Mutsy Transporter – zkušenosti

Máte zkušenost s Mutsy Transporter?

Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
28.1.16 12:02

@Mišinn mám taky 176, manžel 186 a oba bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
28.1.16 12:20

@Blešík jéé super, děkuju. Ještě bych měla jeden dotaz. Jsem prvorodička, tak se v tom moc nevyznám :lol: Musím koupit i nějaké nástavce na to hluboké lůžko? Budu to kupovat zvlášt, sporták a hluboké lůžko a nevím jestli potřebuju i nějaký nástavec, abych připevnila tu korbičku. Vím, že k autosedačce jsou potřeba adaptéry, ale u té korbičky nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
28.1.16 12:39

@Mišinn ke korbě byli rovnou v balení adaptéry pokud si dobře pamatuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
28.1.16 12:42

@Mišinn tak jestli jde jen o korbičku, tak ta je dle mě vysoko akorát. Ani manžel u ní nevypadal blbě. Spíš si zkuste, jak jste na tom s nohama, abyste nekopali do brzdy, to se dělo švagrovi. Manžel s tím ale problém nemá. Je to fakt o zkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
28.1.16 12:44

@Mišinn adaptéry jsou rovnou v balení u korby. Já jsem dokupovala jen pláštěnky a pak na sporťák nánožník. A asi po 4 měsících jsem nechala střihnout z molitanu novou matračku, ta jejich se proležela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
28.1.16 13:57

@Blešík @Aspera Holky moc vám děkuju, že jste mi poradily. Já už tak dlouho vybírám kočár, že už to asi risknu a objednám ho :), děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
28.1.16 14:04

@Mišinn to klidně riskni, jezdím s ním už 4 rok a spokojená jsem pořád. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
28.1.16 14:07

@Aspera Paráda, tohle jsem přesně potřebovala slyšet :palec: Já právě na ty Mutsy slyšela samou chválu. Kdyžtak ještě písnu, když budu potřebovat radu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20827
28.1.16 14:43

@Mišinn

Dobrý den,

nezapomeňte se před koupí kouknout do našeho bazárku. Třeba vám ušetří nějakou korunu, která se vždycky hodí.

V bazaru jsou právě tři nabídky s kočárkem Transporter Mutsy

Hezký den :kytka:
Admin Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
28.1.16 15:39

@Mišinn ten hnědý z odkazu adminů mám a je super i barva. Není na ní vidět bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
28.5.16 11:54

Prosím, mám šanci sehnat někde jen ten spodní košík na Transporte? Je prodřenej a desne mě to štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.19 08:27

Jak Mutsy Transporter složit?

Ahoj, snad se mi někdo ozve po těch letech a nebo si alespoň vzpomene.. jak se tento kocarek skládá? Ja si ho koupila jako náhradní a pani prede mnou ho vůbec neskladala, poradí mi někdo než si ho dovezu domů a zacnu se s tim lopotit? děkuji 😊

• Citovat
  • Upravit
30308
23.10.19 17:58

Jestli to dobře popíšu. Muselo se dát úplně dolů madlo (otočit), pak tam byly zevnitř páčky a za ty se zatáhlo a už se to složilo dolů. To madlo muselo jít dolů to je jako pojistka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.20 16:32

Podvozek k transporteru

Ahoj všem,
tohle teda patří spíš do bazaru, ale vzhledem k tomu, že zde je vysoká koncentrace majitelek Transporterů, tak to zkusím :) Nemáte některá doma podvozek ke kočárku ve slušném stavu (aby přežil ještě jedno dítě), který už nepotřebujete a prodaly byste ho?
Byla jsem s ním moc spokojená a jiný ani nechci, jenže mezitím v něm sestra odvozila dvě děti a bohužel dostal zabrat… korbu, sporťákovou část a všechno další máme slušné, jen ten podvozek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí