Za 10 dní 4 měsíce - může skleničku zeleniny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 Tak už to chápu, proč tě to tady nebaví. Tak uvidíme, jestli dodržíš slovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 píše:
Proc? snedla to, je ji fajn tak co resite??
No já cizí děti neřeším, zajímají mě jen ty mé. Je mi celkem šumák jestli a jaké Tvoje děti budou mít problémy. Spíš nechápu co řešíš Ty. Zeptala ses na něco, diskutující řekli svůj názor a konec. Chceš odejít, běž. Však co Ti brání. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 píše:
@Poison Ivy Tak ted mi vysvetli co je blbyho natim prikrmovat od 4m???A med? ja nerekla ze davam med. A myslim ze spousty maminek se me zastane ze nedelam nic zliho.
tam jde spíš o tu kaši z normálního mléka ve třech měsících. Osobně+ na to moc nejsem, jedu si tak nějak citem a rozumem, tabulky a doporučení mě neba. Ale tohle bych nedala.
- Citovat
- Upravit
@K-Black Vis proc, protoze jsem slusny clovek a nenecham se urazet nekym kdo nema o me a mem diteti ani poneti a delaji ze znaji moji celou rodinu a moji osobnost.Jen sem chtela slyset jestli to taky tak nekdo delal, misto toho urazky jaka sem spatna matka.
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 píše:
Ona by klidne snedla i tataraka a das ji ho? Nedas. Muzes ji udelat pekny bordel v travicim traktu, ony na prikrmy nejsou urcita doporuceni jen pro to, abysme meli co cist, az sjedeme Shakespearovy sonety.
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 píše:
divej, třeba tady máš jeden článek, taky podle něj jedu, zkus to pročíst třeba se ti bude hodit http://www.pediatrie.zdravcentra.cz/…a.matrasova/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 píše:
ono se může problém objevit později, nemusí jí být hned špatně. U malých dětí toto není ukazatel.
- Citovat
- Upravit
@tamata píše:
No a? Kvůli tomu jo? Moje měsíční dcera tu teď taky žužlá řízek. Nebo bych jí jako snad měla kojit nebo co?Tohle je nuda. Ještě nějaká zajímavá diskuze tady? Tu o kozách už jsem četla
no prosímtě, nechceš jí už náhodou dát aj kabanos do ruky a do druhé zapálit startku?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bjetuschka Já měla na průjem doporučený instantní odvar z rýže (prý je to jen jinak zředěná ta instantní rýžová kaše). Raději jsem si ale udělala odvar z normální rýže, zabralo to taky.
Tak hlavně ať je to u vás brzo ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme začaly s malou ve 4.měsících první zeleninou vždy pouze jedním druhem na 3dny. Malá byla ale od začátku opravdu jedlík, a krásně jí to šlo hned napoprvé. Zhruba o 3 týdny jsem na noc začala dávat kašičku, nejdříve pouze tak jednu lžíci přidanou do UM tak o týden později už samotnou kaši do lahve. Asi tak před týdnem ( skoro 6 měsíců) jsem začala dávat příkrm s masem, krůtím a králičím.
Včera měla poprvé banán, ale to jen z toho důvodu že má průjem a banán prý staví poradila nám to dr. Ale ovoce ještě nedávám, myslím, že je brzy.
Jinak pije samotnou vodu nebo čaj. Šťávy dávám minimálně a to ještě hodně hodně naředěný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 to chceš odejít kvůli tý diskuzi o příkrmech?
co blbneš?