Za 10 dní 4 měsíce - může skleničku zeleniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lusy22
12.11.13 17:00

Hele kdyby to bylo zli nedelaji podle mesicu sklenky jidel a nacem ste asi vyrustaly vy? maminky se s vami asi takle ne…y! Jako vy s vasemi detmi.

• Citovat
  • Upravit
13073
12.11.13 17:00

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
12.11.13 17:01

Já si myslím, že to moc hrotíš. Registrovala ses sem, abys tu načerpala zkušenosti a jako milující a starostlivá matka je aplikovala do praxe. Založila jsi diskuzi o tom, jestli tvoje dídítě něco může, většině přišlo, že je ještě brzo. Většina nesdílela tvůj názor, který sis tu spíš jen chtěla potvrdit, tak proto je to důvod k odchodu? Chodilas někdy do práce? Udělala jsi tam někdy chybu? Následovala za ní pochvala nebo serec? A odešla jsi kvůli tomu z práce? Jestli ano, pak ber můj příspěvek jako bezpředmětný. Tohle je anonymní web a jde tu celkem o ho-no.

Příspěvek upraven 12.11.13 v 17:01

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Lusy22 píše:
@K-Black Vis proc, protoze jsem slusny clovek a nenecham se urazet nekym kdo nema o me a mem diteti ani poneti a delaji ze znaji moji celou rodinu a moji osobnost.Jen sem chtela slyset jestli to taky tak nekdo delal, misto toho urazky jaka sem spatna matka.

prosimtě, nikdo z tebe nedělá špatnýho člověka. Jen ti holky psaly že je to opravdu brzo. Možná jsi tu diskuzi neměla zakládat, já nevím jak dlouho tady jsi, ale většina diskuzí končí hádkou. Víš kolikrát já už se tady pohádala, dřív jsem si to tak brala, bylo mi z toho smutno a úzko. A věř mi, že třeba v této diskuzi jsi si s někým šla po krku a v jiné si budete notovat ;)

• Citovat
  • Upravit
13073

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605

@Svistice ahaa, děkuju za tip ;) No vypadá to na virózu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.11.13 17:02
@Lusy22 píše:
Hele kdyby to bylo zli nedelaji podle mesicu sklenky jidel a nacem ste asi vyrustaly vy? maminky se s vami asi takle ne…y! Jako vy s vasemi detmi.

Ve sklenkách od čtvrtého měsíce bývá jen jednodruhová zelenina. A moje maminka se se mnou teda srala. A sere se se mnou pořád. Od toho maminky jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
12.11.13 17:02
@Lusy22 píše:
Hele kdyby to bylo zli nedelaji podle mesicu sklenky jidel a nacem ste asi vyrustaly vy? maminky se s vami asi takle ne…y! Jako vy s vasemi detmi.

Fakt jsou sklenicky 3+?

• Citovat
  • Upravit
74217
12.11.13 17:04

U dvou starších jsem začala uk. 4 měs mrkví a pak postupně přidávala další zeleninu.
U nejmladšího jsem po DOHODĚ S DĚCKOU začla přikrmovat pár dní cca a týden před ukončeným 4 měs. že malý už jako 3 měs. vypil víc jak litr UM denně, dávky zvyšoval a byl stále hladný, nedojezený, takže se mohlo zkusit začít dřív, ale za první mrkev, pak brambor, pak dýně, pak další a další zelenina.
Prober to s dr. a sama nedělej experimenty na dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
@Lusy22 píše:

Já jsem vyrůstala na domácí stravě, sklenice nám naši nekupovali, přišlo jim to nechutný. Sra-i se s náma možná víc, než se se-u já.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Kelsey píše:
no prosímtě, nechceš jí už náhodou dát aj kabanos do ruky a do druhé zapálit startku? :roll: :mrgreen:

jj, startky :pankac: jedna v pěti lidech před nádražím, mládí kde jsi? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
33005

@bjetuschka Taky měl naordinovanou smectu a probiotika. Rýžový odvar staví a rehydruje, smecta má vychytat toxické látky a probiotika obnovit mikroflóru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.11.13 17:05
@Lusy22 píše:

od 4 měsíců je mrkvička ;) fakt se rozčiluješ zbytečně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13073
12.11.13 17:06

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.11.13 17:08
@Lusy22 píše:

skleničky jsou tuším od uk 4 měs. a začíná se jednodruhovou zeleninou, jako jo mohla by si začít uk. 4 měs. přikrmovat i ovocem, ale tím si zaděláváš na problém, že ti pak nevezme zeleninu, protože si zvykne na sladkou chuť ovoce
Jak už jsem ti psala, prober to s dr. sama nedělej žádné experimenty na dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí