Za 10 dní 4 měsíce - může skleničku zeleniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
12.11.13 16:10

@Poison Ivy Taky mi to tak připadá. Kdo chce odejít prostě odejde, případně napsat adminům by napadlo i našeho kocoura. Jestli to nebude ten typ Přemlouvejteměještěchvilkuabychtadyzůstala… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.11.13 16:14
@gabi.design píše:
Juj, tady se to stočilo zase jiným směrem. :mrgreen: :lol:

Už se perou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lusy22
12.11.13 16:16

Proc bych tady po tomhle mela zustavat, takovimdle chovanim odezenete vsechny slusny maminky. Nejsem prvni do kterych se takle navazite co jsem si vsimla. A ja to tady poradne neznam, nevim komu napsat apod.,protoze se venuju svimu diteti a nesedim na tomhle jako nekdo! Jen cekam az odepise admin a odejdu.

• Citovat
  • Upravit
30408
12.11.13 16:24

@Lusy22 Kdybys na tom neseděla, nemusela bys rušit registraci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lusy22

Nechapu proc bych se mela chtit vratit.Jen cekam na odpoved admin.Ja nemam cas si tady precist jak to zrusit, narozdil od vas se venuju svimu diteti a nesedim tady!! A timhle zpusobem si odezenete vsechny hodny maminky.

• Citovat
  • Upravit
10337

@Lusy22 tedy podle nicku i jmenovkyně podle tvých příspěvků jsi nechtěla slyšet rady ale spíš chválu jak vše děláš nejlíp. Zkušenosti ti tu maminky psaly ale ty to bereš jinak. Já si taky nemyslím že „začít s příkrmy“ neznamená dítěti dávat ovoce, br. kaši nebo třeba med 8o. Je třeba přidávat krůček po krůčku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
12.11.13 16:25

@Lusy22 můžu se zeptat kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lusy22
12.11.13 16:25

@hanka.br Jsem tu jen jednou zacas.Ja se svemu diteti venuji

• Citovat
  • Upravit
30408
12.11.13 16:26

@Lusy22 To my všechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
12.11.13 16:29

Děvčata děkuji za vysvětlení jak je to s věkem miminek ;) Kdysi jsem tu měla svoji fotku, tak byste viděly, že jsem blond :D :D

Ale asi vás zneužiju ještě k něčemu… Mohly byste mi říct, odkdy se dávají šťávy, čajíky apod.? Jasně, je tam napsáno od ukončeného 4. měsíce… Ale já jsem si myslela, že normálně má na pitný režim stačit mlíko, ať mateřské nebo UM, tak nač ještě dávat šťávu nebo čaj? Tyhle informace se mi těžko hledají, protože já svoje dvojčata napůl kojím a napůl dokrmuju UM, všude se dočítám rady jenom ohledně kojených dětí nebo dětí pouze na UM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
12.11.13 16:31

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 08:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
12.11.13 16:33

@bjetuschka dcera má 7 měsíců a první šťávičku jsem ji dávala v 6 měsících, naředila jsem jí to 50% na 50%,některé jsou kyselejší tak aby to nebyl šok pro žaludek. Já nekojím od 4 měsíců věku dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
12.11.13 16:34

Navíc je dobré v počátcích zkusit 1 potravinu, pak zařadit po pár dnech další. Dělá se to i z toho důvodu, že pokud vznikne nějaká reakce, nebo problém se zažíváním, dá se vysumírovat z čeho to bylo. Takhle, když sní br. kaši, chleba, knedlík, maso, ovoce během 2 dnů a osype se nebo chytne průjem, je otázka z čeho to bylo a co vyřadit. Ale mluvím hypoteticky o starších dětech. Já už si nepamatuju, co jsem holce dávala v kterém měsíci - držela jsem se návodů na přesnídávkách, krabicích s kaší apod. Ale pamatuju si, že jsem jí koupila novou přesnídávku s borůvkama. Podle skleničky už to mohla více než měsíc, byla to nová potravina, snídani, sváču i oběd měla to, na co byla zvyklá. Do pár hodin měla zácpu, bolení. Nepomohly teplé obklady, více tekutin, bylinky…po dvouch dnech jsme skončily u doktorky. Ta mi doporučila psylium, a to zabralo. Jinak by musela dát projímadlo a pokud ani to ne, pak by se to už muselo řešit asi manuálním vybavováním stolice ve špitále. Takže borůvkou přesnídávku jsem vyřadila a byla v pohodě. Ale věděla jsem přesně, co mám vyřadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.11.13 16:38

@bjetuschka Obecně se uvádí, že kojené děti nepotřebují jiné tekutiny (snad s vyjímkou extra hiců, ale tam dle mé zkušenosti taky stačí jen kojit-samozřejmě s mnohem vyšší frekvencí). V postatě čím víc dáš jiných tekutin kojenému dítěti, o to míň vypije MM. Existuje tu ale riziko, že kojené děti budou později odmítat tekutiny, až to bude potřeba (zavedení příkrmů).
S UM zkušenost nemám, ale tam se doporučují ještě tekutiny navíc. Že by jako prevence zácpě? :nevim:
Jinak jsou dětské čaje i od ukončeného 2. týdne. Stačí ale i voda (kojenecká).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.11.13 16:42

Co se děje? já nic nevím, prosím odkaz, jsem lačná drbů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat