Může mimi cestovat 4 hodiny busem?

Anonymní
21.8.11 06:56

Může mimi cestovat 4 hodiny busem?

Ahoj holky :kytka:

Máte některá zkušenosti, že jste cestovali čtyři hodiny s malým dítětem v autobuse? Může se to vůbec? A co na to řidič?
Malá má osm měsíců a chystáme se s ní jet k našim z Prahy na Moravu, cesta trvá cca 4hodiny a je to přímý spoj, přestávku dělá jen jednu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
826
21.8.11 07:58

Ahojky,
moje kamarádka jela autobusem 6.hodin s půlročím miminkem a řidič jí 2krát zastavil…záleží holt na domluvě atd… Zvládnout se to dá ale to vedro je ted šílený… Držím palečky, at to vyřešíte a vše je OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.8.11 08:24

Zvážila bych, jestli by nebylo lepší jet vlakem?
Je tam víc místa aspoň…

No ale určitě se to dá zvládnout, asi bude náročné prcka zabavit, když bude vzhůru, ale zas to drncání by mohlo působit jako uspávadlo=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
21.8.11 09:01

Kdyz byla Julca mala, nemeli jsem auto a jezdili vsude autobusem nebo vlakem. Do jejiho asi roku a pul. Jezdili jsem tedy vetsinou do Prahy za tchanaty, coz je asi dve hodiny, ale s cestou na nadrazi a v Praze to bylo delsi…
Nejezdili jsme tedy s kocarem, ale s nositkem na zada, s kocarem vyjimecne. Dalo se to, jen ten vlak byl pohodnejsi, ale zas delsi.

Vetsinou mi lide ochotne se vsim pomahali sami od sebe, vlastne nikdy nebyl zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
21.8.11 11:25

Technická :mrgreen: , to musí mít dítě v buse autosedačku? Nebo se celou dobu chová?

• Citovat
  • Upravit
teresa20
21.8.11 11:27

Klidně může, ale asi bych vzala autosedačku vajíčko a zaplatila bych si místenku :think:
Známí byli s 8měsíčním busem na dovolené v chorvatsku, tak proč by nemohl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.11 11:56

Děkuju všem za informace :kytka: Jsem právě nevěděla jestli se to vůbec může a jak bych připoutala vajíčko k sedaččce.
Ještě jednou díky holky!
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
35330
21.8.11 12:47

My ho obvykle nemeli, ale je to sest let a tenkrat nebyly povinne(myslim, ze v busu nejsou povinne ani ted). Nemela jsem uz jak ji vzit, kdyz jsem tahla dite v krosne, batoh s vecmi, uz bych autosedacku neunesla… s kocarkem by to asi bylo o neco jednodussi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
21.8.11 20:13

Někteří dopravci už mají sedadla osazená pásy (třeba Student Agency), ale nevím jestli se tam vajíčko vejde a neuvědomuju si, jestli mají tříbodový nebo pouze dvoubodový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí