Za 10 dní 4 měsíce - může skleničku zeleniny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black píše:Ředitelky nesmí odcházet
@Lusy22 jinak myslím, že tě nenechají odejít. Taky jsem chtěla a nešlo to, no možná to je tím že mě admini milují![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K-Black no kdyz me neodhlasi, tak sem stejne uz nikdy nepujdu. Nebod tady jsou prece jen ty nejskusenejsi, nejchytrejsi a jisti ze jsou jednckami ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky ti napsaly velmi slušně, že cpeš svoje děcko sajrajty (med? bramborová kaše) a na příkrmy je brzy. Kde je problém? Ty jsi jen neustála jiný názor, zjistila jsi, že to děláš a plánuješ blbě. To je celé.
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 píše:
Dobry den, prosim vas chci nastalo odejit s eMimina ale nevim jak nato? poradite?
Jasan, poradím. Vpravo nahoře je křížek.
PS : ty alergeny si fakt nastuduj, jsem silný alergik na některé potraviny a opravdu nic příjemného.
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 Já jsem TAKY někdy rejpavá, ironická, arogantní…(kecám
) a ve skutečnosti jsem milá, hodná, empatická ženská…(nekecám
)
Neber si to osobně…zkus se trochu povznést…já mám třeba už velký dítě…nepotřebuje mě non stop…teď vařím vývar tomu svýmu bambulovi, co se včera tak picnul, že celý den leží s kocovinou a naříká…(dobře mu tak
) a u toho se tu odreagovávám…a občas mě tu taky někdo „setře“…nevěším se a neutíkám… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lusy22
to chceš odejít, protože ses pohádala s někým kvůli přikrmům pro dítě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice já jim občas dávám bylinný nápoj od Hippu, je od ukončeného 2. měsíce, ale to jim dávám, když je bolí bříško… A snažím se malinko, max. 50 ml za den, což je mnohem míň, než doporučila dr. Právě proto, že je ještě trochu kojím. No je to pro mě hrozná věda, ta výživa kojenců, co vám budu říkat ![]()
A to jsme včera zavedli nemléčnou rýžovou kaši (doporučila dr., prtž malá má průjem), tak snad neva, že o 8 dní dřív
Nicméně holkám šmakovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Poison Ivy Tak ted mi vysvetli co je blbyho natim prikrmovat od 4m???A med? ja nerekla ze davam med. A myslim ze spousty maminek se me zastane ze nedelam nic zliho.
- Citovat
- Upravit
@N. evill píše:
Jasan, poradím. Vpravo nahoře je křížek.PS : ty alergeny si fakt nastuduj, jsem silný alergik na některé potraviny a opravdu nic příjemného.
Kurňa…já ho tam nemám…!!!
To je nespravedlivý…
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 píše:
@Poison Ivy Tak ted mi vysvetli co je blbyho natim prikrmovat od 4m???A med? ja nerekla ze davam med. A myslim ze spousty maminek se me zastane ze nedelam nic zliho.
Začít přikrmovat např. mrkví po konzultaci s pediatrem od čtvrtého měsíce, na tom nic zlího není. Ale krmit ve třech měsících dítě bramborovou kaší, to už zlídocela je…
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 píše:
na přikrmování od 4 měs. nic není, ale začni zeleninou, masozeleninou, pár týdnů na to ovocem atd. zatím né med atd.
Najdi si nějaké články o správném zavádění příkrmu a podle toho jeď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 jinak myslím, že tě nenechají odejít. Taky jsem chtěla a nešlo to, no možná to je tím že mě admini milují