Za 10 dní 4 měsíce - může skleničku zeleniny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kakika píše:
Tak teď mi ale řekni, proč řešíš nějakou přesnídávku![]()
Taky mi to nejak hlava nebere? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 píše:
@cher Tak tohle bylo prehnane.Ja se svoje dite staram dobre, mozna lip nez vy.!!!A stim medem nebo cukrem neni nic zliho. Nesmite se bat toho ze vase dite je malinke a odporovat mu neco co by uz mohlo.Vy by ste si padla do noty zase s jendou co jeji dite nemohlo na nic sahnout kvuly bacilum
Ty si se prostě přišla hádat. Med je silný alergen. To je na něm zliho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 píše:
@cher Tak tohle bylo prehnane.Ja se svoje dite staram dobre, mozna lip nez vy.!!!A stim medem nebo cukrem neni nic zliho. Nesmite se bat toho ze vase dite je malinke a odporovat mu neco co by uz mohlo.Vy by ste si padla do noty zase s jendou co jeji dite nemohlo na nic sahnout kvuly bacilum
hele laskavě přestaň na svým děcku děla pokusy, můžeš mu tím dost ublížit
tebou založený diskuze fakt stojí za to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kakika tak si přečti i starší diskuze a budeš kroutit celým tělem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunecka289 píše:
hele laskavě přestaň na svým děcku děla pokusy, můžeš mu tím dost ublížittebou založený diskuze fakt stojí za to
Pokusy to je ono, taky mám pocit, že než by se zakladatelka poradila s lékaři, něco si o výživě mimin přečetla, tak raději pojede stylem -pokus omyl. A pak tady budeme číst diskuze- moje dcerka má zácpu(průjem), bolení břicha, vyrážku… co myslíte z čeho?
![]()
- Citovat
- Upravit
@Verunecka289 píše:
hele laskavě přestaň na svým děcku děla pokusy, můžeš mu tím dost ublížittebou založený diskuze fakt stojí za to
Ale ať si na něm dělá pokusy… Budem se jí o prcka s odrovnanejma ledvinama a trávením starat my? Nebudem. Je to její boj… A je zbytečný se s ní hádat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 Neprisla ale nektere,,mamci,, stoji zato aby jim taky nekdo neco rek.@Verunecka289 A nedelam pokusy, neni nic natom davat diteti stravu od 4 mesice. A podle vaseho obrazku ste taky asi trosku drsna mamina.No ja z Emimina odchazim nebo se tu vami pocuram smichy!!.
- Citovat
- Upravit
@Verunecka289 píše:že by mě to mohlo i roztančit?
@Kakika tak si přečti i starší diskuze a budeš kroutit celým tělem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cher píše:
Pokusy to je ono, taky mám pocit, že než by se zakladatelka poradila s lékaři, něco si o výživě mimin přečetla, tak raději pojede stylem -pokus omyl. A pak tady budeme číst diskuze- moje dcerka má zácpu(průjem), bolení břicha, vyrážku… co myslíte z čeho?![]()
bolení břicha už tu právě bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde nejak tohle zrusit to abych uz nebyla zaregistrovana??
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 píše:
@Sibyla0 Neprisla ale nektere,,mamci,, stoji zato aby jim taky nekdo neco rek.@Verunecka289 A nedelam pokusy, neni nic natom davat diteti stravu od 4 mesice. A podle vaseho obrazku ste taky asi trosku drsna mamina.No ja z Emimina odchazim nebo se tu vami pocuram smichy!!.
Jdi si něco o tom přečíst, protože za A) budeš vědět, co děti můžou a co ne a za B) osvěžíš si pravopis.
- Citovat
- Upravit
A jak vidim vy zkuseny mamci, ktere vedely vsechno kdyz jejich mimco prislo na svet nemate s nicim starosti.Me by zajimalo az vase deti budou mit alergie na jidlo ze zacaly poradne jist az v roce.Tak se rada pokocham
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 píše:
co má obrázek staženej z netu, ještě ani ne mnou společnýho s tím, jaká jsem matka???
a pokusy děláš boha jeho ano, začni miminu dávat příkrm, ale normálně!!! a ne mu narvat všechno co „mu chutná“ akorát mu odděláš zdraví, nic jinýho tím nedocílíš, ale s tebou se o tom bavit evidentně nemá cenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit