Za 10 dní 4 měsíce - může skleničku zeleniny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@tamata píše:
já měla celou krabičku jen pro sebe, maminka vlastnila trafiku
tý jo, to by jsme tě brali do party ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 píše:
@K-Black Tohle neni rozcileny, ja tyhle damy neznam, nebudu se prece kvuly nim rozcilovat.Ja jsem si svoji dceru odnosila 9 mesicu v brise a delala jsem veci ktery se nedoporucovaly a ted je mala venku a udelam taky jak uznam zavhodny
Pak tedy nechápu, proč se sem chodíš radit, když si to stejně uděláš po svým? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 píše:
@K-Black Tohle neni rozcileny, ja tyhle damy neznam, nebudu se prece kvuly nim rozcilovat.Ja jsem si svoji dceru odnosila 9 mesicu v brise a delala jsem veci ktery se nedoporucovaly a ted je mala venku a udelam taky jak uznam zavhodny
Tak proč ses tu ptala?
- Citovat
- Upravit
@AngelLilly Jen sem chtel slyset co si otom mysli ostatni ale ne v nadavkovi verzy, si spatna matka
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 píše:
no vidím, že ty prostě neuznáš že by jsi se mohla zmílit. Ono nikdo není neomylný, nikdo neví vše na 100%. Asi jsi jediná ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 píše:
komu není rady tomu není pomoci
bohužel, je tam dost mamin, které se ti snažily poradit, ale je to jak házet hrách na stěnu, furt meleš jak kolovrátek svoje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 tedy gramatika děs, ty asi nebudeš mít vysoké vzdělání, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 Ani si nechci představovat věci, které jsi dělala s malou jako těhotná. Uniká mi smysl toho, proč jsi zakládala diskuzi, když ti je šumák, co ti kdo radí. No chytrá jsi až na náměstí, navíc pěkně urážlivá a arogantní. Souhlasím s tebou jen v tom, že na portálu, kde se diskutuje, tobě pšenka nepokvete. Vidíš jen sebe, názory - i dobře míněné a rozumné - naprosto odmítáš, protože jen ty máš pravdu. Až dospěješ, možná se vrátíš a bude s tebou rozumný hovor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na to, že zakladatelka hodlá opustit emimino, je to celkem slušně rozjetá diskuze ![]()
@Lusy22 Neřeš to tady, běž za vaším dětským doktorem, ten ti poradí, co je a co není vhodné pro dítě. A jinak to, že dítěti nebylo špatně hned, nic neznamená. Trávicí trakt se vyvíjí, takže nevhodnou stravou můžeš zadělat na problémy v pozdějším věku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 píše:
No tak když čtu tenhle tvůj názor, tak už radši ani nebudu reagovat. Na eMimino chodí mamči, co chtějí poradit, podpořit nebo najít kamarádky. Je těžký prosadit svůj názor proti všem, spíš by tě v tu chvíli mělo napadnout, že se asi výjimečně mýlíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22, mojí mamince dala babička s prabábou ve 4 měsících poctivou masozeleninovou polívčičku pěkně zahuštěnou poctivou jíškou.. jasně, že přežila, ale způsobily jí střevní katar (chtělas konkrétní příklady, tady jeden máš). U svých dětí ti s podobným příkladem nepomohu, jsem veleúzkostlivá matka, co si ty tabulky nastudovala a co přemýšlí z čeho má naše populace tak vysoké procento civilizačních chorob jako je rakovina tlustého střeva, diabetes, hyperlipidemie, ateroskleroza aj. a proč je dnes několikanásobně víc hyperaktivních dětí než třeba před 30ti lety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Z.jev píše:
Na to, že zakladatelka hodlá opustit emimino, je to celkem slušně rozjetá diskuze@Lusy22 Neřeš to tady, běž za vaším dětským doktorem, ten ti poradí, co je a co není vhodné pro dítě. A jinak to, že dítěti nebylo špatně hned, nic neznamená. Trávicí trakt se vyvíjí, takže nevhodnou stravou můžeš zadělat na problémy v pozdějším věku
A vždyť jsem to říkala, že chce jen na sebe upoutat pozornost. Žádnej odchod nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit