Muž Beran
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Detsa píše:
Podle čeho odhaduješ?… nepřijde mi osobně, že takový jsem. Popsal bych se znatelně jinak, než je tu zmíněný beran pár uživatelkama.
Ale je fakt, že každý se vždycky vidí jinak než ho vidí ostatníPříspěvek upraven 24.08.18 v 15:54
Myslím si, že nejde lidi zaskatulkovat do dvanácti znamení. Jsi ovlivněn okolím, životními zkušenostmi, životem celkově. Ale ten základ znamení tam určitě je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
@Detsa Tak jsi ta výjimka, která potvrzuje pravidlo.
Můj beránek taky není výbušný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Detsa píše:
Tak a teď si potopil půlku astrologů. To budeš vysvětlovat
Možná to bude tím, že je na Apríla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@eul anonym kvůli rodině.
City a emoce moc neprojevuje. Řekl mi to ale hned na začátku vztahu, že to neumí a neumí se ani naučit. Za 3 roky mi ani jednou neřekl „,mám tě rád, miluju tě, jsem s tebou šťastný“. Ale dává mi to najevo činy, plánuje výlety podle mých přání, myslí na mě při nákupech ( nejsem zlatokopka, ale on to tak má nastaveno). Má rád moje děti a dělá pro ně to stejné jako pro své. Co mi řekl, bylo, že kdybych nebyla jeho žena č.1, nebydleli by jsme spolu a nevychovavali naše děti ( říká jim naše, ač společné nemáme).
Nebudu říkat, že mě to nemrzí a nechybí mi to, občas mě prepadne litost, že to neuslyším. Ale dotýká se mě, pohladi, pomazli, jak v soukromí, tak na veřejnosti. Je pozorný, kdekoliv kde jsme, tak mě ibskakuje a má starost,jestli mám, co pit, co jist atd.V sexu je dokonalý, jsme sehrany tým a milujeme se téměř denně. Nemluví ani při tom, ani po tom neřekne, že to bylo fajn, pěkný. Ale citim, že je, nikdy mě neodbyde a téměř vzdy se ještě poté prituli. S když výjimečně ne, tak se ptá, jestli mi nebude vadit, že…
Neberu si to osobně, jeho exmanzelka mu toto taky prý vycitala ale nevydrzela a našla si jiného. Toto mi potvrdila i jeho kamarádka a nepřímo i jeho ex pri jedné debatě. Je to skvělý chlap, táta svym dětem i pro ty mé. Naucila jsem se s tim zit, i když je to těžké a jak říkám, občas jsem taky z toho smutná.
Proč se ptas?
Oproti tomu můj exmanzel mě miloval id rána do večera, at už po telefonu, sms nebo osobně, alebyl to zadluženy alkoholik a manipulator. Takže já jsem za berana vděčná.
Jsme spolu zatím krátce, ale taky mi neřekl, co ke mně třeba cítí… sex je super, říká, jak je to krásný, ale jinak nic… jsme oba rozvedení… mám pocit, že má nějaký blok, ale tvůj popis sedí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit