Za 10 dní 4 měsíce - může skleničku zeleniny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@bjetuschka Já probiotika přidávala buď do toho rýžového odvaru, nebo jsem si odstříkla trochu mléka nebo jen do převařené vody (tu rád cintá na lžičce). Smecta mu teda naštěstí docela jela, i když jsme tedy ten jeden pytlík do něj taky ládovali třeba na třikrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Poison Ivy píše:
Fakt jsou sklenicky 3+?
No jasně, že jsou, proč by ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
@N. evill píše:
No jasně, že jsou, proč by ne?http://www.karavany-lovosice.cz/…u-3-1-zdarma
Děkuji za rozšíření obzorů ![]()
- Citovat
- Upravit
@N. evill píše:
No jasně, že jsou, proč by ne?http://www.karavany-lovosice.cz/…u-3-1-zdarma
To je 3+1…ona chtěla 3+? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 píše:
@K-Black Tohle neni rozcileny, ja tyhle damy neznam, nebudu se prece kvuly nim rozcilovat.Ja jsem si svoji dceru odnosila 9 mesicu v brise a delala jsem veci ktery se nedoporucovaly a ted je mala venku a udelam taky jak uznam zavhodny
tak nejdřív jsem se tě chtěla zastat, ono jakmile se řeší jídlo a očkování, je lepší se neradit tady, ale přímo s pediatrem či nějakým odborníkem, tady se to většinou zvrhne a ta, která potřebuje radu buď čumí nebo bulí, co všechno ji kdo napíše
ale pak jsem přečetla všechny tvé příspěvky v této diskusi a radši fakt napiš adminům o smazání profilu, těžko si tu s někým padneš do noty. ahoj a hodně zdraví tobě i dceři ![]()
- Citovat
- Upravit
A vypočítá mi už konečně někdo, kolik je 3 +?
Jako 3+1 chápu…3+0 taky…ale 3+? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 ještě jsem nikdy nic takového nikomu nenapsala. ale po přečtení tvých diskuzí mohu napsat jediné : Vědět odkud jsi pošlu na tebe sociálku ať to dítě od tebe vysvobodí.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 píše:
A vypočítá mi už konečně někdo, kolik je 3 +?![]()
![]()
![]()
Jako 3+1 chápu…3+0 taky…ale 3+?
Tři plus už je grupáč ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 píše:
A vypočítá mi už konečně někdo, kolik je 3 +?![]()
![]()
![]()
Jako 3+1 chápu…3+0 taky…ale 3+?
tady není žádná matematická olympiáda ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 tak já si ještě ze školy matně vybavuju 3+x nebo 3+y. Ale to se dál nesčítalo. Takže podle selského rozumu je 3+ už výsledek, ne?
taky sem občas dostala 3+ jako známku, nejčastěji z angličtiny, jež nikdy nebyla mé hobby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit