Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Prcek88 píše:
A co ouška po tom letu?
Co by? Musi neco polykat. Kojeni je idealni.
@niki13 - jestli chcete letět za měsíc a tehdy to bude novorozenec, tak ještě není na světě, jestli to dobře chápu
. Nemůžeš předem vědět, jak se budeš cítit po porodu a jak to půjde s kojením.
Jak máte vymyšlené vyřizování pasu pro miminko? To taky není na počkání.
Jinak novorozenec určitě letět může (pokud má své doklady), záleží jen na podmínkách té které letecké společnosti.
@Tereza1986 píše:
Proč zase všichni odpovídají na to, na co se zakladatelka neptala? Ptala se, jestli může do letadla, ne co si o tom myslíte.Zakladatelko může.
Přesně tak… ![]()
Já budu asi taky za strašnou matku, bydlím na pláži, tak někam na procházky budu muset chodit, asi i do restaurace
A jet plánujem 700km a zpátky, budeme jí muset vyřídit doklady a letět asi nemůžem..
Jinak jsem koukala, že zakladatelky dítě mělo v lednu 4 měsíce a poletí za měsíc, takže to zas takový novorozenec nebude ![]()
@pikola
přes den 4 hodiny siesta a večer v restauraci klidně i ve 23 a i s miminem. No je to tak ![]()
Jde to i u nás, loni v létě malá spala v kočárku a já si dávala večer pivko v hospůdce.. No letos nevím, chodí spát po večerníčku a v kočárku nespí.. To pro mě asi budou smutný prázdniny ![]()
@Lenka512 píše:
Přesně tak…
No asi tak, vzdyt zakladatelka muze letet treba do chladku a paradoxne prave opustit nejaka tropicka vedra v Cesku, kdovi za mesic co bude. A pak treba si taky spletla pojem novorozenec jako spousta tady a dite uz bude starsi…
My leteli se skoro petimesicnim za rodinou, cestu zvladl uzasne, byla 2,5hod. Leteli bychom i drive mozna, kdyby nebyl problem s pasem. Foceni ale bylo za 10sekund hotovo na pas ![]()
Však se spousta z nás ptala na upřesnění - kolik má být dítěti a kam chtějí jet.. Odpověďi stále nikde. ![]()
@gabriela82 píše:
Však se spousta z nás ptala na upřesnění - kolik má být dítěti a kam chtějí jet.. Odpověďi stále nikde.
to je fakt ![]()