Muž učitelem na 1.stupni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
6.10.19 17:27

Jinak mám v rodině učitelé, chlapy. Normální lidé. A každý jsme necim divný.
Chlap uvízl může být vůl jako učitelka kráva. O pohlaví to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.10.19 17:28
@veria píše:
A prvostupnari vydělávají méně?

Vsichni vydelavaji malo. Ucitelsky plat neni pro chlapa lakavy. Jinde vydela daleko vic.
Takze na pajde ziskaji titul, ale delaji jinde.
A konkretne ve skolce je ucitel scifi. Tam maji osmou/ devatou platovou tridu :zed:. Ve skole je jedenacta nebo dvanacta pl. trida.
Najdi si tabulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45740
6.10.19 17:53

@Kelsey no tabulky si fakt hledat nebudu, až tak mne to nezajima, jen jsem chtěla vědět jestli jsou ty z 1. stupně na tom nějak hur. Školky jasný, tam je to méně. Teď se učitelům platy dost zvyšovaly, a do par let prý budou brát 50 tis. Tak snad se situace zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.10.19 18:23

@veria
Plat urcuje, jaka je platova trida, leta praxe, pak osobni ohodnoceni a priplatek za tridnictvi, intervence, krouzky.
U nas ma prvostupnar stejny tabulkovy plat, ktery ma druhostupnar. A lisi se pouze priplatky.
Nejhorsi to maji opravdu uc. skolek.
Nedivim se panum, ze se nehrnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.10.19 19:06
@g.sandova píše:
Jinak mám v rodině učitelé, chlapy. Normální lidé. A každý jsme necim divný.
Chlap uvízl může být vůl jako učitelka kráva. O pohlaví to není

Náhodou, já jsem měla celkem štěstí na učitele. Se zeměpisářem byla prča, třídní byl fajn, chodil rád i na srazy, poslední třídní nebyl věkově daleko od nás, tak jsme si taky docela rozuměli. Na konci studia jsme si i potykali :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.10.19 19:19

@Russet ale já měla učitelé taky ráda. Někteří byli lepší, jiní horší.
Já jen reagovala na to, jak tu někdo psal, že učitel musí být nevím divný.
Taky jsem si nakonec potykala s některými.
A taky si nemyslím že chlap musí dobry učitel. Je to o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
6.10.19 19:25
@veria píše:
@Kelsey no tabulky si fakt hledat nebudu, až tak mne to nezajima, jen jsem chtěla vědět jestli jsou ty z 1. stupně na tom nějak hur. Školky jasný, tam je to méně. Teď se učitelům platy dost zvyšovaly, a do par let prý budou brát 50 tis. Tak snad se situace zlepší.

nástupní je 28 t, po 20 letech 33t, na konci kariéry asi 37t, přidává se jen mediálně. Poslední slb 15% je v reálu asi 2000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
6.10.19 20:03
@veria píše:
No takze už je mi jasne proc je tak málo chlapů ve školách. On je prostý lid považuje za homosexuály nebo pedofily. Svatá prostoto.

A ještě jsi zapomněla na ty, kteří učí, protože jinde se nechytnou :D Dle názoru prostého lidu je totiž přísloví „kdo umí, umí; kdo neumí, učí“ velice pravdivé. Ale je fakt, že my omezení jedinci snadno podlehame předsudkům :lol: :* Zase jsme ale politicky korektní, a tak si dáváme pozor, abychom nepoužili slovo „homosexuál“ a „pedofil“ v jedné větě :lol: @Zorbas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.19 21:55

Nečetla jsem komentáře. Dite má od první třídy učitele, potetovaný, má svoji punkovou kapelu a je naprosto skvělý. Děti i rodiče ho milují. Jeho synové co s ním v kapele hrají též studuji učitelství. Prosím anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.19 22:50

Můj manžel je učitel a nikdy neměl s nikým z rodičů problém a děti ho zbožňují ( vidím i sama, když např. jdu na školní ples, je u něj hlouček dětí…nebo ho zdraví kdekoliv po ulici, v obchodě😁 ) je vysoký, má autoritu a je spravedlivý…děcka ho žerou, navíc teda on to tak vše nehrotí jak nějaké už trochu nevově slabší učitelky…😉 já jako malá i na střední měla víc radši chlapy učitele :palec:

• Citovat
  • Upravit
4660
7.10.19 00:39

Já jsem dostala v hudebce v první třídě učitele, a máti mne musela po měsíci přehlásit k učitelce, protože jsem se ho normálně bála. :oops: Přitom byl fajn, ale kombinace hlubokého hlasu, silného parfému, pěstěného vousu a pronikavého pohledu byla pro mne tehdy příliš omračující. Teď si zpětně říkám, že to byl fakt štramák. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
8.10.19 12:28
@Anonymní píše:
Dobrý den,
vím, že toto fórum je určeno pro matky s dětmi tak toho využiji. Rád bych studoval učitelství pro první stupeň. Jak by jste reagovali vy kdyby jste zjistili že vaše díte bude mít za třídního muže?

Učitelů je ve školství málo, směle do toho :palec: Já bych byla radši, než že by měly moje potenciální děti učitelku-ženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
11.10.19 11:35

Asi bych reagovala dost opatrně, pár prvostupňových kantorů znám a teda většinou nic moc… Čest výjimkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze