Muž učitelem na 1.stupni
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jahudka82 píše:
Proč ne… Chlapů je ve školství málo, pokud na to máš a cítíš se, jedině dobřeMně by to nevadilo, a nejlip takový ten typ jako byl Igor Hnizdo v mém oblíbeném filmu
![]()
![]()
![]()
Proti chlapům ve školství nic nemam.
Ale nechtela bych, aby ten tip ucitele jako byl Igor Hnízdo, učil me dite ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_.Emilyyy To je chyba. Vždyť ho všichni milovali a určitě děti naučil víc než předešlé pančitelky. A Ordnung muss sein!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
vím, že toto fórum je určeno pro matky s dětmi tak toho využiji. Rád bych studoval učitelství pro první stupeň. Jak by jste reagovali vy kdyby jste zjistili že vaše díte bude mít za třídního muže?
Ahoj,
já jsem na základce měla třídního muže. Ale na druhém stupni. No přiznávám se, že jsme mu dávali hodně zabrat. Ale ustál to a ještě deset let poté jsem ho viděla, že uči
Zpětně hodnotím, že byl super třídní a zbytečně jsme kluka po škole trápili ![]()
Měli jsme i na přírodopis učitele chlapa a byl skvělý. Zábavný, hodně charizmatický a dokonce námjednou na laborky přinesl živý vzorek na zkoumání pod mikroskopem ![]()
Na vysoké jsem měla skoro samé profesory muže a musím uznat, že někteří měli autoritu tak nějak přirozenou, byli zajímaví, zábavní a někteří se snažili zbytečně křečovitě upoutat a nekonec jsme z nich měli jen legraci ![]()
Za sebe coby mámu sice holek, tak by mi muž za katedrou nevadil. Spíše naopak
Ale já fandím i mužům ve školkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_.Emilyyy Igoři Hnízdové už vymřeli bohužel. Škoda, mohli leccos naučit. Třeba rozdíl mezi tip a typ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
@_.Emilyyy Igoři Hnízdové už vymřeli bohužel. Škoda, mohli leccos naučit. Třeba rozdíl mezi tip a typ.
Co dnes poslouchám co se děje na základkách, tak si říkám, že by to mělo něco do sebe. On vlastně nebyl uplně tak zlý a děti si ho nakonec oblíbily ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlapa tridniho jsme meli v 5. tride. Byl sice svihlej, museli jsme se ucit destaro
ale jinak byl fajn. Pokud bych mela vybirat mezi dobrou ucitelkou ve skole nebo skolce a dobrym ucitelem, beru vzdy chlapa. Zenskyho pristupu maji deti v zivote vic, nez dost a ne vzdy je to vyhodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek píše:
Jako vážně? To je omezené.
Kdepak, to je realita ze života
Ale kdo ví, třeba teď jestli budou mít učitelé lepší plat, tak se to změní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
@Mialina Smutné… ty neznáš žádného učitele?
Znala jsem dva (jeden na ZŠ, jeden gympl, VŠ nepočítám, tam už to je o něčem jiném), tak tedy malý vzorek k vyvozovani nějakých závěru, nicméně oba dva by se bývali dali zařadit do skupiny, o které jsem psala v předchozím příspěvku. Bohužel no
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MadGirlNancy píše:
Uprimne - neznam normalniho chlapa ucitele, vsichni jsou necim divny. A ze jsem jich poznala dost pri studiu, praxi i v praci.
Jojo, vidím to podobně
Podle mě každá profese přitahuje určitý typ lidí a chlap, který jde v dnešní době učit první stupeň, by mi byl trochu podezřelý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má učitele ale na 2. stupni a je z nich nadšený. Ale osobně bych nechtěla aby učitel jel na školu v přírodě. učitelka jim asistuje i při koupání a už vidím jak chlap holkám češe vlasy
Takový blízký kontakt by mne vnitřně vadil
Od 4 třídy už by to bylo jiné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mialina píše:
Tak první by mě napadlo, že mu nejde matika a chtěl jít na nějakou vejsku, tak šel na pedak a jinou práci po škole nesehnal. Pak by mě napadlo, že je třeba homosexuální a má v sobě více ženské energie, a proto mu práce s malými dětmi vyhovuje. Třetí myšlenka by byla, že má možná pedofilni sklony. Asi jsem tě moc nepotesila![]()
Ale toto by holt byl můj myšlenkový pochod
To je ale omezeny nazor jednoducheho jedince ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No takze už je mi jasne proc je tak málo chlapů ve školách. On je prostý lid považuje za homosexuály nebo pedofily. Svatá prostoto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lekninka91 píše:
To bylo taky prvni, co me napadlo.. Ze bych brala chlapa ve skolcebohuzel si ale myslim, ze nase debilni spolecnost by na to pohlizela dost negativne.
Predevsim by neuzivil rodinu. Znam prvostupnare, ale on ma funkcni podnikani. To jej zivi a zamestnance utahne. Uceni je jeho konicek, kdyby mel zivit rodinu uc. platem, tak si vyskakovat nebude. To je hlavni problem, ze se panove do skolstvi nehrnou. Znam hlavne ucitele se zamerenim pro druhy stupen ZS a SS. Neni jich vubec malo, ale ucit nepujdou. Duvod je nedostatecne financni ohodnoceni. V jinem sektoru maji vic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Mně by to nevadilo. Mě vadí, že se z chlapa ve školce nebo ve škole dopředu všichni radují. Nebude lepší pedagog jen pro to, co má mezi nohama… Ale jednoznačně muži ve školství chybí.
No já to nadšení z přirození taky nechápu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit