Za 10 dní 4 měsíce - může skleničku zeleniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
12.11.13 15:29
@Kakika píše:
Tak teď mi ale řekni, proč řešíš nějakou přesnídávku :nevim: :think:

Taky mi to nejak hlava nebere? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.11.13 15:29
@Lusy22 píše:
@cher Tak tohle bylo prehnane.Ja se svoje dite staram dobre, mozna lip nez vy.!!! :cert: A stim medem nebo cukrem neni nic zliho. Nesmite se bat toho ze vase dite je malinke a odporovat mu neco co by uz mohlo.Vy by ste si padla do noty zase s jendou co jeji dite nemohlo na nic sahnout kvuly bacilum 8)

Ty si se prostě přišla hádat. Med je silný alergen. To je na něm zliho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
12.11.13 15:30
@Lusy22 píše:
@cher Tak tohle bylo prehnane.Ja se svoje dite staram dobre, mozna lip nez vy.!!! :cert: A stim medem nebo cukrem neni nic zliho. Nesmite se bat toho ze vase dite je malinke a odporovat mu neco co by uz mohlo.Vy by ste si padla do noty zase s jendou co jeji dite nemohlo na nic sahnout kvuly bacilum 8)

hele laskavě přestaň na svým děcku děla pokusy, můžeš mu tím dost ublížit :zed: tebou založený diskuze fakt stojí za to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.11.13 15:30

Čím déle čtu, tím víc kroutím hlavou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
12.11.13 15:31

@Kakika tak si přečti i starší diskuze a budeš kroutit celým tělem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
12.11.13 15:33
@Verunecka289 píše:
hele laskavě přestaň na svým děcku děla pokusy, můžeš mu tím dost ublížit :zed: tebou založený diskuze fakt stojí za to :zed:

Pokusy to je ono, taky mám pocit, že než by se zakladatelka poradila s lékaři, něco si o výživě mimin přečetla, tak raději pojede stylem -pokus omyl. A pak tady budeme číst diskuze- moje dcerka má zácpu(průjem), bolení břicha, vyrážku… co myslíte z čeho? 8o :zed:

• Citovat
  • Upravit
26093
12.11.13 15:34
@Verunecka289 píše:
hele laskavě přestaň na svým děcku děla pokusy, můžeš mu tím dost ublížit :zed: tebou založený diskuze fakt stojí za to :zed:

Ale ať si na něm dělá pokusy… Budem se jí o prcka s odrovnanejma ledvinama a trávením starat my? Nebudem. Je to její boj… A je zbytečný se s ní hádat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lusy22
12.11.13 15:34

@Sibyla0 Neprisla ale nektere,,mamci,, stoji zato aby jim taky nekdo neco rek.@Verunecka289 A nedelam pokusy, neni nic natom davat diteti stravu od 4 mesice. A podle vaseho obrazku ste taky asi trosku drsna mamina.No ja z Emimina odchazim nebo se tu vami pocuram smichy!!.

• Citovat
  • Upravit
16694
12.11.13 15:35
@Verunecka289 píše:
@Kakika tak si přečti i starší diskuze a budeš kroutit celým tělem :kytka:
že by mě to mohlo i roztančit? :lol: No, tak to si snad raději nechám ujít. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
12.11.13 15:36
@cher píše:
Pokusy to je ono, taky mám pocit, že než by se zakladatelka poradila s lékaři, něco si o výživě mimin přečetla, tak raději pojede stylem -pokus omyl. A pak tady budeme číst diskuze- moje dcerka má zácpu(průjem), bolení břicha, vyrážku… co myslíte z čeho? 8o :zed:

bolení břicha už tu právě bylo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lusy22

Jde nejak tohle zrusit to abych uz nebyla zaregistrovana??

• Citovat
  • Upravit
172
@Verunecka289 píše:
@Kakika tak si přečti i starší diskuze a budeš kroutit celým tělem :kytka:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
@Lusy22 píše:
@Sibyla0 Neprisla ale nektere,,mamci,, stoji zato aby jim taky nekdo neco rek.@Verunecka289 A nedelam pokusy, neni nic natom davat diteti stravu od 4 mesice. A podle vaseho obrazku ste taky asi trosku drsna mamina.No ja z Emimina odchazim nebo se tu vami pocuram smichy!!.

Jdi si něco o tom přečíst, protože za A) budeš vědět, co děti můžou a co ne a za B) osvěžíš si pravopis.

• Citovat
  • Upravit
Lusy22
12.11.13 15:39

A jak vidim vy zkuseny mamci, ktere vedely vsechno kdyz jejich mimco prislo na svet nemate s nicim starosti.Me by zajimalo az vase deti budou mit alergie na jidlo ze zacaly poradne jist az v roce.Tak se rada pokocham

• Citovat
  • Upravit
3451
12.11.13 15:39
@Lusy22 píše:

co má obrázek staženej z netu, ještě ani ne mnou společnýho s tím, jaká jsem matka??? 8o a pokusy děláš boha jeho ano, začni miminu dávat příkrm, ale normálně!!! a ne mu narvat všechno co „mu chutná“ akorát mu odděláš zdraví, nic jinýho tím nedocílíš, ale s tebou se o tom bavit evidentně nemá cenu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí