Může být synovec autista?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17999
6.6.16 21:13

@Jitusee můj syn má taky atyp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
6.6.16 21:19

@Eliška my konkrétně Aspergeruv syndrom, je mu 6 tak ma ve zprávách psané : Atypicky autismus
Aspergeruv syndrom
Zatim si asi netroufli to uplne uzavřít. Ale nas malej je hodne sikovnej a na prvni pohled uplne,,normální ",spis si je hodne svůj a jemná motorika, to je zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
6.6.16 21:21
@Jitusee píše:
@Zujabuja můj syn ma atypickou formu a neudrží ho, každé ditko to ma trosku jinak ale většinou aspon jedno z těchto veci sedi :)

Taky ma atypický, jsou mu 4. Je fakt, ze zacal se koukat skrz me, ale kdyz chce naváže. Bohuzel kazdy autik je individuální. Pohybuji se mezi spousty autiku a aspici me az udivuji jak jsou skoro v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
6.6.16 21:23

@Zujabuja přesně tak.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
6.6.16 21:34

@rowynka může i nemusí byt..těžko říct ale každopádně bych řekla sestře at si zajde za psychiatrem co diagnostikuje autismus a uvidíte co řekne…
U autismu je narušené chápání..coz bych víc přisoudila vývojové dysfazii který je velmi podobný autismu ale právě tam to chápání není narušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.6.16 22:36

@Zujabuja @Jitusee
z toho, co vidim kolem, mi prijde ze krome uplne tezkych pripadu jsou vsichni autici „atypicti“. ty rozdily jsou proste velke. a u meho maleho uz mi par lidi (novy lekar atd.) reklo: a jste si jisti, ze je autista?
po spickach nikdy nechodil, ritualy nema, nic nerovna, nic neradi, klidne si hraje v totalnim chaosu, nevadi mu hluk, cizi lidi, ma rad spolecnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.6.16 22:38

Podle me synovec ma zachvaty vzteku i agrese kvuli nemoznosti se vyjadrit a slovne dosahnout toho, co chce. tak to resi po svem. je docela mozne, ze pokud by mluvil dobre, tak by zadne jine „znaky“ nevykazoval.
jestli chodi na logopedii, tak predpokladam, ze ma zkontrolovane hlasivky a mluvidla. pak asi uz zbyva ten psycholog, pripadne odkaze na neurologii.
5 let je nejvyssi cas to resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
6.6.16 22:40

@Ali-Ali mas pravdu, Ale vzdycky je určitá linie ktera proste vede k autismu. Můj malej třeba hluk nesnáší, zavírá se v pokojicku ikdyz vysavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
6.6.16 22:46

Toto nebude jen dysfázie, ty projevy toho chování nejsou úplně standartní, tak se děti, co mají jen dysfázii nechovají. K tomu autismu to směřuje, se sestrou to prober, pokud bude přístupná, tak si musí někam zajít, stejně dřív nebo později u toho psychologa skončí a čím dřív se diagnóza stanoví tím líp pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí