter
Napsat příspěvek
Velikost písma:
denny80
28.11.11 18:14

Díky za postřehy :) Ještě jsme ho neviděli na živo, na prodejně ho mají mít na předvedení až příští týden, tak uvidíme jak dopadnem. S tou cenou celkem bojuju, do toho ještě vánoce, doufám že nakonec neskončíme u Taka za 6000. Ale snad mojeho přesvědčím.

Aspero jakou barvu jste vybrali??? Mrzí mě že už nemají v nabídce červenou. Váhám mezi tmavě šedou a nebo sand. U nás tento kočárek nikdo nemá, to mě taky těší. X-landry a taka potkávám každý den.

Koale to cukání dopředu do zadu jsem už viděla a byla jsem z toho celkem na větvi, než jsem zjistila že nejdou houpat.

S velikostí korbičky jste mě uklidnily :D
Na sporťáku mi trochu vadí že nemá okénko na nahlédnutí a že nejde korbička překlopit víc dopředu kvůli větru nebo sluníčku, ale to snad oželím.
Du vybírat výbavičku, prosinec na krku a ještě pořád nemám většinu věciček…

• Citovat
  • Upravit
30310
28.11.11 18:25

Denny, máme hnědý. My jsme chtěli tmavší kvůli psovi, a ten hnědý nás v obchodě dostal. Jinak Sand jsem taky viděla na živo a taky moc krásný. Ty šedý se mi moc nelíbily. Taky tu potkávám hromadu x-landerů, ale tento zatím ani jeden.

S houpáním si nedělej hlavu. Sestřenka mi líčila jak se spokojená s nehoupavým kočárem, kam dá holku tam spí, kamarádky furt houpou, aby mimi uspaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuuu
4.2.12 10:19

Mutsy

Ahoj holky, plánujeme taky koupit Mutsy transporter a mám na vás ještě nějaké dotazy. Některá tady píšete, že sporták do lehu jde, jiná zase píšete, že do lehu nejde, jak je to teda prosíím? O píšete že nemá žádný okýnko, taky škoda. A ani hluboká korba ani sporták nemějí ani třeba odvětrávání boudičky? Nějakou síťku myslím? hOLKY A toto je ta nová konstrukce pochopila jsem dobře: http://www.babypark.cz/…-transporter#…. A ještě prosím jakou autosedačku jste si pořídily?
A co vše je v ceně kočáru? Na kolik vás vyšla trojkombinace?
Děkuju moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Kešuuuu
4.2.12 10:40

Transporter x 4rider

A ještě prosím zkušené o radu, jaký je rozdíl mezi M. transporter a M. 4 rider??? Kromě co vidím - 4rider má jen teleskopickou rukojeť, má jiný podvozek, 4 rider má nafukovací kola. Ale jinak korba a sporťak jsou tam nějaké zásadní rozdíly? Nebo ve skladnosti? Který je praktičtější do města?

• Citovat
  • Upravit
2600
4.2.12 20:24

kešuuuu úplně do vodorovnýho lehu sporťák nejde, ale Matýsek v něm spí i tak v pohodě. Autosedačku jsme měli maxi-cosi pebble a spokojenost maximální. S rozdílem mezi těma dvěma kočárky ti neporadím, protože nevím :mrgreen:
Jo a v ceně kočárku jsme neměli vůbec nic navíc, prostě jen podvozek, hluboká korba a sporťák. Nebyla k tomu pláštěnka ani nánožník ani fusak ani slunečník což třeba k x landeru, kterej vypadá skoro stejně a jde až do lehu, je. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.2.12 08:37

no hlavní rozdíl bude asi,že 4rider jde otočit čelem k mámě.taky asi kolečka jsou u 4r vybrat nafukovací nebo ne(ta lightweight verze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
5.2.12 11:45

Koale, jůů, děkuju za info :-) A kolik je Matýskovi? Taky si myslím, že nebude tak hrozný problém to, že kočárek nejde do uplného lehu. Korbička je prý dost velká a děti v ní prý vydrží i 9 měsíců. Jak dlouho jsi v korbě vozila Matýska? Jinak cenově i s autosedačkou kočár vyjde cca na 15 tisíc viď? Ta autosedačka je pěkně mastná teda. Zajímalo by mě, zda na ten kočár jde jakákoliv autosedačka Maxi Cosi anebo jen ta Pebble, nevíš? A jakou máš přebalovací tašku prosím? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
5.2.12 12:01

Kešu :mavam: jde na něj určitě i ta druhá od maxi-cosi, myslím že je o 1000 kč levnější a jmenuje se cabrio fix. Jinak Matýskovi bude teď v únoru rok a v hluboký korbě jezdil do 8 měsíců a to není žádnej trpaslík :palec: kočár máme hnědej a tašku mám tuhle http://www.spuntik.cz/…tical-choco/ a je super, je v ní i přebalovací podložka a obal na lahev a pak spousta kapes, takže je v ní všechno krásně přehledně urovnaný a to já ráda :mrgreen: , ta mutsy se mi totiž vůbec nelíbila :) Kdyby tě ještě napadly nějaký otázky tak se klidně zeptej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuuu
5.2.12 20:47

Mutsy

Koale díky :-) Dnes odpo jsme se na kočárek byli podívat v Praze v Babyparku a fakt mě nadchnul! Jediné co mi vadí je, že nemá otočný sporták a nemá okýnko ve stříšce, aby bylo na mimi vidět. Ale budu to muset ožele. Říkali, že na něj jdou asi 3typy autosedaček, nejlevnější je Maxi Cosi Citi. Celkově nám cenu spočetli na 13.500, takže nádhera. Jen dokoupím přebalovací tašku. A ještě jsem si říkala, že sporták nemá žádný nánožník? Je nutné ho mít nebo stačí jen fusak? Zase fusak mi přijde dobrý vyloženě jen na zimu, ale nánožník by se hodil na běžné jezdění nejen v zimě. Jak jsi to řešila?
A kdy si kočár kupovala ty?

• Citovat
  • Upravit
2600
5.2.12 21:17

Kešu nánožník nemám, na podzim jsem dávala jen deku a teď mám fusak od emitexu a myslím že to stačí, stejně když je velká zima tak ven děti nesmí :D Jo a když pršelo, tak pláštěnku, to by stejně nánožník provlhl takže já se obejdu neprosto bez něj :mrgreen: Kočárek jsem kupovala minulý rok v lednu. To okýnko ve střeše mě taky mrzelo, ale zvykneš si ;) Kdy se ti má mimčo narodit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kešuuu
6.2.12 08:15

Mutsy

Ahoj Koale, mimčo se má narodit v květnu. Takže do prosince bysme mohli vydržet korbičce (možný i dýl… to se uvidí), no a pak buď od ledna nebo později sporťák. V zimě bych mu dala určitě fusak, ale pak na jaro do toho sporťáku jsem si říkala, že by byl fusak asi dobrý… Nebo jestli by stačila deka?
A prosím tě jak se ten fusak ke kočárku připíná? To má nějaký univerzální připnutí? Nebo se to jen natáhne dítěti na nožičky a je to jen jako takový nánožní fusáček, aniž by se nějak připevňoval ke kočárku? Některé kočáry mají fusaky na patentky nebo je mají už vmontované v madle atd.. prostě je možnost, že drží u kočáru na pevno.
A pláštěnku máš taky od Emitexu?

• Citovat
  • Upravit
2600
6.2.12 13:49

Kešu do hlubokýho jsem ho nijak nepřipevňovala, ale to jsme používali tenkrát jinej. Koupili jsme si k autosedačce od Maxi-cosi, ten byl super, protože byl maličkej a hezky se tam vlezl a teď ve sporťáku mám ten emitex, ten by se dal vlastně taky zkrátit na malý mimčo do korby :palec: a v podstatě ho mám připevněnej tím, že jsem do něj podle těch kšír vystřihla díry a tím jak tam ty kšíry protáhnu, tak mi drží :nevim: ale má myslím i nějaký úchyty, že by se dal nahoře připevnit někam zezadu. :think: tady ho můžeš víc prozkoumat :mrgreen: http://brabenecek.cz/…zimni-emitex Jinak o nánožníku toho moc nevím, ale na konstrukci kočáru není nic k čemu by se dal nějak připevnit, tak nevím jak to funguje. :nevim:
Pláštěnku mám taky od emitexu, univerzal, řekneš jakej máš kočár a oni ti poradí. myslím že nějaká origoš mutsy by stále nejmíň jednou tolik.
Jo a do prosince byste v hlubokým vydržet měli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuu
6.2.12 14:20

Koale kujíí zase za info! O hlubokej kočárek mi ani tak nešlo… do toho bude na zimu fusak a v létě asi nebude potřeba nic.. ten vrchní díl to má. Na autosedačku asi použijeme jen deku, v zimě případně zimní díl fusaku Emitex Combi, který máme.
Moc nechápu jak máš ten fusak na sportáku připevněný :-) Vystřihla jsi do něj díry? A tím si ho nezničila, nepáře se? Netrhá se ta díra dál???

S tou pláštěnkou si taky nevím rady, myslela jsem, že bych ji objednala přes internet. Nějak jsem nenašla moc obchodů, kde by měli Emitexové pláštěnky a moskytiéry skladem…

A ještě se chci zeptat k těm plastovým kolečkům? Prý ten kočárek hrozně vibruje při rychlejší jízdě. Hlavně prý přední kolečka jsou špatný. Je to fakt tak zlý?

A využila jsi k něčemu ten podhlavník co je ve sporťáku???

• Citovat
  • Upravit
2600
6.2.12 19:52

Kešu v to fusaku jsou ty díry předpřipravený, takový obšitý místa, takže si jen vybereš ty který se hodí tobě podle kočáru, jako podle toho kam ti vychází ty kšíry a ty nůžtičkama na nehty prostřihneš. To víš, že jsem se toho bála, tak jsem to poslala udělat manžela :lol: .Když koukneš na te odkaz co jsem dávala a podíváš se na ty malý obrázky, tak tak tam je právě ukázaný jak se přichytí.
Že by kočárek nějak zvlášť vibroval mi nepřijde, zrovna včera jsme s ním byli bruslit, takže jsme jeli docela rychle a nic :nevim: , jen je blbý že se ty kola jak jsou plastový docela brzo ojedou, ale to asi každý plastový. :think:
Podhlavník jsem zatím nevyužila, přijde mi docela vysokej a Matýsek nemá polštářek ani v posteli, takže mi to přijde zatím zbytečný.
Pláštěnku jsem ti našla tady :mrgreen: http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?…, jen nevím jestli jsem neměla tu větší teda tuhle http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?… :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuuu
6.2.12 20:39

Aháá, tak to joo, dírky jsou na fusaku předpřipraveý, tak to je super!
Ježiš marjá, kde ste byli bruslit prosím tě v tomhle počasí??? Kde bydlíš? Bruslit jako na rybníku nebo bruslit jako po silnicích?
A když se ty kola ojedou tak co? Nemají vzorek, ale co dál? Jedou jako hůř nebo co se děje, když se ojede vzorek?
Za tip na pláštěnku děkujůůů, jsi zlatá :kytka:
A vůbec za všechny rady.
A ty nejsi ten typ, co by obíhal kočárek, protože ve sporťáku na mimi nevidíš? ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4