Může miminku zarůst poštěváček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
10.3.12 08:12
Ale je dobře že jsi tam šla,aspon je klid.
Já už jsem to psala v jině diskuzi,jsem vůbec o srůstech nevěděla(mám druhou holku).Nikdy mě na to v porodnici a ani doktorka neupozornili…
Tady když psala nějaká mamina co se jim stalo,tak jsem šla kontrolovat a zjistila že ji má malá srostlou a má jen kousek na čurání.Doktorka mi řekla že je to tak normální,že jen plaším…
No mě to ale nedalo a já se snažila u každého přebalování jako ji roztahovat.No a zničeho nic máme krásnou díkrku…
Takže paní doktorka asi neví ????
Anonymní píše:
Ahojky ahojky! Tak jsme dneska byli na konzultaci u samotného pana primaře na gynekologicko porodnickém oddělení naší nemocnice a s úsměvem jemu vlastím mi sdělil, že jsem sice velice starostlivá maminka, ale plaším úplně zbytečně, protože je vše v naprostém pořádku. :lol: :dance: Žádný srůst, vše čisté, viděl dokonce i to, co já ne a poštěváček je prý zatím malinký, schovaný, ale je tam, kde má být. Prý: 5eknu vám to takhle maminko: éra poštěváčků teprve přijde… :mrgreen: No rozesmál mě i sestřičku.
Omlouvala jsem se, že jsme všechny čekající zbytečně předběhly a jeho zdržely, ale říkal, že to je v pořádku, že je dobře, že jsme přišly a že malou sleduju. Horší, kdybch na to kašlala a ono fakt nebylo něco v pořádku. Tak jsem se rozloučili s úsměvem, akorát jsem u v ordinaci nechala asi tunový balvan, co mi tam spadl ze srdce. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí