Za 10 dní 4 měsíce - může skleničku zeleniny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Jen se směju. Chce odejít a tolik povyku.. proč se prostě nevytratí. mmchdm, četla jsem výživnou diskuzi ohledně příkrmů, no potěš koště. Nejsem fanatik, ale toho dítěte je mi vážně líto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad není potřeba rušit registraci - normálně sem už nechoď, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice Smectu jí mám taky dávat, ale zvedá se jí z toho kufr a prostě to do ní nedostanu. Probiotika dávám do čaje, to je OK. Ale jen do toho bylinnýho, černej čaj taktéž nepozře…
No nevim, pořád se jí to drží. Má i teplotky, tak kolem 37, teď např. 37,1, max. měla 37,3, takže žádný horečky, ale stejně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black píše:
no vidím, že ty prostě neuznáš že by jsi se mohla zmílit. Ono nikdo není neomylný, nikdo neví vše na 100%. Asi jsi jediná
No matko…!!! To je doufám jen překlep, který se objevuje jen jednou za deset let…???
![]()
- Citovat
- Upravit
Misto neproduktivniho sezeni u Emimina si muze zakladatelka zopaknout zaklady pravopisu naseho krasneho jazyka a to ji urcite bude vhod i v budoucnu, kdyz bude dceri kontrolovat ukoly - neplodne diskuse se zlymi, ustekanymi matkami ji ocividne moc nervujou
Projela jsem si diskusi o prikrmech a nechapu, co je na ni tak strasneho, ze se zakl. urazila - nejsme prece jako decka v materske skolce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitka1976 píše:
No matko…!!! To je doufám jen překlep, který se objevuje jen jednou za deset let…???![]()
![]()
![]()
![]()
ne, to je ukázka toho že pravopis člověka nedělá
a čekala jsem kdo si všimne, máš bodík ![]()
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:
ne, to je ukázka toho že pravopis člověka neděláa čekala jsem kdo si všimne, máš bodík
Budou hry…??? soutěže…??? bodíky…???
![]()
- Citovat
- Upravit
@Poison Ivy píše:
Další demonstrativní odchod někoho, kdo neustál racionální názory kolegyň z emimina?
- Citovat
- Upravit
@K-Black já si toho všimla
ale došlo mi, že to je překlep, páč níže už je to správně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem neodolala a musím jít dočíst co se děje i v tak na venek nudné diskuzi
evidentně to taky žije
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 píše:
Budou hry…??? soutěže…??? bodíky…???![]()
![]()
zatím vymýšlím pravidla a dělám náčrty diplomů ![]()
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko, jsi sebestředná až na půdu, holky ti nikde nepsaly, že jsi špatná matka, chtěly ti poradit, ty dobré rady nečteš, zato čteš mezi řádky, co tam není. Jen hlupák neuzná, že se může mýlit, dvojitý hlupák si nenechá poradit.
Mimo jiné máš asi opravdu problém s pochopením psaného textu.