Může letět novorozenec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
12.6.13 11:27
@Prcek88 píše:
A co ouška po tom letu?

Co by? Musi neco polykat. Kojeni je idealni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
12.6.13 11:35

@niki13 - jestli chcete letět za měsíc a tehdy to bude novorozenec, tak ještě není na světě, jestli to dobře chápu :think:. Nemůžeš předem vědět, jak se budeš cítit po porodu a jak to půjde s kojením.
Jak máte vymyšlené vyřizování pasu pro miminko? To taky není na počkání.
Jinak novorozenec určitě letět může (pokud má své doklady), záleží jen na podmínkách té které letecké společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.6.13 11:36
@Tereza1986 píše:
Proč zase všichni odpovídají na to, na co se zakladatelka neptala? Ptala se, jestli může do letadla, ne co si o tom myslíte. :roll: Zakladatelko může. ;)

Přesně tak… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35917
12.6.13 11:42

Já budu asi taky za strašnou matku, bydlím na pláži, tak někam na procházky budu muset chodit, asi i do restaurace :mrgreen: A jet plánujem 700km a zpátky, budeme jí muset vyřídit doklady a letět asi nemůžem..

Jinak jsem koukala, že zakladatelky dítě mělo v lednu 4 měsíce a poletí za měsíc, takže to zas takový novorozenec nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.6.13 11:46

@pikola :jazyk: :mrgreen: přes den 4 hodiny siesta a večer v restauraci klidně i ve 23 a i s miminem. No je to tak ;)
Jde to i u nás, loni v létě malá spala v kočárku a já si dávala večer pivko v hospůdce.. No letos nevím, chodí spát po večerníčku a v kočárku nespí.. To pro mě asi budou smutný prázdniny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
12.6.13 11:50
@Lenka512 píše:
Přesně tak… :roll:

No asi tak, vzdyt zakladatelka muze letet treba do chladku a paradoxne prave opustit nejaka tropicka vedra v Cesku, kdovi za mesic co bude. A pak treba si taky spletla pojem novorozenec jako spousta tady a dite uz bude starsi…

My leteli se skoro petimesicnim za rodinou, cestu zvladl uzasne, byla 2,5hod. Leteli bychom i drive mozna, kdyby nebyl problem s pasem. Foceni ale bylo za 10sekund hotovo na pas 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.6.13 12:00

Však se spousta z nás ptala na upřesnění - kolik má být dítěti a kam chtějí jet.. Odpověďi stále nikde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
12.6.13 13:41
@gabriela82 píše:
Však se spousta z nás ptala na upřesnění - kolik má být dítěti a kam chtějí jet.. Odpověďi stále nikde. :nevim:

to je fakt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario